Отговори
# 630
Ферит явно ще предлага на Деяр, моля се майката на Синан да уреди нещо и той да е с пръстена пред Сейран, а Деяр да види това, че да се приключи - май аз изпадам в кома.

# 631
Навремето алхимиците са опитвали обикновен метал да превърнат в злато. В нашия сериал е точно обратното - златото превръщат в ръждиво желязо...

# 632
Кязъм май ще изнесе тази серия. С кокошките беше велик. Дава  го все още баща, а и сваляч на бившата си жена.
Голяма забава е.
Племеницата на Ифа влюбена във Ферит? Ами, ако това е организирано от Ифакат. Нали се казваше, че  Сейран е отишла да види Ферит в апартамента, който е бил наел, след раздялата им и тогава тя вижда нещо. Защо пък да не е номер на Ифа с племеницата, която да бъде заварена при Ферит и т.н. Стари номера, но още вървят, въпреки че вече имаше подобна ситуация.

Синан явно има изблици на агресия и е лекуван за това.
Сейран се е насадила на незнам какво.

Последна редакция: пт, 04 окт 2024, 23:53 от Dimana-nova1

# 633

Единствения персонаж, който остана верен на себе си! Добре че е той да се посмеем този епизод 😁😁😁

# 634
Хайде, почнаха интригите от майката на Синан. Веднага се атакува Гюлгюн с вуйчото на Синан.

# 635
Охооо то и други преди Дияр имало...хахаха

# 636
Хазал ,сестрата на Синан ще разкаже на Ферит,че не са били заедно.

# 637
  • София
Аз мога да пусна нова тема и през нощта, така че си пишете, следя.

# 638
Направо ще повърна, Синан приготвил нощница за Сейран. 😵‍💫

# 639
Отвратена съм,даже не ми се пише.Сейран ще прави първа брачна,Ферит ще предлага брак.Бомбата е ,че ни представиха поредната помия и се надяват да продължим да гледаме.
Направо ще повърна, Синан приготвил нощница за Сейран. 😵‍💫

# 640
  • Яко в Матрицата...
То не знам и какво да кажа вече... Направо съм в потрес.

# 641
Много Яко -Ферит с пръстена пред Сейран, а Синан и Дияр в коридора!

# 642
Остава Ферит да предложи на Дияр пред свидетели Сейран и Синан а пък те да си продължат нощта..
малко се напрегнах с последната сцена..

# 643
Айла ханъм,целувам ти ръка.Ще ги поразмърда малко.

# 644
  • Яко в Матрицата...
Остава Ферит да предложи на Дияр пред свидетели Сейран и Синан а пък те да си продължат нощта..
малко се напрегнах с последната сцена..
Това следва, няма какво друго...

Общи условия

Активация на акаунт