Баба Марта пъргаво пристъпи - върза мартенички на рождениците скъпи!

• 17 030
  • 310
  •   1
Отговори
# 135
fifi,   може и да не реве-тя е голяма вече  Grinning Калоян преди много мрънкотеше. После тъкмо свикна и 3 месеца пропусна, заради операцията. После, като тръгна пак, изобщо не е плакал. Просто вече е голям и разбира, че отивам на работа и после ще го взема. Е, пак се дърпа понякога, но е друго  Grinning

lulumba , аз също много каня гости у нас. Не ми пречат лудниците, приготовленията, търчането...Но може би като не съм се настроила и бях толкова капнала...не знам.
Абе, друго си е в ресторант или парти-клуб, но и пари се искат  Thinking На нас много ни се насъбра тоя месец, ама ще се оправим  Sunglasses

# 136
Лулумба то и тук приема е наесен и Иви трябваше да тръгне септември, но добре 4е директорката ни е  близка.
Кали много ми приличаш на кръстницата ми,но нямам снимка на компа да видиш и ти приликата.

# 137
Кали много ми приличаш на кръстницата ми,но нямам снимка на компа да видиш и ти приликата.
Мен все ме припознават с някой  Mr. Green
Я качи нейна снимка, да ти кажа дали си приличаме  Grinning

# 138
Kали  нямам снимка(имам от обикновенните,но нямам скенер да я сваля),пък и рядко  се виждаме да я фотна. Sad

# 139
  • В светлината на слънцето
ЧЕСТИТА ПЪРВА ПРОЛЕТ!!!

newsm51 sun Flowers Bouquet Flowers Sunflower Flowers Rose nuts

# 140
Честита и на вас   bouquet

# 141
ЧЕСТИТА И ОТ МЕН!МНОГО УСМИВКИ ВИ ЖЕЛАЯ! newsm53 Two Hearts

# 142
Мацки, били ли сте на РД в Мики Маус, който е зад църквата Св. Георги?
Нямаше свободни часове в тоя в Банишора и се записахме за там.
Дали е голямо, хубаво...?
В Банишора е много хубаво и голямо...Дано и там е така  Praynig

# 143
Ето ви и малко снимки от РДhttp://snimka.bg/album.php?album_id=116687.От ресторанта нямам само клип4ета,но ако ги сваля ще ви ги покажа.

# 144
Честит рожден ден на Александър и Даниел- Кристиян newsm59 nbirthday Tada

Фифи, снимките са много хубави, децата наистина много се забавлявали. Нашите снимки от РД на Марти още не сме ги свалили ooooh!, кога ли ще го направя Thinking

Гледахте ли световното първенство по фигурно пързаляне? Нашите Албена и Максим защитиха титлата си от миналото световно и за втори път станаха световни шампиони Hug Танцът им беше великолепен и заслужено взеха златото Hug

# 145
 newsm59 на АЛЕКСАНДЪР и ДАНИЕЛ-КРИСТИЯН!!!!!!
Рени, благодаря!Беше доста весело, че накрая даже не искаха да си тръгнат.А и аз на снимките голямо канене им се каних докато ги сваля.

# 146
  • В светлината на слънцето
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АЛЕКСАНДЪР И ДАНИЕЛ-КРИСТИЯН!!!

Фифи, снимките са много хубави. Наистина се вижда, че доста са се забавлявали. А за тръгването - спокойно. И ние бяхме същата история. На финала Теди и още две момченца със зор ги извадихме от игралната зала.  Mr. Green

# 147
  • Варна
Честит рожден ден на АЛЕКСАНДЪР И ДАНИЕЛ-КРИСТИЯН!

fifi777, много хубави снимки - страхотно сте си изкарали!

Гледахте ли световното първенство по фигурно пързаляне? Нашите Албена и Максим защитиха титлата си от миналото световно и за втори път станаха световни шампиони Hug Танцът им беше великолепен и заслужено взеха златото Hug

Много им се радвам! Освен това съобщиха, планират да се оженят тази година! Heart Eyes

# 148
Благодарско!!!!!Давайте и вие снимки!!!!!  bouquet

# 149
Благодарско!!!!!Давайте и вие снимки!!!!!  bouquet
Нашето парти е утре, и снимки ще има утре  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт