Баба Марта пъргаво пристъпи - върза мартенички на рождениците скъпи!

• 17 035
  • 310
  •   1
Отговори
# 150
Днес мина и нашето парти  Mr. Green
Всичко беше супер-много гости, много подаръци, много голям купон.
Утре ще обработя  и кача снимки, че днес мнооооого ме мързи  Embarassed
Имаше само един ГОЛЯМ фал.
Тортата беше ЗАМРАЗЕНА  Sick #Crazy
Трябваше да е готова днес за 10 часа. ОК, направили са я вчера, ама ЗАМРАЗЕНА...
Наложи се да я топлят в микровълновата за децата, а възрастните я ядоха като сладоледена  Shocked newsm78
Мислех да отида и да ги оплюя едно хубаво, обаче по-късно, като вече се беше размразила (защото си върнахме едно голямо количество вкъщи) и я опитах....ммммммм....толкова беше вкусна, ама толкова, че вече не им се сърдя много. Ама все пак...
Взехме я от сладкарница Джани на Мадрид. Ако някой реши да взима оттам, да знае  Twisted Evil

# 151
Кали,браво че и вие сте се позабавлявали добре!!!!Тъпо е че така се е случило с тортата ,но щом е вкусна...
А ние не тръгнахме на градина ,защото сме със хрема ,и ако е здрава ще тръгва в сряда или четвъртък.Лекувам я с хомеожен и коризалия и май има ефект,че не ми се дава АБ.Но и аз се чудя с какви сокове да и го давам  и то да не го усеща,а тези хапченца си ги хруска като бонбонки.
 newsm59 newsm67 на НИЯ ,ПЛАМЕН,ЕВА и АНГЕЛ!!!!!!!!

# 152
Кали,браво че и вие сте се позабавлявали добре!!!!Тъпо е че така се е случило с тортата ,но щом е вкусна...
А ние не тръгнахме на градина ,защото сме със хрема ,и ако е здрава ще тръгва в сряда или четвъртък.Лекувам я с хомеожен и коризалия и май има ефект,че не ми се дава АБ.Но и аз се чудя с какви сокове да и го давам  и то да не го усеща,а тези хапченца си ги хруска като бонбонки.
ЧРД на рождениците    bouquet Hug

Какво е коризалия? нещо хомеопатично ли?
Аз лекувам хрема със следната рецепта:
В 100 гр лайка запарвам 2 лъжици лайка. Кисне 1 час.После отделям една каф. чашка, слагам вътре 1 лъжичка мед, 1/2 ампула вит. Ц.
Това го капя в носа през 15-30 минути.
Помага, но не лекува напълно.
А преду сън намазвам с малко мед в носа-като мехлем.

# 153
  • В светлината на слънцето
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НИЯ, АЛЕКСАНДРА, АНДРЕА И ДНЕШНИТЕ ПРАЗНУВАЩИ ПЛАМЕН, ЕВА, АНГЕЛ И ОЩЕ ЕДНА НИЯ!!!

Кали, наистина много тъпо се е получило с тортата, но какво да се прави - гафове винаги стават.  Confused Важното е, че децата са били доволни и щастливи.  Hug Давай снимки.
Моите за съжаление за нищо не стават - както и предполагах.  Embarassed Сега разчитам на една мама, която снимаше доста. Предполагаму че нейните са по-читави. За срам, това което снимах с телефона си като на шега е по-добро от онова, което е от апарата.  Embarassed

# 154
 Да, хомеоматично против хрема.А за капене в носа не искам да я тормозя,че много плаче и не дава.                                          

# 155
Да, хомеоматично против хрема.А за капене в носа не искам да я тормозя,че много плаче и не дава.                                          
И Калоян много плаче, ама...се оставя да бъде убеден  Rolling Eyes

# 156
Ето един албум с малко снимки от РД-то.
Паролата е 123456  Mr. Green
http://snimka.bg/album.php?album_id=117965

# 157
Кали, снимките са чудесни.  Не съжалявай за тортата - вижда се какво е било хубаво настроението  Hug

# 158
Кали, снимките са чудесни.  Не съжалявай за тортата - вижда се какво е било хубаво настроението  Hug

О, да, партито беше наистина много весело. И за родителите, надявам се  Grinning

# 159
Честит рожден ден на патерици на Ния, Андреа и Александра и на днешните рожденници- Ния, Пламен, Ева и Ангел newsm59 nbirthday  bigdance2

