Баба Марта пъргаво пристъпи - върза мартенички на рождениците скъпи!

• 17 024
  • 310
  •   1
Отговори
# 90
Леле, откога съм писала някой ми е жзел и ника - dani

# 91
Честит Рожден ден на Екатерина и Йоана  nbirthday

Лулумба, честит рожден ден и на вашия тати!

Дани, по- принцип гледам най-късно до 21.30ч. да съм оставила Марти в креватчето, но по-рано от 22.30 не заспива. Разлиства си книжки на тъмно, само ТВ работи, говори си на куклите и всички играчки, които се въргалят в креватчето, а те не са никак малко Crazy, но й прави веднага впечатление, ако някоя липсва, след което като приключи с тези занимания, се завива и заспива.
Аз по-принцип съм с две ръце за спорта. 10г. съм играла спортни танци и като спорт ме доразви много. Освен, че се поддържа фигура, развиваш се като личност и получаваш самодисциплина, което е много важно за оформянето на характер, според мен. Не бих могла да насилвам Марти да се занимава със спорт, който не й харесва, но със сигурност ще се опитам да я насоча в тази посока.
При нас във Видин пада голямо тичане в последните дни. Обикаляме фирми, говориме и пласираме билети. Последната новина е, че днес Валя Балканска ни се обади и иска да участва на концерта, но трябва да намерим спонсор за 400лв., за да поемем разходите й, което не е лека задача Rolling Eyes Имаме само 3 дни още, за да продадем всички билети, но вече гледам по оптимистично и смятам, че ще успеем Praynig

# 92
  • Варна
Специално влизам, за да поздравя сладкото Катенце!
Нека винаги бъде усмихната, все такава красавица, да е здрава, щастлива и да радва мама и тати!

# 93
  • Варна
Дани, много се радвам да те "видя" тук! Цяла вечер те дебнах на Скайпа... Hug
Регистрирай са наново, защото се опитах да ти пусна ЛС и не стана.
Мони има такава кукла - Дора, много й се радва. На нея пък мания са й принцесите - особено Аврора (спящата красавица). Подаръкът от брат ми ще е точно роклята на Аврора, убедена съм, че много ще й хареса.
За пъзелите - не се справя много добре - няма търпение, предпочита друг да й ги реди, а тя да ги разваля.
Иначе рисува доста добре - макар и странни неща - оня ден нарисува (по нейните думи) кокиченце с уши, крак и опашка.  Crazy
На 29-ти ще имат тържество в яслата по случай Първа пролет и са й дали да учи стихотворение за пръв път!
Ето го:
Кокиченце съм малко
и рано аз цъфтя.
И казвам тук на всички,
че идва пролетта.

За мое учудване, днес вече го знае!!! Много съм горда! Grinning

# 94
  • Пловдив
Честит рожден ден с мъъъничко закъснение на Екатерина и Йоана!!!
Дечица, растете здрави, щастливи и усмихнати момиченца и нека всички мечти ви се сбъднат!!!

Лулумба - и на вашето тати ЧРД   bouquet Да ви здрав и много да ви слуша двете с Теди  bouquet

Честит рожден ден и на днешните  рожденици - Силвия, Кирил, Методи, Александър!!!
Весел празник дечица! Да получите много подаръци!!!

Специално за ТЕДИ на lulumba:
Честит рожден ден тригодишна чаровнице!!! Да растеш здрава, волна и щастлива като птичка!
Весело изкарване!!!

# 95
ЧРД на всички малки 3годишни рожденици!
Много много здраве на тях и родителите им.
Само красиви моменти в живота!  bouquet  bouquet

# 96
  • В светлината на слънцето
Момичета, черпя виртуално за малката рожденичка.   party023

Джони, благодаря за хубавите пожелания и вкусната торта   bouquet

В понеделник като дойда на работа ще пиша как е минал рождения ден. Надявам се да е хубав.  Hug Денят ни започна прекрасно, дано така и да завърши. Теди получи и останалите си подаръци: книжка с Бамби, филмче с Мечо Пух, пъзел с Мечо Пух, който реди вече доста успешно, плюс разни дрешки. Освен това една комшийка я зарадва и с нова рокля, въобще голямо щастие настана.  Party

Имам и друга хубава новина. Тази сутрин получих най-хубавия си подарък по случай рождения ден на детенце. Излязоха ми резултатите от изследването и камък ми падна от сърцето. Та вече мога спокойно да се похваля. Живот и здраве в началото на август Теди ще става кака.  1stroller Правиха ми амниоцентеза и досега треперех за резултатите. Но днес лекарят ми каза, че бебчето е здраво и всичко е наред. В суматохата забравих да питам за пола, но в понеделник ще докладвам.

