💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 3 (30.09 - 07.10)

• 86 167
  • 1 814
  •   1
Отговори
# 1 455
На мен ми направи впечатление, че гащурките на Блажко бяха почнали да се боядисват в червено още докато течеше играта 😂

# 1 456
  • Някъде в Матрицата
Според последната пусната от Раду реплика, че всеки който се е заял с него си е получил заслуженото, излиза че са загубили. Обаче, номерата на монтажистите ние много добре ги знаемЕ. Някой син ще попълни редиците на блатото, май. Населението там рЕзко се увеличава.

Аз не виждам Благо да е нещо повече от тези на блатото, така че не смятам шансовете му за завръщане като големи.

# 1 457
Оф тия тъпотии т.нар. "обрати" взеха да ми доскучават вече. Големи стратегии, голямо плюнчене! Не ми е интересно. Ония на блатото изпусталяха, постоянно им вкарват нови хора, докато не отпаднат всичките храбри. Като толкова искат да има 4та мизерна територия, то изобщо не трябва да имат съвет там. Простотия биг брадърска!

# 1 458
Павел все повече ми харесва.
Радвам се, че психоложката не се изложи и не ни досаждаше и си тръгна.
Не ми пука за Благо и не знам от какъв зор го оставиха. Дори не ме дразни. Скучен ми е

# 1 459
Първо, евала на Павел. Изоставаше цяла обиколка, не се предаде и победи. Въпреки предната силова битка, въпреки глада и килограмите си.
Второ, и елиминационните битки вече не са това което бяха 😀

# 1 460
  • София
Да, извънредно намаляха с един брой на блатото, само че утре ще имат и извънредно попълнение. Така че, моля, нямаше нужда да приютявате и Благо там. Скоро блатните хора ще станат повече от тези в редовните племена.

# 1 461

Синхроните след епизода.

# 1 462
Зелените, ако загубят, Силвия ще лети към блатото. Ако спечелят, дано Льольо Розе да цъфне там. Тогава двамата с Блажко ще покажат колко струват и на храбрите, които бяха хора на жабльо Роз.

# 1 463
На мен ми направи впечатление, че гащурките на Блажко бяха почнали да се боядисват в червено още докато течеше играта 😂
Видях, че се спускаше по гъз от пързалката, пазеше си "болният" крак като не скачаше от там.

# 1 464
Ралица откъде знае, че Благой ще се завърне триумфално от блатото?
Е, то ако Ралица не знае, кой друг да знае? А жълтото племе така и не си получиха наказанието, че симулираха загуба, а трябваше. Заслужават си го Благо обратно някой ден.

Павката нямаше да играе втора битка, ако не бяха 20 кг тежести, с привилегии се ползва Наталия, тя също трябваше да има, макар и 5 кг. или пък техните да бяха 10 кг. Освен това тя се качваше и върху масата.

# 1 465
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Защо търсиш логика с тази продукция? Миналата година последният на битка се спаси (че и стигна финал), а вторият и третия отидоха на елиминация, че това ли?
Знаем, че продукцията си прави каквото реши, обаче съгласи се, че да изпрати победителя от елиминационна битка на блатото, ще е абсолютно малоумно. По принцип всички печелят по 100 гроша, само днес промоция - който победи, отива на блатото. Joy

Браво на Павката! Браво за волята и че не се предаде докрая! Благо можеше да си отиде по живо, по здраво, но нейсе. Въпреки че само той им липсваше на блатото.
И пак слабоумен анонс, всичко си показаха предварително - кой печели, кой пада, кой къде отива... Нямам думи просто!

# 1 466
  • София
Аз добре, че не съм наблюдателна, нищо не видях в анонса.

А Рени няма ли да я замести някой? Че то, ако командироват и някой от сините на блатото, те колко човека ще останат?

# 1 467
  • София
Знаем, че продукцията си прави каквото реши, обаче съгласи се, че да изпрати победителя от елиминационна битка на блатото, ще е абсолютно малоумно. По принцип всички печелят по 100 гроша, само днес промоция - който победи, отива на блатото. Joy
Само че, не победителят ами загубилият елиминационната битка отиде на блатото, което не го прави по-малко малоумно. В това съм, напълно съгласен, но за 6 сезона досега колко други малоумия сме видяли, а и колко още ни предстоят до края на сезона, даже не ми и се мисли.

# 1 468
  • Някъде в Матрицата
Е, не стана ясно съвсем. Освен, че ще има един нов човек на блатото - зелен или син. От репликата на Раду, в първия момент заключих, че ще иде някой от неговите противници от племето. (Силвия). Но съвсем не помислих, че може да го е казал, защото той се е отправил натам. Не виждам как той би бил "избраният", но всякакви "обрати" са вероятни.
Но по съм склонна да вярвам, че новото попълнение на блатото няма да е от зеления отбор.

# 1 469
Браво на Павката!
Двойните стандарти са ми любими… едни вкъщи, други на блато… и залогът е пълен топ тази седмица. Заради някакъв облог могат да приключат играта на даден играч.

Общи условия

Активация на акаунт