Отговори
# 675
Няколко бързи въпроса:
1. Защо Сейран не подаде ръка на Ифакат? Никога не са били в топли отношения, дори открито си бяха врагове, но в последната серия на втори сезон стояха на една маса и вечеряха като голямо семейство. Бяха успели някак си да заровят томахавката.
2. Кога точно Ферит се е депресирал и алкохолизирал? Поне благоволиха да ни покажат запознанството им с Дияр и освен, че е във фитес зала, Ферит ми изглеждаше в чудесна форма. Флиртуващ, свеж и тонизиран, заобиколен от жени. Също така се питам как може да си бил с жена като Сейран (в тази серия Афра изглеждаше по- красива от всякога) с тези бузки като нар (цитирам любимеца ни) и да се натресеш на жена като Дияр? Очевадна е възрастовата резлика, а и с тази права коса... беше ми лоша реплика на нея самата.
3. Нямахте ли чувството, че на моменти гледате мнооооого лош римейк на първи сезон? Особено като се изсипаха селяните (чудя се дали да го сложа в кавички) от Антеп в дома на истанбулските сватове.
4. Има ли още очакващи всичко това да е кома?  Melodiy19, моля те, дай ми някаква утеха!
Да добавя още една точка:
5. Докато Айла беше на шпионката, имахте ли усещане, че е от висшето общество? Simple Smile

# 676
  • Яко в Матрицата...
Фрагът е ужасен, който иска да го превежда Wink

# 677
Фрагманът е ужасен.

# 678
Е, не. Ако този е ударил Сейран, аз ....

# 679
Нямам думи .. стоях будна за тази глупост.
Да закриват!

# 680
# 681
Направо съм потресена. 😷😷😷

# 682
Пуснаха фрагът…
То си беше ясно какво да очакваме…

# 683
Таз какво условие му постави на Ферит, ужас 🤮,пък този какъв е агресор. Торба с л***@

# 684
Ужас на ужасите..

# 685
# 686
Този сезон е направен единствено за второстепенните актьори, а Афра и Мерт са сложени, за да осигурят рейтинг с който да се задържат на екран, защото ако ги няма АфРам рейтингът ще бъде -10.

# 687
Утре заслужават рейтинг нула за тази серия. А за другият петък дори следваният фраг да е бомба не знам каква сила ще им трябва за да накарат хората да гледат.

# 688
Утре заслужават рейтинг нула за тази серия.
Нулата е и за последвалия фраг! Как не ги беше срам да го пуснат?!

# 689
  • София
Да ходят да се гръмнат, но другата седмица ще ударят дъното. Дано само този не е посегнал на Сейран.
Щом Афра и Мерт не рекламираха епизода беше ясно!
И мен ме е яд, че не си легнах.

Общи условия

Активация на акаунт