Баба Марта пъргаво пристъпи - върза мартенички на рождениците скъпи!

• 17 025
  • 310
  •   1
Отговори
# 105
Честит рожден ден на Пламена и Габриела newsm59

Джони, аз мога да се похваля с добро дете Mr. Green ( пу-пу). Още от бебе спи по цяла нощ и, което е най-важното заспива сама. Била ми е кротка, до 9-10м. възраст 80% от времето си е прекарвала в креватчето, където сама си се е заигравала, там ( в креватчето) го обикаляше постоянно и това й беше старта в прохождането BlushНе съм имала проблеми с нея, сега вече взе да се прави на хала и да проявява капризи, но смятам, че си е в реда на нещата Mr. Green Не толкова Марти, колкото това стоене вкъщи ме побърква Rolling Eyes Писнало ми е да мисля само какво да сготвя, да изгладя, да изпера, да изчистя и т.н. Затова ми се иска малко да поработя и след това да помисля за второ детенце, макар, че много го искаме още сега Hug

Кали, на теб ти пожелавам успешно и бързо лечение и скоро да се похвалиш с добрата новина   bouquet

# 106
  • Пловдив
Честит рожден ден на Пламена и Габриела!!!
Да растат здрави и щастливи дечица и да радват мама и тате!!!
 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 newsm59 newsm59 newsm59

Рени- права си, стоенето в къщи омръзва, особено ако дечко е кротък и има повечко свободно време. Но аз тичам да водя баткото на училище, курсове... работя от къщи и малкия ми е просто хала. Но на всичко се свиква. Даже откакто привикнах към буйния му нрав вече ми е по-леко и не се впрягам много много... ааааааааа трябва да се пазим и ние нали?

Валери - наистина се е получило добре с подаръка за детенце - ще му е спомен за цял живот.
Моите съболезнования за баба ти Praynig
Благодарим и за поканата, виртуално ще сме с вас на рождения ви ден  Heart Eyes Wink

# 107
  • Пловдив
Честит рожден ден на Мая!!!  bouquet
Много весели игри днес цял ден и до зори, подаръци огромни да получиш!!!

# 108
  • В светлината на слънцето
Момичета, благодаря на всички за добрите пожелания  Hug

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ МАЛКИ РИБКИ, КОИТО ДУХНАХА ТРИТЕ СВЕЩИЧКИ НА ТОРТАТА ПРЕЗ ПОЧИВНИТЕ ДНИ: СИЛВИЯ, КИРИЛ, МЕТОДИ, АЛЕКСАНДЪР, ПЛАМЕНА, ГАБРИЕЛА И ДНЕС - МАЯ!!! Да сте живи и здрави дечица и много да радвате всички свои близки!!!

