Отговори
# 645

Heart Decoration

.."За мен Нур означава любов..за мен тя е първата,
единствената и последната..
Тя е моето дихание..моята сила..моето сърце..
тя е всичко за мен..
тя ме научи отново да мечтая..научи ме на обич..
на търпение..на внимание..на любов!!"*
Two Hearts

Добро утро*

# 646
Добро утро!

# 647
Здравейте, момичета!

"Желанието за полет е присъщо не само на птиците, но и на хората. Достатъчно е да се научиш да разперваш крилете на ума си и да отваряш вратите на сърцето си, за да пребродиш всички съществуващи и несъществуващи небета."
 Ричард Бах

Желая ви прекрасен ден и добро настроение!
Нека мечтите ви се сбъднат, проблемите да отминат, а късметът да ви следва по петите!

7 декември – Международен ден на гражданската авиация

На 7 декември 1944 година на конференция в Чикаго, САЩ, 26 държави подписват Конвенцията за международната гражданска авиация. През 1996 г., по инициатива ICAО и с помощта на канадското правителство, Общото събрание на ООН с резолюция официално признава 7 декември като Международен ден на гражданската авиация.
Целта на световния празник е да генерира засилване на вниманието в глобален план на значението на международната гражданска авиация в социално-икономическото развитие на държавите, и на ролята на ICAО за насърчаване на безопасността, ефективността и редовността на международния въздушен транспорт. В момента в Международната организация за гражданска авиация (ICAO) членуват 190 държави от цял свят.

# 648
Ехаааа , каква хубава елха имате в Перник. Нека да има красота и настроение че само лоши неща се случват в тоя свят напоследък.  

В нашия град има дори и коледен базар като всяка година ,но още не съм ходила из центъра. Другата седмица ще ида.

# 649
Ехаааа, каква хубава елха имате в Перник. Нека да има красота и настроение че само лоши неща се случват в тоя свят напоследък.  

В нашия град има дори и коледен базар като всяка година ,но още не съм ходила из центъра. Другата седмица ще ида.
Феми, въоръжени с настроение и позитивизъм ще преборим лошотията в света.
Да се наслаждаваме на красотата около нас и да посрещнем Коледа с усмивка и в добро здраве, другото са подробности...
При нас също има коледен базар, но на него ще посветя предстоящите дни.
Снощи се радвах на елхата, тези дни трябва да я украся и вкъщи. Софи   е отличник сред нас. Първа украси дома си и елхата.

# 650

Heart Eyes изключителен - страхотен мъж в реала
 и във всеки сценичен образ..

Yum

# 651
# 652
# 653
Ех ,че хубави гифчета и видео.  Ийт и Нур💕

# 654
# 655
Ето и продължението:

Скрит текст:

# 656
И Оскар за Йешим Ташкъран...

# 657
Охх, аз зациклих на Asla Vazgeçmem 8.Bölüm и гифките, които съм правила.
Ще взема да изгледам целия епизод, та белким се спра.

# 658
# 659
Охх, не спирам да се смея с иранските фенове.
Успели са най-после да "уловят" Толга в кебапчийницата на Етилер.
Но това не е достатъчно. Сега ще го дебнат, за да го фотнат и сам.
Затъжихме се всички за нашия красавчик!

Общи условия

Активация на акаунт