# 97
lulumba, честито   bouquet Hug
И ние ще почваме да работим по въпроса малко по-нататък  Grinning

# 98
Честит Рожден Ден на Теодора, Силвия, Кирил и Методи  twin_neutral
Пожелавам на сладките мартенски дечица много здраве, много детски щастливи моменти и страшно много игри и играчки!

Лулумба, радвам се, че резултатите от изследването са добри и също така те поздравявам за бременността  bouquet, тъй като аз сега разбирам, някъде нещо не съм допрочела явно, което пък иначе не ми се случва Rolling Eyes

# 99
  • Варна
Честит рожден ден на днешните рожденици и по-специално на Теди! С пожелание за весели игри, сбъднати желания и страхотни подаръци днес!

Лулумба, страхотна новина! Много се радвам за вас!  bouquet

# 100
  • Пловдив
Честит рожден ден на Александър!!!
Много щастие, късмет и весели игри!!!

Лулумба - страхотна новина Hug Hug Hug
Лека и безаварийна и едно сладко бебе като финал  bouquet

Момичета не се майте, не чакайте, от опит ви казвам, че с голяма разлика при дечицата е по-трудно...а и за тях е по-добре да имат еднакви интереси и игри. При нас разликата е почти 8год. и е доста трудно. Дано скоро и някоя друга от вас се похвали Laughing

# 101
Честит рожден ден на Александър!
Много радост в очичките и много лудории!

Джони, моят мъж също иска скоро да направим на Марти братче или сестриче Mr. Green, но аз забавям този момент Confused В процес на търсене на работа съм и не мога да си представя още 3г. да трябва да си седя вкъщи Rolling Eyes Знам, че след 1-2 г. напр. разликата ще е вече голяма, но по-добре да си запазя психическото състояние такова каквото е, преди да съм луднала тотално Rolling Eyes Grinning А, иначе и двамата искаме поне още едно детенце  Hug

# 102
ЧРД на днешните рожденици!  Hug

Относно бебетата...и ние искаме (особено мъжа ми  Crazy), обаче в момента не можем  Cry Имам кисти, които лекувам.
Ако успея да ги излекувам, се надявам да стане после  Praynig
Че първия път бая зор видяхме, докато стане Калоян.  Confused

# 103
  • Пловдив
но по-добре да си запазя психическото състояние такова каквото е, преди да съм луднала тотално Rolling Eyes Grinning А, иначе и двамата искаме поне още едно детенце  Hug

Рени ако щеш вярвай, но аз сега съм много по-луднала отколкото след 3-те години майчинство за големия. Малкия, да е жив и здрав ме довежда до тотален крах...
Желая ви вторите да са ви кротки, че иначе ще ви сполети моя късмет  Mr. Green

Кали - успешно лекуване ти желая и този път да стане от раз   baby_neutral

А Лулумба - сега си връщам назад и се сещам за тежката ти кашлица и си давам сметка, защо не си искала антибиотици. Как издържа да не се похвалиш newsm78 Още веднъж ти желая леко бременеене и кротко бебче Joy

# 104
  • Sofiа
Честит рожден ден на всички мартенски сладури, чийто рожден ден съм пропуснала. (Искрено се извинявам за което). Да са ви много здрави и щастливи дечицата и много да ви радват.
Лулумба, честито за прекрасната новина. Много се радвам, че сте се престрашили за второ дете - аз бях голяма ентусуастка за 2ро преди 2и половина години, но трябваше да изчакам заради секциото и ссега нещо се разколебах по въпроса. На думи искам още едно дете, но не се чуствам готова Embarassed
Боби с голямо нетърпение чака рожденния си ден. Сам си е решил, че иска да е в KFC и вече кани наред всички. Ходихме да си запишем час за Рд още на 8ми и единствената свободна възможност за 31ви беше от 19ч. И така нашият купон ще е на 31ви от 19 ч в KFS в Люлин.
Моля, чувствайте се поканени Hug
нашият подарък за рожденния ден ще е колело и Боби с нетърпение чака да стане време да го купим. Поръчал си е да е голямо, в синьо и жълто, с багажник и кошница отпред за да си вози инструментите. Аз съм му събрала към 80 лв (по 5), които са му давани от моята баба винаги когато го види. По непонята за мен причина винаги съм ги събирала и не съм ги харчила и тъй като тя почина преди броени дни реших с тях да му купя колелото за да му бъде като спомен за нея.
Това е за сега от мен. Весел празничен месец на всички  bouquet
Забравих да кажа: с две ръце съм за среща, особено ако е в айона Троян-Шипково-Чифлика, че почти всеки уикенд съм там и ще ми е МНОГО удобно  Mr. Green

Последна редакция: сб, 17 мар 2007, 21:48 от Valery

Общи условия

Активация на акаунт