💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 3 (30.09 - 07.10)

• 86 080
  • 1 814
  •   1
Отговори
# 1 110
Браво на Изи, няма да им мълчи и хубаво. Само ми се ще и мъжете малко да се бяха застъпили за нея. То вярно, че е убий глупака с мълчание, но и един тиган няма да е излишен в случая … образно казано.. нали

# 1 111
За мен тези разговори с обиди на съвета между Кралев, Димитър, Крамарска и Добрин бяха малко нагласени от продукцията и сякаш презаписани няколко пъти, защото имаше реплики, които сякаш оставаха във въздуха недоизказани. Според мен Кралев играе роля, но изключително слабо, той по природа си е простак и циник, но като актьор е много некадърен, сериозно преиграва. Димитър също рецитира понякога, даже ме избива на смях още от първия ден. Не ми се вярва да се позволят такива разговори, освен ако не са нагласени и за сеир.
Добрин ми е неприятен и не особено интелигентен, макар да е силен физически.

А Малвина защо е при "Храбри"? https://nova.bg/shows/people/1728/%D1%83%D1%87%D0%B0%D1%81%D1%82 … 0%B8%D1%82%D0%B5/

Последна редакция: чт, 03 окт 2024, 20:25 от Rosita

# 1 112
Е не! Виктория Unamused май тръгна да издиша и тя. Какви са тия клюкарски истории? Силвия веднага я усети обаче.

# 1 113
Много са ми смешни Благо и Кралев ,лежат и философстват ,те били с чиста съвест ,чакат грошове и предимства и да се наядат.Другите да копат там.

# 1 114
  • София
Добре де, за това няма ли да ги накажат. Лежат и се навиват колко са велики

# 1 115
Пелтекът Кралев да не е понаизустил поговорки, забуден, че така ще демонстрира култура, мъдрост и интелект? 😉

# 1 116
  • София
Търтеи...лежат и чакат другите да свършат работата, те само искат да се наядат..
Кральо каза две поговорки без да ги обърка, не като "На всяка мерудия-манджа"..

# 1 117
С манджата на мерудията, едва ли е поиназустил нещо😉Мисли си, че е като Мартин Елвис,бая пропаст и вагончета с книги ги дели един от друг😂

# 1 118
Силвия уж непукист, уж независима незнакакваси бунтарка пък голямо просълзяване за щяло и нещяло. И нея май я стига менопаузата с леките депресийки и нежеланието да  приемеш възрастта.

# 1 119
Аз също се сетих за една много хубава поговорка. Който не работи, не трябва да яде. Дано да има приложение

# 1 120
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Изпихте ли по едно валерианче преди епизода, успешни млади хора? Joy
Аз пийнах едно още в 19.30 и съм си приготвила и един аналгин на стенд бай за към средата на серията, защото съм сигурна, че ще ме заболи главата от психопата, обаче започвам да предчувствам, че ще ми е нужен доста по-рано.
Не мога да не отбележа, че и Благо откачи. Докато го нямаше Кральольо, се държеше съвсем нормално, но откакто другарчето му се върна, навири гребена и започна да се държи точно като него. Ама буквално, дори същите думи и прийоми използва. Намерил от кого да взема пример и той!

# 1 121
Кралев в швейцарския колеж не е чел приказката за мързеливата Богданка и не знае,че който не работи не трябва да яде!😂😂

Последна редакция: чт, 03 окт 2024, 20:39 от lady laura

# 1 122
Вече към чиста патология отидоха нещата за тандем льольови Joy

# 1 123
Ако съм като другите на "мъжовете"няма са им дам да ядат

# 1 124
  • Stockholm
Не разбрах за каква чиста съвест говори Кралев? Според мен боговете на ИВ ще "наградят" излежаването им. Най-голямото дъно беше, когато по мутренски разплакаха момичетата. И не вярвам да изпълнява роля Кралев. Личи си по всичко, че е просто леке.

Общи условия

Активация на акаунт