Отговори
# 645
Прогнозирам , че Синан ще откачи и ще тръгне да бие Феро и тала Сейро хептен няма да го иска.
Диварията ще види как тия двамата не могат да дишат един без друг и така.

# 646
Не ми се мисли какво ще видим във фраг

# 647
Прекалено е хубаво, не е на хубаво. Дано не го окъкат, а да продължи този взрив.

# 648
Разбирам защо Афра и Мерт избягаха в Гърция. Не знам ... аз ... смея се, но ми се плаче....
Дано да се събуди някой, защото ...

# 649
Нееее, по тъп край на епизода не съм очаквала.
И какво следва, пълна глупост и пълнеж с небивалици.

# 650
Според мен е най-добре Синан да ги убие,да се самоубие и да приключи тази драма.

# 651
Аз разбрах че съм наистина ненормална,както ми казват в къщи,че гледам тая тъпотия.В шок съм.Не знам какво да кажа вече.Досега гледах заради Афра и Мерт,но за първи път,сцените на Мерт и Дияр,спирах звука и ходех в тоалетната.Отвратена съм.

# 652
Серията ясна, да се разведрим малко. Акиф чакал Афра и Мерт на летището от Даламан, но му се изплъзнали Grinning

https://x.com/akifyamann/status/1842300656729911702

# 653
Толкова красиви сцени имат Афра и Мерт. Наистина не разбирам защо е този пълнеж, защо не искат да ни покажат тяхната игра. Какво печелят от това. Какво?
Еванджелин, АфРам са преживели снимането на тези сцени. Заслужават да се измъкнат на Акиф. 🤣

# 654
Разбирам защо Афра и Мерт избягаха в Гърция. Не знам ... аз ... смея се, но ми се плаче....
Дано да се събуди някой, защото ...

Аз имах надежда за кома, мислейки че не са толкова луди да пишат такъв сценарий, но явно съм сбъркала. Така се надявах за тази кома, а то си е буламач история. Наистина да пада на коляно за кака пред свидетели, да ги правят младоженците свидетели на брака и да се свършва...
Като свърши поне Афра и Мерт да излязат като нормална двойка и да не се крият постоянно все едно нещо нередно извършват с връзката си.

# 655
Не ми се мисли какво ще видим във фраг

Като дадоха Синан и Дияр светлината много странно се промени, движенията им… сякаш са нереални или поне такова впечатление ми оставиха. А може би ми се иска да е така, защото на фона на заявките, серията си беше голяма боза.

# 656
Как ли пък не Афра и Мерт ще играят кома до сега.. 😂 всичко си е реално и естествено..
Просто гледаме друг сериал 👌

# 657
Абидин май не е племенник, баш чоджук ще излезе,ама на кой,някой разбра ли?

# 658
Толкова беше вълнуващо, че заспах 😅 какво се случи на последната сцена?

# 659
Афра и Мерт сигурно умират от срам за тези сценарии, но са се хванали на хорото.
Сега ще пълнят епизодите с глупостите за Абидин, Орхан, а може и да сгодим  Гюлгюн
с чичото на Синан.

Общи условия

Активация на акаунт