Баба Марта пъргаво пристъпи - върза мартенички на рождениците скъпи!

• 17 191
  • 310
  •   1
Отговори
# 285
  • В светлината на слънцето
Кали, ако знаеш само как ви завиждам, че ще се отървете за малко от гадната София.  Mr. Green Ние ще сме си тук, но пък ако ми позволят да пътувам, се изнасяме още от средата на май - поне за 2 седмици.  Mr. Green
Джони, на 1 май със сигурност ще се отбием в "Патиланци" някъде между 11 и 12 ч. Но ще ти звънна преди да тръгнем.

# 286
Кали, ако знаеш само как ви завиждам, че ще се отървете за малко от гадната София.  Mr. Green Ние ще сме си тук, но пък ако ми позволят да пътувам, се изнасяме още от средата на май - поне за 2 седмици.  Mr. Green

Защо да не пътуваш, да нямаш проблеми с бременността?  newsm78

# 287
Кали, Слава Богу, засега нямам.  Praynig Но не е зле да изчакам да вляза в седмия месец, че нали казват шестия бил по-рисков. А аз влизам в седмия на 10 май, така че малко остана. Пък и за там, където сме се насочили е добре да бъде по в края на месеца, за да е по-сигурно времето.

Момичета, аз ще ви пожелая приятни празници и най-вече да си починете хубаво през тези дни.   bouquet

# 288
lulumba, това не го знаех, като бях бременна и се скъсахме да ходим насам натам, особено на купони, концерти и екшън-филми по кината. После се чудя защо Кало е див  newsm78 Mr. Green

Весели празници на всички!    bouquet

# 289
  • Sofiа
зДРАВЕЙТЕ МОМИЧЕТА  bouquet
Аз се изнасям за празиниците, за това отсега ви пожелавам приятно изкараване и страхотно настроение  bouquet
Аз си изпратих дечко при баба и дядо в сряда и се бах отдала на активна почивка - вчера мъжа ми се прибра в 17.30 (като никога) и ме завари по пижама пред РС Mr. Green

# 290
Аз си изпратих дечко при баба и дядо в сряда и се бах отдала на активна почивка - вчера мъжа ми се прибра в 17.30 (като никога) и ме завари по пижама пред РС Mr. Green
Стига, бееее.....това не ми се е случвало откакто Калоян се е родил  newsm78

# 291
  • Пловдив
Момичета приятна почивка  Whistling
Да се върнете свежи и доволни!
Лулумба - ние сме в Патиланци по план цял ден - ще се видим значи!
 Peace

# 292
Днес се върнахме от Рибарица. Беше невероятно  Grinning Mr. Green
Обаче мина толкова бързо, че все едно не съм била  newsm78
Утре обаче отиваме на вилата, не ми се стои в София  Confused И няма да се видим, момичета  Rolling Eyes
Някой друг път.
Джони, весело изкарване  Grinning
Ако ви е интересно, ще кача малко снимки от Рибарица  Sunglasses

# 293
  • Пловдив
Здравейте момичета  Hug
Ние също изкарахме чудесно в Патиланци  Peace Баткото си призна, че това му бил най-хубавия РД до момента Laughing Ама то не бяха коли, батути, глезотийки и какво ли още не. От 10.30 до 16ч с почивка на обед за Мак Доналдс Mr. Green
Направо се прибра капнал душицата. Обаче днес пита за още Joy
Лулумба, много се зарадвах, че дойдохте в Патиланци  Peace
Вие сте чудесни, а малката Теди е голям бонбон и е на светлинни години напред по послушание от Алекс, да знаеш  Heart Eyes Обещавам следващия път да доведем и Алекс, но съм сигурна, че аз няма да седна, само ще прелитам напред назад. Но ще го направим непременно Peace

Днес като си стоя така в къщи и си мисля...и да ви кажа не усетих кога минаха 11год. и кога порасна нашето голямо момче newsm78

Кали - ако ти имаш време ще ми е приятно да разгледам снимки от Рибарица, качи ги моля те  Praynig Аз там още не съм ходила - може и да се зарибим.

