Баба Марта пъргаво пристъпи - върза мартенички на рождениците скъпи!

• 17 027
  • 310
  •   1
Отговори
# 120
lulumba , правили сме го това един път, когато с НИЩО не можахме да смъкнем Т. Имаше почти 40. Намазах го 5-6 пъти и накрая я смъкна.
Иначе сега проблемът е да се оправи гърлото-на него това му е слабото място, без АБ.
Аз смъквам Т с оцет и вода и с намазване на цялото тяло с хладичка вода.
Освен нурофените и панадолите, де. Shocked

Да ти кажа Калоян от 2 години почти всеки месец е болен, заради 3тата сливица  Close Сега му я извадиха преди 20 дни. Надявам се по-бързо да се оправи този път, защото преди заради 3тата сливица не ни се разминаваше почти АБ-ка  Shocked

# 121
мНОГО ЗДРАВЕ, КЪСМЕТ И ПОСЛУШАНИЕ желаем на всички рожденници, които сме пропуснали!

Честито и на Лулумба!

и ние вече сме на колела! "Като на Франклин, с помощни колела", така обясни Борис.
И друго,
ЛУДИ сме на тема пъзели!

# 122
  • В светлината на слънцето
Кали, за гърлото има едни много читави хапченца - Хомеожен. Те са хомеопатично лекарство и децата много ги обичат, тъй като се смучат и са сладки. Теди с тях си оправи гърлото и кашлицата. Пробвайте и този вариант.
Мариета, благодаря. И Теди се запали по пъзелите. Май скоро ще купуваме нов.  Grinning

# 123
  • Пловдив
Кали,специални поздравления за малкия СКИОР Heart Eyes
Много е сладък в първия си опит - и как само се задържа без да падне  Hug браво Hug
Аз до студентските години бях запалена скиорка, даже като дете съм се състезавала, но откакто се ожених почти не съм се качвала на ски...много ми липсват...сещаш се колко много...но късмет - мъжа ми изобщо не е запален.
И още веднъж за Калоянчо - честит рожден ден!!!
Кали покажи му това:
Да намери ръкавичките на скиорчето Laughing

# 124
  • Spain
Честит рожден ден на Калоян и Ради !
 желаем им безгрижно детство .. нови и забавни игри и много радост Simple Smile
  bouquet newsm59 newsm67 nbirthday
  Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed много ми е кофти и все се каня да пиша и все време не остава Simple Smile
макар и късно но все пак искам да поздравя вси4ки дечица 4иито рождени дни минаха .. нека бъдат здрави , щастливи и дяволити !
 сърде4но ви благодаря за поздравите за Гери Simple Smile
ето ми го порасналото моми4е
 Hug

# 125
  • Варна
Честит рожден ден на всички дечица, които имаха рожден ден прединте дни! Бъдете щастливи и здрави!

Честит рожден ден и на Калоян и Ради! Нека късметът винаги да е с вас за ръчичка! Весело празнуване!

Амка, дава ми грешка...

# 126
lulumba , знам ги хомеожен, но днес нямах възможност да ги купя. Мъжът ми изчезна някъде из Дупница и не се вясна до вечерта, а нямаше на кой да оставя дтето дори да напазарувам.  Rolling Eyes

Джони , жалко, че си зарязала ските. аз като се запознах с мъжа ми, той изобщо не караше.
Сега обаче има ски-екип по-хубав от моя, и се пързаляме заедно по Тодорка на Банско  Mr. Green Доста нервички изхабих да го науча, но резултатът е много добър  Hug Е, поизчаквам го, но пък караме заедно. Скоро се надявам и Кало да кара с нас, след няколко години  Mr. Green

Благодаря на всички за поздравите   bouquet Hug
Много ме е яд, че отложихме партито, но го преживях. Имахме купища гости у нас  и капнах-готвих 100 неща и прочее, не седнах изобщо...и така ми се пииска да сме в парти-клуба и да пия биричка, а децата да се забавляват и някой да ме обслужва ...  Sick
Ама дано Кало се размине без АБ и скоро да отпразнуваме както подобава  Praynig

# 127
  • Пловдив
Eх Кали - добре си успяла да приучиш мъжа си да кара, а аз не успях, но...има време аз не се отказвам Mr. Green
Вие как сте след купона?
Моя Алекс снощи 4 пъти повръща... като се почна в 3ч. та до сутринта. Явно е пипнал вируса на рождения ден, за който ви писах, че ходихме...дано вече сме овладяли повръщането... за сега е свеж.

Сега искам да поздравя днешната рожденничка и съименничка Александра!!!
Да е жива и здрава и много щастлива!!!

