💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 3 (30.09 - 07.10)

• 86 020
  • 1 814
  •   1
Отговори
# 1 605
  • На Изток от Рая
Спрямо племето, много добро решение, но Пелипенко много повлия за него като бивш жълт играч. А точно Димитър и Добрин бяха от нейната коалиция, много долна постъпка. Направи услуга на Кралев

# 1 606
И дано не сготвят Димитър на това блато както миналата година Цецо.
За жалост, точно си мисля, че ще го сготвят като Цецо и от сега се ядосвам!

# 1 607
Дано да греша, но Пилиуменко е от категорията млади дами, които очакват благини и подаръци от богатите мъже. Кралев я изпрати като бомба със закъснител и се вижда, че тя си изпълнява задачата- просто мисли в перспектива каво може да получи от богаташчето навън.  Нищо лошо за "танцьорките", но те по професия "се отдават" срещу парите на момчета като Кралев.

Последна редакция: сб, 05 окт 2024, 22:18 от victoria vassileva

# 1 608
Момчи ми е любимец. Но то е съчетано от неговото хладнокръвие, интелект, човечност и добра спорна подготовка. И вторият е  Андрей. Там е само човекът спортист. Велик е. Ще се радвам да ги гледам на финал двамата и който победи. Аз не мога да избера  Simple Smile

# 1 609
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Тук съм абсолютно съгласна с Раду. Те всъщност така или иначе щяха да изберат или Добрин, или Димитър, не беше нужно Плиткоуменко чак с такова дръзновение да препоръчва кого да изпратят. Можеше да си замълчи лекичко в знак на уважение към коалиционните си партньори от старото племе и да остави зелените да си вземат решението. Защото както ги въртят в играта като 6 от 49 по локации и племена, не се знае в съвсем скоро време къде може да попадне отново.

# 1 610
Попиленко ги попиля!

Герой или не, Раду е прав.
Игра било, да бе да.
Кральольо ще оправдае 1 час в елитното даскало сякаш.

# 1 611
  • София
Тя искаше да изпъкне, да бъде фактор, тя да коли и да беси 🤮
Дано Димитър бързо се измъкне.

# 1 612

Синхроните след седмицата. Малвина е Теодора Маринова 2.0.

# 1 613
Засега иначе Пелипенко е най-харесваната жена. И Димитър, и Каролис се захласнаха по нея.

# 1 614
  • Stockholm
Хареса ми, че Момчи иронизира сценария на All stars като каза, че няма търпение да бъде отново Втори Joy
За Пелипенко нямам думи.

# 1 615
  • София
Няма как да не призная, че Раду е абсолютно прав за Пелипенко. Confused
Прав е, ама не изпуска възможност да си напомпа геройския образ.Тоя похват вече се изтърка толкова сезони, зрителите го научиха. Все едно щяха да пратят Кралев и да го беше споменала. Заминаваше пак Добрин или Димитър. Признавам му на Раду, че е голям опортюнист и не изпуска възможност да трупа дивиденти на гърба на другите, но ако толкова държеше да е топ герой, без тези неща щеше да е доста по-позитивно изглеждащ.
И как трябваше да реагира Раду, "за да не си напомпа геройския образ", но да си каже мнението, че който може да направи мръсно, на хора, които до последно са го поддържали, няма грам да се подвоуми да го направи и на други, които познава отскоро? Какво точно трябваше да каже? Или трябваше да си замълчи, щото не му позволяваме да говори?

# 1 616
  • Някъде в Матрицата
И настъпи момента, в който момичето да се сдобие с името Пепелянко.
Чисто стратегически изборът на зелените беше правилен. Дали предложението на Пепелянко е предателство или не,  е въпрос на гледна точка. Радувата реч не мога да преценя - дали наистина го мисли или просто, за пред камерите, каза неща, които ще допаднат на драгия зрител. Аз исках на блатото да иде Кральо Злольо Розе, ама не стана .
Обаче изпращането на блатото кога точно ще се случи? Димитър май беше на терена.

# 1 617
И настъпи момента, в който момичето да се сдобие с името Пепелянко.
Чисто стратегически изборът на зелените беше правилен. Дали предложението на Пепелянко е предателство или не,  е въпрос на гледна точка. Радувата реч не мога да преценя - дали наистина го мисли или просто, за пред камерите, каза неща, които ще допаднат на драгия зрител. Аз исках на блатото да иде Кральо Злольо Розе, ама не стана .
Обаче изпращането на блатото кога точно ще се случи? Димитър май беше на терена.
Може би ще го оставят та направят драмата за избиране на капитан и тогава на арената ще го пратят.

# 1 618
  • гр.София
Пелипенко рязко ми опротивя.

# 1 619
  • София
Апропо, какво стана, Раду говори ли с децата си? Май съм го пропуснала.

Общи условия

Активация на акаунт