Отговори
# 690
Фрага ни довърши!😡
Fi, тези серии са толкова хахави,че не виждам друго обяснение освен кома🤷♀

# 691
Сейран изпълнила ли е съпружеският си дълг? Питам, че единственото нещо, което схванах беше да я пусне?

# 692
Колко още глупости ще измислят? Вече и драма няма, жанрът е фарс.
Фрага ни довърши!😡
Fi, тези серии са толкова хахави,че не виждам друго обяснение освен кома🤷♀
В будна кома са горките герои, сонамбули, зомбита, ходят в несвяст в някакъв сериал...

# 693
Този сезон е направен единствено за второстепенните актьори, а Афра и Мерт са сложени, за да осигурят рейтинг, с който да се задържат на екран, защото ако ги няма АфРам рейтингът ще бъде -10.

Аз вече съм със същото усещане. С този фраг за другия петък закопаванего ще е тотално, как не се намери някой да им каже, че това няма да им помогне, един ли няма там нормален и трезвомислещ. Аз съм в потрес наистина в потрес, най-много се ядосвам на себе си че си го причинявам да се ядосвам, добре не си гледах такива продукции... първа и последна и аз като Серйран с Ферит, повече друг сериял нама са пипна. 🤯🤯🤯

# 694
след всичко това или ние да изпадаме в кома, за да забравим този ужас, или да събуждат Ферит, за да спасят сериала. Не вярвам турските фенове да одобрят това. Моля се рейтинга да е под 1. Или го спират или колкото и да не им харесва, само кома може да ги спаси или друга магия. Убиха сериала. Убиха СейФер.

# 695
Мисля че нямаше нужда от 3-ти сезон..

Синан май я кара насила да спи с него.. отврат.. тоя е по-зле и от Тарък..

# 696
Прави са хората в Х, че тази седмица няма да има повторение, защото абсолютно никой няма да го гледа това нещо.

# 697
Още не съм гледала епизода. Видях фрага.
Какво се е случило, че е толкова непростимо въпреки любовта им ?!?!  Бойното и непокорно момиче да се остави в това положение с този. Ще я насили ли? Наистина ли?!?? Какво гледаме ?!?? А ферит с тази преструвка, аз все още не й вярвам! Има нещо гнило в нея.
Някой да им пише на тези хора, какво се гаврят и с героите си и със зрители си?!??

# 698
Да ходят да се гръмнат, но другата седмица ще ударят дъното. Дано само този не е посегнал на Сейран.
Щом Афра и Мерт не рекламираха епизода беше ясно!
И мен ме е яд, че не си легнах.
Аз така се бях настроила за интимна сцена между когото трябва, че сега се чувствам два пъти по- излъгана - и от продукцията, и от себе си, даже и от спойлера на Ninka. Wink
И да й е посегнал ( всъщност не искаше ли точно това майка му?!) какво? На Сейран няма да й е първият шамар.  Тя ще се отърси, ще се разведе, ама...
Ферит бей падна на коляно да предлага и вече е сгоден мъж, така че... Когато единият е свободен, другият е женен и обратно. После ще има СейФер, ама това ще са едни мноооооого опорочени СейФер. И докато дъвкаха и предъвкваха глупости, за да ни покажат как Сейран е останала тялом (за духом вече не съм сигурна) принадлежаща само на Феро, то него не го пожалиха отникъде. Ни живота може да си представи без Дияр, ни леглото! Големи идиотите са тези (и сценаристи, и режисьор), честно!

# 699
Аз пък искам този да удари Сейран и най-сетне да и "светне лампичката" с кого се е забъркала.Да спре да ми го "възхвалява" колко е търпелив и я разбира и да му се предлага с бели нощнички,въпреки че щеше да му казва,че не е готова.На мястото на Ферит щях да постъпя по същия начин.Явно остана с впечатлението,че все пак тя е преспала с манго.Но и какво може друго да предположи човек,когато на вратата се появява по нощница и е там със законния си съпруг?Лошото е само,че плана на Айля не сработи както тя очакваше.Само стимулира Ферит да се убеди,че е взел правилно решение като е предложил брак на Диярията.Видял Сейран в хотелската стая,по нощница със съпруга си нищо друго не му остава.Ама и той,уж чете мислите на Сейран пък отново го направиха на "глупак".Никак не съм оптимистка.Следващия петък може и да не го излъчват.Това беше "страхотен" финал.Всички щастливи и доволни с новите си половинки.Голямата любов приключи.

# 700
Не знам какво искат да покажат в следващия епизод, но реакциите към фрага мисля, че са пределно ясни от всички.
Mimi 65, аз не мога, а и не искам да те разбера. Съжалявам. Няма никаква причина, която да ме накара да искам някой да удари друг човек, дори и да е герой. Няма!

# 701
Кака Дияр поставя условие на Ферит, повече да не се вижда със Сейран.

# 702
Серията ясна, да се разведрим малко. Акиф чакал Афра и Мерт на летището от Даламан, но му се изплъзнали Grinning

https://x.com/akifyamann/status/1842300656729911702
Да ходи да чака Халис на летището 🤣🤣🤣 Ще си идва от Швеция 😁😁🫣🫣
Какъв резил, какъв резил беше тоя епизод...Не мога да повярвам 🤦‍♀️🤦‍♀️👿👿🤮🤮🤮

# 703
Не знам Акиф защо ги е чакал на летището, защото предполагам, че след днешния резил АфРам не искат да се връщат и да продължават снимките. 😂

# 704
Ферит още от втори сезон го занулиха и опростачиха, но сега в трети сезон
толкова предан и влюбен в каката е върха.
И какви бяха тези загадки за спасяването от алкохолизъм  на Ферит от тази муха.
Съвсем нормално си беше запознаването им във фитнеса. Там си показа това
което е правил винаги  преди женитбата. Чапкънството е в кръвта му.
Да му е честито "момичето" на годините на майка му.
А, Сейран е още по зле. Не знае какво иска. Заслужава си тази маймуна в леглото.
Как му мълчи и се умилква. Това не го е правила с човека в когото е влюбена.
 Отвратена съм от сценария въобще.

Общи условия

Активация на акаунт