# 294
Джони, много се радвам, че сте си изкарали хубаво  Hug
Тая вечер стига да имам време, ще ги кача.
НА Рибарица е изключително красива природата, особено през пролетта. Наистина е страхотно.
Особено ако имате финансовата възможност да отидете на х-л Евергрийн палас, който за жалост обаче не е по нашия джоб  newsm78 Но пък поне отидохме да го разгледаме  Grinning
Имам снимки и оттам, ще кача довечера  Mr. Green

# 295
  • Пловдив
Кали- то хубаво, но нашия тати е със сенна хрема и поради тая причина избягваме разходките сред природата през пролетта...много кофти, но пък гледаме да сме съпричасни към положението му...
Вчера, добре, че валя та беше свалило всички полени и не кихаше много, а следобеда си взе и хапчетата и затова изкарахме чудно Laughing
Явно ще трябва лятото да посетим Рибарица  Peace

# 296
Здравейте момичета  Hug
Гледам всички сте изкарали много приятно през почивните дни. Кали, давай снимки...  photo Аз само да допълня, че Рибарица е много красиво място и през лятото.
Валери, много е хубаво да останеш за малко време сам със себе си или поне с половинката. Но това на нас скоро няма да ни се случи.  Mr. Green
Джони, много се радвам че се видяхме в "Патиланци".  Hug А това за послушанието на Теди е само привидно. Винаги така става при първа среща с нови хора. Но послееее... #Crazy А да ти кажа на нас какво ни се случи на връщане.  Grinning Колата пак отказа да запали. Чудихме се какво да я правим и накрая звъннах на монтьора да помага. Дойде човека и какво се оказа, че аз съм забравила да сипя бензин.  Embarassed Както казва мъжа: то всичко хубаво, но все пак поне два пъти в годината трябва и да се зарежда.  Mr. Green

# 297
  • Пловдив
Уау Лулумба голямо преживяване е било...на мен ми се е случвало вече 3 пъти  Embarassed срам и позор и то на 20 метра от бензиностанцията - вече ме познават  Embarassed
Та понеже нямам тубичка, си купувам 3 бутилки мин.вода, изсипвам ги и пълня бензин... Mr. Green даже си и мам вече и схема Mr. Green
Сега се сещам, че ние като се наобядвахме в Мак Доналдс и се върнахме пак в Патиланци и мъжа ми вика "Май видях мъжа на твоята съфорумка"  newsm78 пък аз викам "Припознал си се нещо те нали си тръгнаха отдавна" - ще излезе, че е бил прав, а?
Важното е, че колата е в изправност  Peace
А да ти кажа, толкова бях чела за Теди, че в един момент си помислих, че съм я виждала и преди  Heart Eyes Много е чаровна и как само раздава целувки Heart Eyes Много мило ми стана, защото аз от Алекс си ги "мрънкам" с много зор целувките  Joy

# 298
Момичетаааааа....нещо щяхме срещи да организираме?
Аз сега съм на тема пътешествия  Grinning
Искате ли да си спретнем един уикенд с преспиване за 2 нощи?
Предлагам да стане средата на юни, защото ще е топло  Mr. Green
Ще кажете, че е рано, но не е. Хубавите места се резервират отрано  Grinning
Предлагам следните места:

- с. Ягодина заради прекрасната природа, можем да посетим 2 пещери. Хотелът бил хубав:
http://www.yagodina-bg.com/gallery_restaurant.htm

- Крушунските водопади - http://www.maarata.com. Има невероятни отзиви за мястото.

- Велинград - http://www.hotelelbrus.com/ocms/opencms/bg_menu/hotel/basein.html

-язовир Батак - http://www.romantika-bg.com/index.html

В общи линии все на планински красоти ме избива. Какво мислите? newsm78
Аз най-много клоня към Ягодина и Батак

Давайте и вие предложения, ако тези не ви харесват Simple Smile

# 299
  • Пловдив
Кали - много ти е примамливо предложението  Peace
Почвам да мрънкам мъжа ми - дано се съгласи  Mr. Green
Ама ако дойдем, после да не кажете, че не сте предупредени - за тайфуна Алекс  Twisted Evil

Всички местенца са много примамливи - не мога да избера едно  Hug

Общи условия

Активация на акаунт