Отговори
# 90
Здравейте през уикенда

# 91
Ново на Саадет Heart

# 92
Здравейте, дами! Blue Heart

Вечерта е време за Теб, за Мен, за всички Нас.
Време за споделяне на днешни преживявания и утрешни мечти.
Хубава вечер!
Wine Glass

Публикувам няколко снимки на прекрасната Мелиса -
бивша партньорка на Толгахан и Халил

# 93
В тоя студ малко да се сгорещим викам...

# 94

При вас студ ли е ? При нас е много приятно времето макар да има вятър.

# 95

При вас студ ли е ? При нас е много приятно времето макар да има вятър.

Валлах като изключим ,че вируса ме е погнал и се мъчи да ме тръшне не ми е хубаво времето днес.

# 96

Не мога да не цитирам и аз тази гифка.
Диди, пускай още такива, пък нека да ни става горещо. После ще минем на студен душ!

Публикувам няколко снимки на прекрасната Мелиса -
бивша партньорка на Толгахан и Халил
Ели, благодаря за снимките на Мелиса. Много е елегантна винаги. Допада ми нейният стил на обличане, а също и играта ѝ.
Преведат ли последния ѝ сериал, в който участва заедно с Хазал Кая ще го гледам с удоволствие.

# 97

Тези направо врели ги вадя.

# 98
Няма да се спи и тази нощ....
Ще гушкам Ийт Козан!

# 99
Добро неделно утро с усмивка и кафе:smile:☀️☀️🍁🍁🌼🌷🌷🌷☕☕☕☕🍰🍰🍰🥮🥮

# 100
Здравейте, момичета!

Какво е почивният ден, ако не го споделим - с любимия човек, с добър приятел, с чаша горещо кафе и душа, изпълнена с красота и надежда ...

Споделено и обичливо да ви е, приятели!

И тази сутрин нашите любимци ни оставиха без новини и актуални фотки.
Няма и пейзаж от Толга, спокойствие цари сред феновете. Всички са се насочили към архивните кадри и стари спомени за любими сериали.

# 101
Еми последния гиф на Толга от кое дизи е?
Такава същата риза беше облякъл като Йешим се самоуби в Лале Деври говоря за цвета.😳

# 102
Еми последния гиф на Толга от кое дизи е?
Такава същата риза беше облякъл като Йешим се самоуби в Лале Деври говоря за цвета.😳
Диди, от Şeref Sözü/Дума на честта е последната гифка. Това е сериалът, занулен на 4-ти епизод. Още не мога да го прежаля. Сценарият и актьорският състав бяха страхотни, но политиката си каза думата.

Скрит текст:

# 103
Без да знам само като погледна кадрите мога да ти кажа ,че това е дело на наш Джевдет Мерджан за който Ози и Берко умираха.Камерата дори на екипа стои по същия начин и се снима така.
Много е добър! Много!

# 104
Без да знам само като погледна кадрите мога да ти кажа ,че това е дело на наш Джевдет Мерджан за който Ози и Берко умираха. Камерата дори на екипа стои по същия начин и се снима така.
Много е добър! Много!
Диди, страхотна си, наистина режисьор е Джевдет Мерджан!
Аз не помня имената на режисьорите, та се наложи да направя справка в Wikipedia.
Извини ме за недоверието!

Şeref Sözü/Дума на честта
(2020)

Историята на един героичен човек, за една детска мечта, пренесена от миналото в настоящето, за трудни животи в трудни географии, за тези, които унищожиха себе си и околните, докато защитаваха корените си, за детската любов, за невъзможните любови, за онези спасен от ръба на смъртта, на "Островна приказка" и на това да бъдеш почтен...             

Режисиран от Cevdet Mercan и написан от Eda Tezcan, „Şeref Söz“ има богат актьорски състав, включително Tolgahan Sayışman, Sude Güler, Hülya Darcan, Aras Aydın, Meltem Gülenç, Öykü Çelik, Umut Kurt, Toprak Sağlam, Bülent Düzgünoğlu, Mert Yavuzcan, Hülya Şen, Nazlı Çetin, Sıla Korkmaz, Begüm Alinca, Sahra Gümüş, Görkem Türkeş.

Продукция: TIMS&B Productions
Продуцент: Тимур Савчи и Бурак Сагиашар
Режисьор: Джевдет Мерджан
Сценарий: Еда Тезкан

Общи условия

Активация на акаунт