# 128
Честит рожден ден на Мая, Радослава и Калоян на патерици и днешният рожден ден на Александра newsm59

Кали, много жалко, че точно на РД си ден Калоян се е разболял. Важното е, че все пак парти ще има и детенце ще се забавлява, както си му е реда Hug Аз също съм противничка на АБ и да чукна на дърво, досега не ми се е налагало да ги давам на Марти. Дано на Калоян този път му се разминат Praynig

Искам да ви се похваля, че концерта, който организирахме пожъна голям успех Hug Успяхме да препълним залата, че даже и правостоящи имаше. Докрая на концерта сърцето ми беше свито и напрегнато, за да не стане някой фал и за наше щастие всичко мина гладко и по вода Hug Даже ни похвалиха, че организацията беше много професионално изпипана, нищо, че е правена от една шепа жени, неразбиращи от това Mr. Green След концерта се почерпихме, както подобава, купона беше супер и видимо Илия Луков, който празнуваше с нас, остана много доволен, попя ни и в заведението и обеща да работим заедно и за в бъдеще Hug Всички сме много доволни от това, което постигнахме, най- важното дадохме публичност на проблема в дома в гр. Белоградчик и за в бъдеще си пожелавам още по-голями успехи Praynig Hug

# 129
  • Пловдив
Рени   bouquet  bouquet  bouquet наистина направихте нещо ВЕЛИКО!!!
И като чета, че сте една шепа - направо сте ГЕРОИНИ!!!
Браво на вас!!!
Дечицата от дома ще са вече на топло, благодарение на усилиято ви!!!
За видинки:

# 130
Честит рожден ден на Александра   nbirthday

Джони, дано Алекс бързо оздравява  Praynig Hug

reniuga , браво на вас   bouquet

# 131
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АЛЕКСАНДРА!!!

Reniuga, БРАВО на вас!!!  smile3501 Направили сте наистина едно прекрасно дело!!! Ако има повече хора като вас, мисля че би било  много, много хубаво.   bouquet

Джони, стискам палци всичко да се оправи по-бързо. Ние, за щастие, се разминахме с върлуващия напоследък вирус. Засега де... Дано ни подмине този път, че вече ми писна от болести.  ooooh!

Кали, напълно те разбирам как си се чуствала след домашното парти. Ние го преживяхме миналата година. То не бе тичане, не бе чудо. Аз затова се и зарекох този път да има само едно детско парти с възрастни, на което няма да слугувам. Не че след партито пак не бях уморена, но съвсем друго е.  Grinning
А малкият скиор е наистина страхотен.  Peace След някоя и друга година ще си имаш чудна компания за пистите - ако мъжът ти е зает, Кало ще е насреща.  Grinning
Стискам палци вече да се оправя и да започнете да мислите за детското парти.  Praynig

# 132
lulumba , по повод това:"да има само едно детско парти с възрастни, на което няма да слугувам" ... никога не успявам. Shocked
Вчера никой не стана една вода да си сипе, обслужвах и двете деца на брат ми, които по принцип са големи, но...
Всеки иска по различно време да яде, абе ужас ooooh!
Аз предните 2 години си правех партитата у нас, със 100 човека, но някакси бях предварително подготвена. Сега понеже стана всичко в последния момент а и не бях спала, накрая ми идваше да се гръмна  Sick Но пък за Калоян беше много весело  Mr. Green
С нетърпение очаквам партито в Мики Маус, където ще си пия винце или биричка с приятели, докато децата се кефят на воля  Grinning

# 133
Честит рожден ден на всички минали и днешни  рожденици!!!!
Лулумба честито и леко бременеене!
Калиние затова направихме РД с възрастните в ресторант ,а с децата в дет. клуб.Вайното е че на Калоян му е било весело.
Рени newsm10 браво на вас и всички твои помощнички!
Да ви се похваля Ивайла в понеделник тръгва на градина!Дано да не плаче за мен,защото за мен е сигурно че ще рева.Сега само пита кога ще ходи при г-жа Иванова -една от учителките.В петък и взимаха кръв и беше едно пищене,а също и правиха и паразитологични изследвания и там много плака.Споделете при вас как е минал първия учебен ден.
В почивните дни се учихме да кара колело и почти успява вече,само управлението я затруднява.

# 134
Кали, хамалогията около домашното празнуване е ужасна. И аз предишни години предпочитах така да бъде, защото съм си домошар по принцип и ми е приятно да се събираме вкъщи. Но, когато хората са повече е много трудно.  ooooh! Занапред сме решили да правим само детски партита с възрастни в клуб. За всички е по-приятно, ми се струва.
Фифи, браво на Ивайла за колелото. Ние все още се мъчим с въртенето на педалите в правилната посока, но и това ще се получи един ден.  Mr. Green Теди ще ходи на детска градина чак наесен, защото тук напролет никой не приема. Поне в околните детски градини не правят такива неща. Приемът е един и е само наесен. Така че ще чакаме септември. Иначе и Теди вкъщи постоянно си играе на детска градина и обяснява как ще слуша госпожата.  Grinning 

Общи условия

Активация на акаунт