Нашият рожден ден мина прекрасно. Празнувахме в "Слонбалон" и се получи едно наистина много хубаво тържество. Много съм доволна от цялата организация от страна на клубчето и от отношението към децата на момичетата там. Догодина, живот и здраве, сигурно пак там ще празнуваме. На децата много им хареса, пък и възрастните останаха страшно доволни.  bigdance2(
Тортата ни беше от 100 грама сладки - една голяма зелена поляна с езеро и героите от "Мечо Пух". И за късмет моят гаден стар апарат ми направи номер точно, когато трябваше да се духат свещичките. И сега незнам какво точно е станало. Аз така и не си купих цифров, ами карам още на лентов.  Embarassed Но сега вече ще се наложи да променим нещата в полза на новите технологии по най-бързия начин.  Thinking
Теди получи куп подаръци и сега пада голяма занимавка вкъщи. Получи един кораб с Ной и животните, и по цял ден вкарва и изкарва разни живинки от него - грижи се за оцеляването на земята.  Laughing С колелото, което й купихме почти успява да се справи, но още й трябва време, за да го овладее. Засега го кара само вкъщи, но много скоро ще дебютираме и в градинката пред блока. Получи още една много красива кукла, дрешки, бебе в корито, книжки и други дреболии. Естествено, част от подаръците вече са счупени, но какво да се прави.  Mr. Green
Момичета, много благодаря и за пожеланията за бъдещото попълнение на нашето семейство. Вече знам и пола - момченце  stork-boy Честно казано, нямах никакви претенции относно пола, но пустото любопитство ме гризеше ужасно. Започнахме постепенно да подготвяме и Теди, че ще става кака. Тя твърди, че иска бебе, че ще се грижи за него, но доколко осъзнава появата на бъдещото братче, незнам. Надявам се да няма ревност в началото или поне да е в границите на разумното. Знам, че при деца с близко раждане, се получават малко неприятни моменти на ревност. Ще се опитаме максимално да преодолеем това и да не се почуства Теди игнорирана.
Иначе и аз мисля, че е добре децата да са на близка възраст. Макар, че и при по-голяма разлика могат да се разбират добре - но май става в един по-късен етап.  newsm78
А за стоенето вкъщи, аз май не съм най-добрият критерий за мнение. С Теди се върнах на работа още като беше на 2 месеца и половина. Но я кърмих цели 8 месеца. Но това, защото професията ми е с по-свободно време и позволява подобно нещо. Незнам дали бих издържала 3 години само у дома. Сега смятам да остана 1 година, но  ще продължа да работя - тоест ще отскачам до работата си всяка седмица, колкото да си свърша задачите. Дали ще се получи, още не ми е ясно. Има време дотогава... В моя случай просто няма на кого да оставя работата си, нито пък кой да ме замести. Така че ще трябва някак да съчетавам двете неща: работа и майчинство. Да се роди живо и здраво детето обаче, пък после ще се намери начин.
Кали, стискам палци много скоро и вие да се радвате на още едно бебче. Жената на братовчед ми е с подобни проблеми и знам какво е. Скоро обаче й направиха лапароскопия и след месец-два май ще им разрешат да работят по въпроса. Дано да стане по-бързо.
Джони, това с кашлицата беше истински ад. Дано не се повтаря никога.  Praynig Не смеех да се похваля, защото не знаех какви ще са ми резултатите от амниоцентезата и бях ужасно притеснена. Слава Богу, всичко е наред. Дано и занапред така бъде.  Praynig
А що се отнася до кроткост, аз много се надявам второто да е по-кротко. Че една дивотия вече си имаме.  Mr. Green
Валери, ще сме с вас виртуално на рождения ви ден. Пожелавам ви да бъде най-прекрасният на света. Това, което си решила за колелото е наистина най-хубавото нещо. Когато баща ми почина, Теди беше на 2 месеца и половина. Но от него ни остана последната му пенсия. И с нея й купувахме подаръци за първата й Коледа, първия й имен ден, първия й рожден ден. Те са й като спомен от него и такива ще си останат.

# 109
  • Пловдив
Честит рожден ден на РАДИ и КАЛОЯН!!!
Какво ли да ви пожелая...
Нали е ваша младостта,
а нищо по-добро не зная
от нея и от радостта.
Бъдете добри и щастливи,
вървете  с една звезда в нощта
и нека никога да не заспива
смеха на вашата  уста!

Весел празник!!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 110
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА РАДИ И КАЛОЯН!!! ДА ИЗЖИВЕЯТ НАЙ-ЩАСТЛИВОТО ДЕТСТВО НА ЗЕМЯТА!!!

Момичета, започнах да се притеснявам - някой да е чувал нещо за Милена, че много се загуби?

# 111
  • Пловдив

Момичета, започнах да се притеснявам - някой да е чувал нещо за Милена, че много се загуби?
И аз това питах преди време, и на мен ми е криво без нея - дали някой има нейни координати newsm78

# 112
Джони, аз й имам мобилния телефон, че се бяхме виждали в махалата. Тя е сравнително близо до нас. Но честно казано, се чудя дали да й звънна.  newsm78 Ами ако е станало нещо неприятно? Гледай само какви черни мисли ми минават през главата... Дано не е така.  Praynig
Другото, което много взех да си мисля, е да не би да са останали в САЩ. Те трябваше да пътуват до там в края на лятото и точно след това Миленка изчезна от хоризонта.  newsm78
Ще взема утре да й се обадя, дано всичко да е наред. 

