Отговори
# 660
Добро неделно утро !

Ейййй ,издебнаха го Толга в компания гледат футболен мач и пият турски чай. 

Честита титла на Кубрат Пулев. Заслужава я. ! Добър мач беше и противника беше достоен.

# 661

Hearts

Joy ..уникална фотка на Толга и компания,
да гледаш Мач и да пиеш чай
Joy Joy

# 662
Здравейте, момичета!

"Мъдрец е не онзи, който твърди, че знае всичко, а този, който умее да се учи от всеки един човек!"
Индийска поговорка

Спокоен да бъде денят ви, изпълнен с щастливи мигове и много настроение!
Весел празник!

Защо 8 декември е празникът на студентите?

Историята на студентския празник в България започва преди 117 години. На 8-ми декември през 1903 г. за първи път е отбелязан празникът на единствения по това време университет в България. Това е известният като Алма-матер - Софийски университет "Св. Климент Охридски".
Честването е по повод на 15-годишния му юбилей, а датата е определена от Академическия съвет с решение от 30 ноември 1902 г. А дата е избрана, защото на 8-ми декември по стар стил се е почитала паметта на Светите седмочисленици, а сред тях е и Св. Климент Охридски, който е патрон на Софийския университет.
След 1944 г. е направен опит за промяна на датата със 17 ноември, когато е Международният ден на студентската солидарност, но тази идея не среща успех, защото студентите вече са възприели 8 декември като свой празник.
И така благодарение на най-стария университет в страна и неговите студенти 8-ми декември се счита за неучебен ден и празник за всички студенти.

Честит празник на всички бивши, настоящи и бъдещи студенти!

Скрит текст:

# 663
Еее , те преди чая са замезвали компанията в кебапчийницата.

Семейство Сайшман обича да посещава Италия току виж Албанката се похвали с това или друга дестинация за празниците

# 664
Joy ..уникална фотка на Толга и компания,
да гледаш Мач и да пиеш чай
Joy Joy
Софи, бившите студенти се черпят за празника. Пенсиите са им стигнали само за чай.
Охх, така съм ядосана на Толга, че докато не се появи сам и красив на фотка, все ще го хейтя.

Семейство Сайъшман обича да посещава Италия току виж Албанката се похвали с това или друга дестинация за празниците.
Феми, и албанката нещо напоследък изчезна, но ако отидат някъде за празниците може и да пусне себе си и децата. Толга само ще ги фотографира. Той не позира.

# 665
# 666
Красив младок - хубаво шоу се получи.

# 667

Yum  ако трябва и тук ще намерим кебапчета
само да се появи красавеца

# 668

Yum   ако трябва и тук ще намерим кебапчета
само да се появи красавеца

Софииии ,  в България кебапчета и кюфтета да искаш и алкохол така че нема проблеми ша нахраним любимците само да се появат и дойдат при нас. За десерт ша ги почерпим с крем - карамел или бисквитена тортичка , еклерчета . Yum

Последна редакция: нд, 08 дек 2024, 19:19 от femmi2

# 669
След напрегнатия епизод, който следих онлайн, влизането в нашата тема направо ми беше като еликсир.
Благодаря ви, момичета!
Позитивизмът, който лъха от всеки пост, шегите и закачките, снимките и коментарите, всичко е страхотно.
Ново от Езги:
Нямах време обаче да проверя за къде така се е "барнала" нашата хубавица.

# 670
# 671
Здравейте, момичета!

"Ако срещнеш някой, който е изгубил усмивката си,
бъди щедър, предложи му твоята."
Г. Лорфис

С пожелание за фантастично начало на седмицата!
Нека денят ни е изпълнен с енергия и позитивизъм.

# 672
Минавам само да се отчета че съм жива.Пътувам за работа хубав ден и дано се появи нещо интересно докато ме няма.

# 673
Привеееет Christmas Tree

за десерт да ни е сладък и красив животаааа Yum

# 674
Цял ден нямам време да вляза в темата, за да се почерпя с кафе и еклерчета.
Феми, благодаря ти!

Общи условия

Активация на акаунт