Отговори
# 660
коридора има странно осветление, като болничен, не се вижда килим
КРАЙ, СВЪРШИ СЕРИАЛА, ДО ТУК БЕШЕ СЕЙФЕР
ТОВА БЕ НАИСТИНА БОМБА ИЗРАВНИЛА ВСИЧКО СЪС ЗЕМЯТА

Последна редакция: сб, 05 окт 2024, 00:20 от ani.zaiche

# 661
Кирилова,  този сезон си е пълна фантастика. Нищо реално няма 🤣🤣🤣

# 662
Хатиджето отново е в основата на голяма мръсотия. Този път с Абидин и неговото даване в сиропиталище.
Явно за какво я държат в сериала, има още мизерии, които е направила.

Иначе серията си беше скучничка, но отново имаше доста раздвижване по основните герои, а и новите започнаха да се отчитат подобаващо, особено майката на Синан и нейните сателити.

Краят беше бомба, хареса ми. Ха сега да видим кой как ще реагира.

# 663
Абидин май ще излезе син на Ифакат…

# 664
Поредната скука.Само Кязъм раздуха малко облаците.Много ми хареса.Май само той има някакво развитие.Преди не можех да си представя Суна и Кязъм толкова близки и заедно да действат.Суна си е предана сестра.Само дето я нападахме.Синан сам се е "натресъл" на Сейран.Дияр е план на "деде".Но ако ги разкарат тия двамата съм ок с този "буламач" който ни сервираха.Обичам мама Айля.

# 665
Какво каза ферит на сейран в последната част?

# 666
Абидин май ще излезе син на Ифакат…
Да не е от връзката и с Деде? Да го е скрила да не се опозорят пред хората...

# 667
Ужасен ужас. По-тъпа серия не си спомням да съм гледала. Харесаха ми само сцените със СейФер и Кязъм с кокошките.  Най-вероятно ще предложи на Дияр и какво? Пълни глупости.  Не знам за какви сценаристи се имат, но ние тук дружно ще измислим по-снойностен сценарии. Никъде не видях тази "бомба" , за която говореше Емурлах.
А и тази Сейран да я хванеш и да й удариш няколко шамара, белким разбере какво иска. 5 м. Иска да спи с мухата, в следващите 5 не и така.....
Не знам как не заспах на тази простотия. Така няма да вдигнат рейтинга.

# 668
Всичко приемам, но не и да използват Fırtınadayım за тази финална сцена!! Няма да им го простя! Smiley Окепазиха ми една от трите най-любими сцени в сериала (еп.8!) заради използването на същата песен сега!!

# 669
Ако трябва да съм честна, за мен предния епизод бе по-слаб. Тук поне имаше някакво развитие. Цели две прекрасни сцени на Афра и Мерт, 30 секунди Мемо, който ме усмихна, и Казъм, който с този петел ме накара да се смея с глас.

# 670
Трябваше още в началото да се досетя,че Синан и Дияр ще поискат да подпишат поне за 5 серии и да започна да гледам ноември….Нищо,за друг път ще знам🤯🤯🤯

# 671
Абидин май не е племенник, баш чоджук ще излезе,ама на кой,някой разбра ли?

Руският не ми е силен, но останах с впечатление, че Хатуч го е оставила в сиропиталището. Дали е нейн син или е направила услуга мисля, че не е ясно все още.

# 672
Няколко бързи въпроса:
1. Защо Сейран не подаде ръка на Ифакат? Никога не са били в топли отношения, дори открито си бяха врагове, но в последната серия на втори сезон стояха на една маса и вечеряха като голямо семейство. Бяха успели някак си да заровят томахавката.
2. Кога точно Ферит се е депресирал и алкохолизирал? Поне благоволиха да ни покажат запознанството им с Дияр и освен, че е във фитнес зала, Ферит ми изглеждаше в чудесна форма. Флиртуващ, свеж и тонизиран, заобиколен от жени. Също така се питам как може да си бил с жена като Сейран (в тази серия Афра изглеждаше по- красива от всякога) с тези бузки като нар (цитирам любимеца ни) и да се натресеш на жена като Дияр? Очевадна е възрастовата резлика, а и с тази права коса... беше ми лоша реплика на нея самата.
3. Нямахте ли чувството, че на моменти гледате мнооооого лош римейк на първи сезон? Особено като се изсипаха селяните (чудя се дали да го сложа в кавички) от Антеп в дома на истанбулските сватове.
4. Има ли още очакващи всичко това да е кома?  Melodiy19, моля те, дай ми някаква утеха!

Последна редакция: сб, 05 окт 2024, 01:53 от Fi79

# 673
Искам да попитам, по-започнатите момичета във форума в Турция нама ли тестови скриининг групи? За повечето филмови продукции знам, че преди да излезе на екран се показва на различни целеви групи и се оценява реакция и насоки, ако не се хареса се правят промени голям пример е филма с Джулия Робъдс "сватбата на най-добрия ми приятел", тъй като образа на Робърдс се е приел от скриниинг групите повече като негативен, после в пост продукцията са доснимали и променяни сцени, да се хареса повече. Всичко написано го казвам с оглед на това, тук е ясно че няма как всяка седмица да се прави такова нещо или поне трябва да са мн епизоди напред със заснемането, но поне сценарии и основни нижки на сценария не правят ли скрининг, как ще се възприеме, какво да коригират, как да го подобрят, едни такива нормални неща според мен и цялата холивудска кино индустрия

# 674
Няколко бързи въпроса:
1. Защо Сейран не подаде ръка на Ифакат? Никога не са били в топли отношения, дори открито си бяха врагове, но в последната серия на втори сезон стояха на една маса и вечеряха като голямо семейство. Бяха успели някак си да заровят томахавката.
2. Кога точно Ферит се е депресирал и алкохолизирал? Поне благоволиха да ни покажат запознанството им с Дияр и освен, че е във фитес зала, Ферит ми изглеждаше в чудесна форма. Флиртуващ, свеж и тонизиран, заобиколен от жени. Също така се питам как може да си бил с жена като Сейран (в тази серия Афра изглеждаше по- красива от всякога) с тези бузки като нар (цитирам любимеца ни) и да се натресеш на жена като Дияр? Очевадна е възрастовата резлика, а и с тази права коса... беше ми лоша реплика на нея самата.
3. Нямахте ли чувството, че на моменти гледате мнооооого лош римейк на първи сезон? Особено като се изсипаха селяните (чудя се дали да го сложа в кавички) от Антеп в дома на истанбулските сватове.
4. Има ли още очакващи всичко това да е кома?  Melodiy19, моля те, дай ми някаква утеха!

Утеха няма.Лека нощ,Фи...не го мисли..

Общи условия

Активация на акаунт