Отговори
# 600
Брех ,че се разхубавила Селен. Колко невзрачна беше в Лалето.

# 601
Диди, Селен и в Лалето не я понасях, и сега не ми харесва.
Не я следя, нямам идея дори какво е снимала след това, но виждам от снимката, която си пуснала, че участва в някакъв проект.
Ново от сторито на Алмеда:  

Ново и от Езги:

И за разкош - Кенан:

# 602
Да ти кажа вече не ми пречи особенко. Открих ,че ми е безлично девойчето ,но определено няма да простя тази мрасотия която направи на Серенай и ги говориха на длъж на шир.

https://www.instagram.com/stories/almeda92/3514172843098418220/?hl=en

Алмедка

# 603
Видяхте ли новата визия на Джано Heart Eyes махнал е секси дългите къдрици и коса. И така е красив, като младеж е. 
Как му даде сърце да остриже тази красива бляскава коса на която всеки ще завиди.

# 604
Цвети, благодаря ти за страхотните снимки на Джано. 2025 ще е неговата година! Очакват се два грандиозни международни проекта: - "Sandokan" и "ElTurco".
Уникален е Джан и в двете роли!
Да пусна и маминия красавец като Хайредин, че скоро не съм го разхождала из темата.

# 605
Еми, и една снимка на твоя любимка от днес. Моето мнение го знаеш.
💥💥💥 Мелиса Дьонгел на партито на списание GQ .

# 606
Цвети то освен Афра , Ебру и Гьокче Бахадър другите все едно бяха тръгнали или за пазара или за дискотеката чок зле положението.

Ето една обща снимка на Юзнюр и Мелиса в колегиална компания

# 607
Еми, и една снимка на твоя любимка от днес. Моето мнение го знаеш.
💥💥💥 Мелиса Дьонгел на партито на списание GQ .

Цвети, няма парти без Мелиса. Тя е навсякъде.
Шокирана съм този път. Тук на нищо не прилича - по-грозна визия от тази не съм виждала.
И съм много съгласна с Диди, че Афра, Ебру и Гьокче Бахадър изглеждаха най-добре на партито.
И Танер Румели е бил на партито. Много е елегантен!
Изглежда страхотно!

Слагам си и нашите любимци, че да мога да заспя спокойно.

Лека нощ, момичета!

Последна редакция: вт, 03 дек 2024, 01:31 от Emiliya

# 608
Добро утрооо !

Много неща сте споделили в темата.  За наградените честито. Не проумявам по какви критерии награждават някой хора ама нейсе.  Има други колеги ,които повече заслужават. Мелиса няма да я коментирам прекалила е тотално. 

Селен Сойдер колежката  се е разхубавила.   
Струва ми се че е играл скалпа ,но е направено професионално. И този цвят на косата и отива.

# 609
Здравейте, момичета!

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най-добрият начин за горене на калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам в това да бъдеш силен, когато нищо не е наред. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че утре е нов ден и вярвам в чудеса."
Одри Хепбърн

Усмихнат, позитивен и щастлив ден с много късмет, добро настроение и сбъднати мечти за всички вас!

Ново от IG на Езги:
Пак аз🍪ноември🍂

# 610
# 611
Диди, тази снимка ме подсети за наградата, която получи Толга през 2019 г. - Най-добър актьор.

Церемонията по връчването на наградите "Златна лилия" се проведе предната вечер.

Сайъшман, който получи наградата за най-добър актьор, беше попитан: „Как върви бащинството?“ Той отговори на въпроса: „Има преди и след Ефехан в живота ми. Всички казваха: „Ще разбереш, след като станеш баща“. Наистина е така. Сега животът тече по различен начин за мен. Базирам всичко на детето си."

12.10.2019 г. - 10:23 ч
Успешният актьор Толгахан Сайъшман получи наградата за най-добър актьор на организацията, проведена в рамките на 2-рите награди Altın Zambak снощи.
Красивият актьор отговори на въпроси на представители на пресата след церемонията. Относно наградата, която получи, той каза: „Както казах на сцената, актьорското приключение беше дълго пътуване за мен. В момента съм много изморен, както физически, така и психически. Щастливи сме да видим, че усилията ни не бяха напразно през този период."
Говорейки за ‘Barış Pınarı Harekatı’, успешният актьор каза: „Отиваме на мисията за по-спокойна и безопасна Турция; за нашето бъдеще. Нека Бог помогне на нашата страна и нашите войници, нашите молитви са с тях“.

Членове на пресата попитаха: „Съпругата ви направи сладък укор в социалните медии за синините по гърба ви. Какво ще кажете за това?“
"Подготвях се дълго време за бокс и моят учител Mücahit е корав човек. Когато се прибрах вкъщи след ударите, които получих на тренировка, Алмеда беше малко укорителна. Когато тези неща се случиха на снимачната площадка, тя започна да ме упреква. Аз трябваше да понеса няколко удара в името на сцената. Но упреците ме накараха да повиша моята концентрация и ангажираност към работата."

Когато го попитаха за работата, която е свършил за сериала и външния му вид, Сайъшман каза: „Работя по специална програма от дълго време, защото трябва да изглеждам добре физически и да съм в добро състояние. Следвам специална програма за хранене, получавам наградата от това на екрана."
Накрая Сайшман беше попитан: "Как върви бащинството?"
Той отговори на въпроса: „Има преди и след Ефехан в живота ми. Всички казваха: „Ще разбереш, след като станеш баща“. Наистина е така. Сега животът тече по различен начин за мен. Базирам всичко на детето си ."

# 612
# 613
Вечерно настроение:

"Глупавата жена държи мъжа за гърлото.
Умната го държи за ръката.
А мъдрата, държи в ръка чаша вино и се радва на живота!
Наздраве за нас, мъдрите!"

# 614

От сторито на Саадет това е новия и проект / Асаф който попадна в Нетфликс на 28 ноември в главните роли са Бурчин Терзиоулу и Джихангир Джейхан. Ще го изгледам при първа възможност

Общи условия

Активация на акаунт