# 113
Момичета, благодаря ви!   bouquet Heart Eyes
Калоян за жалост снощи вдигна висока Т и всички тържества, които бяхме приготвили отпаднаха  Cry Все така става  Rolling Eyes
Все пка ще отпразнуваме с няколко близки довечера, а тържеството в Мики МАус ще го отложим с няколко дни!  Grinning

Благодаря още веднъж!   bouquet

# 114
Кали, не съжалявай за тържеството. Както се казва - всяко зло за добро. Може пък така да е трябвало да стане. Сега Калоян ще си има две тържества: едно домашно и едно детско, макар и с леко закъснение. Важното е, че рано или късно ще го направите, и така детенце няма да се разочарова.
Да нацелуваш и намачкаш силно рожденика от всички нас.  newsm51
Надявам се, че вече е добре. Неприятно ви е изненадала тази температура, но всичко е временно. Ще видиш, че до довечера Калоян ще е вече на крака, и с радост ще отваря подаръци. 

# 115
  • Пловдив
Кали- дано вече сте добре Hug
Не се притеснявай за тържеството и на нас ни се е случвало. Баткото се разболя преди 2 год . от шарка точно на РД. След 15 дни такъв купон стана - даже беше по-щастлив накрая, защото 2 пъти получи подаръци. Дано бързичко се оправи Калоян Praynig
Ние снощи бяхме на РД - 2год. на братовчедче - милото беше кисело, мрънкаше и накрая повърна 2 пъти. Тържеството направо се провали, всички се притесниха, а сега разбрах, че вечерта се е обезводнил и са ги приели в болница на системи...много криво.
Така, че при вас ще е по-добре, че сте го отложили. Дано е нещо дребно Heart Eyes

Лулумба - недей така да черногледстваш, че е заразно Sad дано Миленка са в Щатите и затова да не пише... обади й се моля те. И ако се чуете й кажи, че ни липсва.

# 116
Джони, ще й звънна още утре, че днес да не я притеснявам - точно на рождения ден на Ради. Сигурно не е нещо лошо, ами или е затрупана с работа (тя смяташе да се връща на рабата от есента), или пък наистина са останали в САЩ.

# 117
Калоян си е все така с Т, но силно се надявам само с мазане на гърлото да се оправи, а не да прибягваме пак до АБ. Той заради тая 3та сливица толкова антибиотици изпи, че вече няма имунна с-ма  Shocked

Вече не съжалявам толкова за тържеството, само се надявам бързо да се оправи.
Снощи цяла нощ място не можах да си намеря, но ето че се случва когато най-малко очакваш.  Thinking

Благодаря за подкрепата!
Дано скоро покажа снимки от РД.

Това ме подсеща да ви кача един клип-първия му ден на ски, много съм горда с него  Heart Eyes
http://www.vbox7.com/play:5ca97116

Hug

# 118
  • Карлово
Здравейте, мамчета!
Нахълтвам в прекрасната ви темичка, за да ви поканя да се заредите с малко великденско настроение и същевременно да подкрепите инициативата на  "фотошопските" мами и ДБМ. Погледнете тази тема, може нещичко да си харесате и вие.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=174878.new#new

# 119
Кали, когато Теди вдигна за първи път в живота си Т над 39 градуса - тази зима по време на гадния грип, се чудехме как да я смъкваме. Какво ли не пробвахме, защото лекарката й е противник на АБ и ги изписва само в много краен случай. Като че ли Нурофенът най-много помогна. После обаче една комшийка ни каза за изпитано средство - тип бабино лечение. Тя така смъква Т на дъщеря си, а щерка й вдига много често Т. Та става дума за следното: разбира се белтъка на яйце на пяна и се намазва цялото тяло. Може би едно яйце няма да стигне, но не съм сигурна. Детето трябва така да преспи. На сутринта няма и помен от Т. Опитайте и този метод - ако не помогне, поне няма да навреди.
Стискам палци по-бързо да се оправи Калоян.  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт