💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 3 (30.09 - 07.10)

• 86 057
  • 1 814
  •   1
Отговори
# 1 635
Форматът трябва да се преименува на Игри на прецакване … Игри на волята не е актуално Sad

# 1 636
Представянето на Момчи беше някак... Разочароващо.

# 1 637
Игри на волята.Подготовка на бъдещите уастници.
https://www.facebook.com/share/r/1DANPPmhA2/

# 1 638
Димитър нали има грошове като първи спасен (или няма, да не би да греша) Може да му дадат възможност да се върне веднага Grinning

# 1 639
  • София
Добрин ,Мартин и Крамарска нещо се наговаряха за новия капитан ,явно Мартин са искали ,а Димитър щял да се предлага .И кой ще гласува за Димитър -самият той и Малвина.За Мартин повече ще са ,само Кралев не знам за кой ще  е ,но мисля ,че и той за Мартин .
никой Smiley
нали ще е на блатото. само не знаем кога ще му го кажат - преди или след избора за капитан.

Най-вероятно след като го унижат още с избора.

# 1 640
А, аз на бат Раду се смея, че се сетих, как се беше изциклил, все едно него са пратили на блатото и още малко ще призове Ескалибур от небето за да порази неверниците и блудни жени като Пелипенко и кака му Сиси 😁
Още малко искри от очите му щяха да изскочат Joy с това вживяване приличаше на обезумял. Нямаше нужда от толкоз драматичен напън.

# 1 641
Димитър нали има грошове като първи спасен (или няма, да не би да греша) Може да му дадат възможност да се върне веднага Grinning
Това е само за богоизбраните Simple Smile

# 1 642
На арената няма място за бавене, а Пелипенко не може да мисли под напрежение ( а и като цяло не и се отдава много ) и според мен затова с лекота "отлъчи" Димитър, племето очакваше отговор и тя им го даде. Нормално е да иска да се хареса и изпълнява това, което и кажат или да им даде това, което искат да чуят, тъй като е несигурна в себе си, все пак е там от 2 дни. Раду много преувеличава и изопачава нещата, за него има само черно или бяло, или те харесва или не те харесва, а жените са цветни палитри, те и затова не го харесват, както и той тях. Общо взето в зелените ще има твърдо женска и мъжка коалиция поне докато Раду е там. Кралев заслужава директна елиминация, а не на блатото с дружката Благо, че ще досадят на всички пред екраните за пореден път, разделени се понасят горе-долу.

# 1 643
  • София

Няма, грошове получава победителят в елиминационната игра, тоест втората. Понякога са давали награда на победителя в номинационната между четиримата - не грошове обаче и в редки моменти грошове, когато играта е само 1. Миналата година Момчил получи, но беше директно битка между четиримата и последния отпада.

# 1 644
  • До сърцето...
... но Полито все пак е рускинче 😉 (който познава повечко от тях ще ме разбере).
Аз познавам, че съм и живяла там, и не те разбирам. Въпросът не е до националност, а до манталитет и възпитание.

# 1 645
  • Germany
Така е подкрепям, точно до манталитет и възпитание е. Не е обобщено разбира се, пък и не познавам всички рускини по света, но да кажем, че се среща един повтарящ се патерн.

# 1 646
  • София
Хареса ми, че Момчи иронизира сценария на All stars като каза, че няма търпение да бъде отново Втори Joy
За Пелипенко нямам думи.
Там е работата, че не им дреме. Момчи не е първият, който реагира, някои от участниците дори са направо директни, а и ние от години пишем  и четат, но... Rolling Eyes

# 1 647
  • София
На арената няма място за бавене, а Пелипенко не може да мисли под напрежение ( а и като цяло не и се отдава много )
Много го подценявате това "рускинче". Пепелянко не само че може да мисли, но и без да й мигне окото може да забие нов в гърба на всеки, което я прави един от най-опасните играчи. Който я подцено, ще страда.

# 1 648
Момчи ми е любимец. Дали пада или побеждава го знам от спойлерната тема.

Е добре де, защо трябва да споменавате спойлерната тема? Голям гордост, че знаете как е завършила битката.Обсъждайте си в нея тема как е завършил двубоя.То бива, бива ама толкова несъобразителни хора.

# 1 649
  • Някъде там...
Един свеж полъх днес покрай Момчи. Няма такъв играч тази година, още никой не ме е грабнал. А покрай всичките рокади на сценаристите, даже ми доскуча. Този филм съм го гледала вече. Явно ще си го бутат Кралев, хеле прави сеир и сее разделение.

А Момчил не ми се видя надебелял, със светъл клин беше. Игра си в неговото бавно и постоянно темпо. Явно кулите трябва да се целят в горния край, така има шанс да паднат целите. И малшанс със забравеното кубче, което много го забави.

Пелипенко по синхроните разсъждава доста добре. Чудя се дали нарочно не се прави на празноглаво рускинче.

Общи условия

Активация на акаунт