💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 3 (30.09 - 07.10)

• 85 997
  • 1 814
  •   1
Отговори
# 1 575
Пъзела ще реши всичко ,а и по синхроните се разбира всичко.

# 1 576
Тоз много се джаска, ще му свършат силите. Момчи се разхожда по терена сякаш Simple Smile

# 1 577
Всички гледат със затаен дъх Simple Smile Не вярвам ММА-цът да победи.

# 1 578
Даже и за секунда не съм се съмнявала, че Момчи ще спечели! Никакви спойлери не ми трябват BlushBlue Heart Толкова липсва спокойната интелигентност в този сезон без капка злоба! Единствено спортен дух и желание.

Последна редакция: сб, 05 окт 2024, 21:00 от Ne0n

# 1 579
Ух браво, олекна ми. Щяха да ми разбият племето😀
Този Иво не разбрах какво направи с този пъзел. Нареди най- долния ред отстрани вертикално?😳 За първи път виждам такова редене на пъзел. ..

# 1 580
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Момчи, Момчи, Момчи Blue Heart.
Разкошно момче, този сезон ми липсват такива ярки фигури.

# 1 581
  • На Изток от Рая
ММА-цът вкара някаква мисъл при пъзела, ама като го обърна хоризонтално и се закопа. А тоя куб на Момчи дето го видя в последния момент...

# 1 582
  • София
Кефих се на Момчил, той си ми беше фаворит миналия сезон. Какво ли става с него извън играта? Сега влизам тук, ако сте писали ще прочета после.

# 1 583
  • Варна
Много готин Момчи. Каза, че е трябвало да бие, заради всички хора, които са го подкрепяли. ❤️

# 1 584
Прекрасен Момчил! И аз се изкефих да го гледам.

# 1 585
Разкошен Момчил умен интелигентен играч ! Наслада за очите.И възпитан не както простака Кралев.

# 1 586
Момчи ми е любимец. Дали пада или побеждава го знам от спойлерната тема.
Сега пиша като негова фенка Simple Smile  разбира се, че ще победи. Винаги опипва терена. Гледа да не изостава или ако изостава, да е малко. Излишни движения при него няма. А иза и пъзел за финал. Пак ще ни изпрани на нокти този Момчи Simple Smile искам неговото спокойствие в битките и да завърши с една скромна усмивка за финал. Успех, Момчи!

Е, нищо не каза... Вие какви хора сте, удоволствие ли изпитвате от това да ни огорчавате?
Какво казах и да ме е срам. Точно писах, че не ме интересува какъв е резултатът.
Пиша като негова фенка и знам, че ще победи. Така пишех и за финала. Няма да съм негов фен, ако в моето съзнание той няма да победи.
Моля, по-спокойно. Четете с разбиране.

# 1 587
Аз не съм от фен групата на Момчил.Чакам си  "стрелата " Рълев да гледам .

High five 👋 🤜🤛 И аз него искам и чакам, но се съмнявам да си зареже бизнеса, в който вложи, за да дойде тук😀

По всичко изглежда, че Пелипенко ще вземе участие в решението и това ще е някой от жълтите. Най-вероятно Кралев, макар според мен да е по-разумно да пратят Димитър или Добри в тяхна изгода.

# 1 588
  • На Изток от Рая
Кралев разделя племето на жълтите, за тях това е бонус, така че се съмнявам да пратят него

# 1 589
  • Germany
Рълев каза в подкаста с Ваня, че би участвал в All Stars. За кастинг битка не си спомням дали е споменавал, но със сигурност си спомням, че с удоволствие би се върнал на терена на Игрите.

Общи условия

Активация на акаунт