Кали, снимките са страхотни и съм сигурна, че децата са останали доволни от рожденния ден Hug С тортата малко са се поизложили, но нали в крайна сметка сте доволни bowuu

# 160
Кали, снимките са страхотни и съм сигурна, че децата са останали доволни от рожденния ден Hug С тортата малко са се поизложили, но нали в крайна сметка сте доволни bowuu
Да, аз това за тортата го написах по-скоро като предупреждение, ако решите да взимате торти оттам.
Това изобщо не ми развали грам настроението.
После ме хвана яд вкъщи на постъпката им..., но като я опитах, пък е и сравнително евтина... Crazy
Пак бих поръчала оттам, но бих ги предупредила, или пък бих я взела по-рано, за да се размрази  Mr. Green

Защото ние на 20ти (когато си му беше РД-то), се наложи да си вземем тортата от Лагуна, която бяхме поръчали за партито (то нали се отмени, защото Кало се разболя...). Та...хубава беше тортата, но не бих казала, че беше по-хубава, а беше два пъти по-скъпа  newsm78

# 161
  • Spain
Честит 3-ти рожден ден на малките принцеси и принцове , Ния (на Tzvetelina Ivanova)
  Александра   Андреа Ния (на agneshka) Пламен Ева   Ангел
!

растете весели и добри деца и радвайте майките си Simple Smile !
newsm59 nbirthday  bigdance2  ura  bigdance2 nbirthday newsm59

# 162
  • Пловдив
Честит рожден ден на всички дечица, които пропуснахме да поздравим!!!
Да са много здрави и да ги прескачат вирусите!!!

За съжаление ние още сме болни - въртим си вируса в къщи м-у нас си и вече съм на границата да изперкам Shocked

Когато ми остане повечко време ще кача и аз снимките, момичета вашите са супер Peace

# 163
Кали, това за тортата, което казваш наистина е добре. Че на нас тепърва ни предстоят още поводи и сигурно ще се наложи да вземаме торти. (през юни имаме годишнина от сватбата, аз имам рожден ден през август, майка ми - през септември, живот и здраве в началото на август ще имаме и още поводи за веселба...) Може да пробваме и от вашата щом е хубава. Между другото миналата година празнувахме в "Ариел" - партито беше под всяка критика, но пък тортата им беше перфектна. Незнам откъде ги вземат, но можеше буквално да си оближеш пръстите. А и беше доста евтина. Тази година карахме със 100 грама сладки, макар че в клубчето имаха доста богат каталог от сладкарници с възможности за вземане на торта. Аз много харесвам нещата на 100 грама сладки, но пък тортите им са си направо скъпички. А и честно казано миналогодишната беше по-вкусна. По-важното е, че децата останаха доволни.
Джони, този грип ли е, вирус ли е, е направо ужасен.  Sad Май повтаря онзи от зимните месеци, който ние карахме. Стискам ви палци да се оправяте вече.  Praynig
Аз да ви се оплача. В неделя водих Теди на Патиланци, а там бяха направили едно гадно течение и изглежда детето настина. Снощи се тръшна, не иска да яде, само лежи и късно вечерта вдигна 39 градуса.  Sad Цяла нощ спа лошо, само се налива с вода, а на сутринта не й се ставаше. Тази сутрин пак имаше 39 градуса, но с Нурофен успяхме да я свалим. Като тръгвах за работа, беше по-живнала и дори си хапна сладко-сладко. Дано й мине бързо.  Praynig

# 164
lulumba, бързо да се оправяте!  Grinning
Като/ако взимате торат от Джани, имай предвид това, че ми я дадоха замразена!  #Crazy
Иначе наистина ми хареса тази-бананова, с бишкоти и млечен крем, подходяща за деца.
Опитах и други техни торти, но не бях нещо кооооой знае какво (ама аз съм си капризна малко на тема торти)  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт