Баба Марта пъргаво пристъпи - върза мартенички на рождениците скъпи!

• 17 029
  • 310
  •   1
Отговори
# 270
  • В светлината на слънцето
Здравейте и от мен   bouquet
Проблемът с моята кола се задълбочава със страшна сила.  Thinking Оказа се, че не въпросното чукче се е счупило, а нещо друго из моторната част. Та днес ще водя техник до колата, защото няма как нея да я заведа в сервиз, та да си каже тежката дума. Дано да е нещо лесно поправимо, че иначе сме направо с вързани ръце.  Praynig
Добрата новина обаче е, че ние няма да работим по 1 май. Ще сме на работа чак на 2-ри. Тези почивни дни наистина ще дойдат като благодат, че напоследък нещо много ми дойде работата Crazy
Джони, ние със сигурност сме тук, така че ще дойдем на 1-ви до "Патиланци". Само ще се уточним предварително, та да не се разминем. Ще ти пратя телефона си на ЛС, тъй като аз вкъщи нямам нет и след петък няма да мога да влизам.

# 271
Момичета, преди или след обяд ще сте в Патиланци?
Ако сме в София, и ние може да дойдем   Grinning

Джони, права си за работата. Вчера явно ми дойде много, но днес си предадох списанието и тая седмица нямам работа и ще се гледаме на спокойствие  Grinning Дано бързо се оправи, че снощи имахме много тежка вечер. Не можа да свали почти цяла нощ Т 39,5. Свали я за малко и пак я вдигна. Shocked

lulumba, жалко за колата  Rolling Eyes Бързо да я оправят, че и аз много мразя да съм без кола  Shocked

Джони, ако искаш, мога да ти напиша един ферман на ЛС как да стигнеш до Патиланци. Не е трудно. Нали от Пловдив идвате?

# 272
  • Пловдив
Кали благодаря ти, много ще ми е от полза ако ми напишеш за Патиланци да от Пловдив идваме.
Ние ще сме там по предварителен план цял ден. Баткото тази година предпочете вместо празник в детски клуб с приятели за 2 часа. С най-добрия си приятел цял ден в Патиланци Laughing Той така предпочете и ще зачетем желанието му.
Валери, знам, че не е нещо специално Патиланци, но София ленд е вече закрито до колкото знам. newsm78 Приемам и всякакви други предложения за София, но да стават за 2 момчета на 11год.  Mr. Green Ние с татито ще сме придружители и ще отпочинем от тайфуна Алекс Sunglasses

Кали дано скоро свалите темп. и да не я вдигате повече, че ти влизам в положение... много ме стресира температурата...
А иначе за работата - моя мъж работи в печатница - предпечат и му "скъсват шушоните", радвай се, че можеш да работиш от в къщи. Де да можеше и в Пловдив да има такава работа...

# 273
  • Sofiа
Валери, знам, че не е нещо специално Патиланци, но София ленд е вече закрито до колкото знам. newsm78 Приемам и всякакви други предложения за София, но да стават за 2 момчета на 11год.  Mr. Green Ние с татито ще сме придружители и ще отпочинем от тайфуна Алекс Sunglasses
Уф за съжаление София ленд го закриха Close, а беше в пъти по-хубаво за малките деца
Идеи никакви  Confused
Кали стискам палци да е по-добре Кало днес Hug
Лулумба жалко, че проблема с колата излиза сериозен.
кали и Лулумба, аз нещо съм ви на "карък" май newsm78

# 274
Джони, и аз не се сещам за нещо подходящо като за момчета на тази възраст.  newsm78 Наистина много жалко, че закриха Софияленд. Ние ще дойдем най-вероятно преди обяд - някъде между 11.00 и 12.00 ч. Но ще ти звънна като тръгваме.
Кали, стискам палци да преборите температурата по-бързо.  Praynig Явно е нещо от постоянните промени във времето. Ще се радвам, ако успеете за "Патиланци".
Ако знаеш само как ти завиждам за почивката. А на мен ще ми изпуши главата тази седмица.  #Crazy Само днес трябва да предам цели 4 страници за съботния ни брой. Заради почивните дни пък следващата седмица е скъсена и целият ни график се изтегля по-рано. Което означава, че до края на тази седмица трябва да напиша още 5 страници.  ooooh! Направо не знам как ще успея.  Confused
Валери, хич не си ни на карък, ами явно на колата й е дошло времето да се разваля. Вчера един техник я ровичка и се оказа, че не в чукчето е проблема, ами бензиновата помпа се е задръстила с някакви боклуци. Но покрай това откри разни неща, които спешно трябва да се подменят (за които дълбоко в себе си подозирах, че дават проблем още преди време), та утре ще водя колата на сервиз. Хубавото е, че поне вече върви. В сервиза пък работата е за един ден, не повече, но наистина трябва да се направи.

# 275
Oхоооо, lulumba, аз ле нещо съм пропуснала или сме колежки?
В списание ли работиш? Hug

Vaлery, що да си ни на карък, бре?  Grinning Калоян супер бързо изкара тоя път вируса. Но без сливицата болестите ги кара по съвършено различен начин.
Няма гадни зелени сополи и досадна кашлица по 1 месец, които придружават всяка малка настинка  Mr. Green

Джони, ще ти напиша пътя до Патиланци, че забравих в ЛС, което ти изпратих.

# 276
  • Пловдив
Здравейте момичета!
Кали благодаря ти за ЛС много ми помогна.  bouquet
Ще се радвам да се срещнем в Патиланци на импровизирана срещичка с повечко от вас Laughing
Лулумба, това с колата много кофти, аз като се сетя, че без кола съм за никъде ...ти съчуствам искрено. Желая ти и да се справиш бързо с работата, че да има време да починеш пълноценно.

# 277
Кали, не съм в списание, а във вестник. Още по-лошо - ежедневник.  Mr. Green Но съм работила и за доста списания, че по едно време имахме нещо общо с няколко - тоест имахме един собственик. Като се видим ще ти разказвам.

# 278
Как ви завиждам само за срещичките, които си организирате Grinning Hug

Марти отново се разболя, пак кашлица и хрема Rolling Eyes Давам й Проспан, пръскам с Тантум Верде, по препоръка на лекарката й, й давам и едно сиропче за алергия, тъй като сезона е такъв, но засега се въздържам от капките и слагам само физиологичен разтвор. Хубавото е, че с желание пие всички тези работи, даже сама си ги взема Simple Smile
Кали,дано свалите тази Т, аз постоянно следя Марти и дано ни се размине, че никак не е приятно Confused

На мен все още не са ми се обадили за работа, а казаха, че при всички положения ще ме уведомят за резултата. Такива нерви ме друсат, чакам ли чакам и търпението ми се изчерпа вече Close

# 279
  • Sofiа
На мен все още не са ми се обадили за работа, а казаха, че при всички положения ще ме уведомят за резултата. Такива нерви ме друсат, чакам ли чакам и търпението ми се изчерпа вече Close
Ако ще те успокои ще ти кажа, че аз си пуснах документите за новата ми работа на 5ти март, а чак към 20ти ми се обадиха за първа среща и после след чак още 2 седмици за резултата и както занаете чак миналата седмица вече знаех окончателното решение. Така че кураж Hug има фирми в които действията се развиват бавно, но нали знаеш прикачката, че хубавите неща стават бавно. Дано да е на хубаво това чакане Praynig
Кали и Лулума как да не си мисля, че съм ви на карък: след срещата с мен на едната и се разболя детето, а на другата се счупи колата. Добре, че вие не го приемата така, че няма да искате да ме видите вече  Sad

# 280
Кали и Лулума как да не си мисля, че съм ви на карък: след срещата с мен на едната и се разболя детето, а на другата се счупи колата. Добре, че вие не го приемата така, че няма да искате да ме видите вече  Sad
Ама ти вярно ли го мислиш?  hahaha Joy hahaha Joy Стига бе, жена  Wink

# 281
Ле-ле, Валери, ти ме разби направо. Как може да си мислиш подобни работи... Ще ти дърпаме ушите, да знаеш... Grinning
Reniuga, стискам палци по-скоро да ти се обадят и то с хубава новина. И Марти да се оправи по-бързо и безпроблемно.  Praynig
Да ви се похваля - днес водихме Теди на зъболекар. Детето се държа много прилично и изобщо не се уплаши. Няма проблеми по зъбките (както и аз Mr. Green), но от лапането на палеца са започнали да й се изкривяват горните два зъба. И ще се караме... Thinking
А след като свърши прегледа Теди най-сериозно попита зъболекарката: "Сега вече може ли да си вземаме бебето?"  Mr. Green

# 282
  • Sofiа
А след като свърши прегледа Теди най-сериозно попита зъболекарката: "Сега вече може ли да си вземаме бебето?"  Mr. Green
хе хе хе..... много сладко

# 283
Момичета, нали ще се видим на 1 май в "Патиланци"? Ние сме на линия.

# 284
Момичета, нали ще се видим на 1 май в "Патиланци"? Ние сме на линия.
Стига да сме в София-да, идваме  Grinning
Но утре заминаваме за Рибарица. По план трябва да се върнем на 30ти, но аз имам друг, пъклен план-да накарам мъжа от Рибарица да отидем до Велико Търново  Grinning и да преспим там. Така че не е още сигурно нищо  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт