Баба Марта пъргаво пристъпи - върза мартенички на рождениците скъпи!

• 17 038
  • 310
  •   1
Отговори
# 165
Кали,страхотни снимки!!!Иви не даде на  клоуна да я рисува,защото я беше страх от него.
Джони и нас ни повтори този гриповирус ,но днес Иви е вече по добре и само покашля.Оздравявайте бързо!!
Лулумба и  Теди бързо да оздравява!!!

# 166
Кали,страхотни снимки!!!Иви не даде на  клоуна да я рисува,защото я беше страх от него.
Джони и нас ни повтори този гриповирус ,но днес Иви е вече по добре и само покашля.Оздравявайте бързо!!
Лулумба и  Теди бързо да оздравява!!!
То нямаше клоун  Grinning Бяха какички-те го нарисуваха. Иначе и Кало щеше да се страхува  Crazy

# 167
Да ви се оплача...
Калоян откакто се е върнал на ясла е станал УЖАСЕН. Явно не си доспива, не се дохранва, не знам...Обаче днес съм на ръба на силите си и нервите си.
Постоянно се тръшка, реве за всяко нещо, а той е ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН инат и като си науми нещо, не спира да се самонавива.
Днес почти половин час лежа по лице на улицата, за да постогне своето. Аз обаче не отстъпвам, защото като му отстъпвам всеки път, нищо не става  ooooh! Накрая пак му отстъпих и го гушнах и го занесох у нас, иначе никога нямаше да се приберем.
Омръзнало ми е хората по улицата да стават свидетели на тая гледка: Калоян, който се въргаля по улиците, а аз стоя и гледам. Пазя си търпението, защото като го изгубя, го шамаросвам. А това ИЗОБЩО не помага-става още по-зъл  newsm78
Той преди МНОГО се тръшкаше, започна от годинката... Последните месеци, нали 3 месеца си седяхме вкъщи, беше се кротнал много и много добре се разбирахме.
Сега, с тръгването на ясла, пак започна непоносимото поведение.  ooooh!
Не търся съвет, просто да се оплача... Tired

А вашите момчета буйни ли са? КАлоян е като диво животно-толквоа е буен, постоянно се сражава, иска да убива, да се бие...Уж на игра, но ме притеснява тази негова хиперактивност  TiredГледам да се държа търпеливо с него, да го гушкам, да му обяснявам...Баща му е толкова спокоен човек...
А Калоян като види някое дете и започва да му крещи в лицето. По-големите деца го гледат недоумяващо, но повечето по-малки се разплакват. Преди биеше всички деца, и най-вече бебета  Shocked
Така се беше кротнал...сега всичко започна наново, без да бие, но крещи като луд на децата.
Родителите ме гледат все едно съм някаква майка-насилница  Tired Confused
Идвам си от разходка уморена и изтощена от поведението му.
Аз съм много контактна, имам много познати в парка, но вече ме е срам направо от поведението на сина ми.
По-рано се изумявах, като видех такова дете  Shocked Rolling Eyes
Сега това дете е моето  ooooh!

ДА ми е жив и здрав!

# 168
  • Sofiа
Честит рожден ден на всички рожденници през последната една седмица. Да саи зрави, весели и да се наслаждават на безгрижно детство.

# 169
Мили момичета,
Движение на българските майки съвместно със Столична Библиотека организира Работилница за Великденски чудеса. Събитието ще се проведе на 30ти март, 31ви март и 1ви април в сградата на Столична библиотека на пл. Славейков в София  от 11 до 17 часа, както и на площад Света Неделя на 31ви март и 1ви април от 11 до 17 часа.

За трета поредна година ще бъдат изложени ръчно изработени предмети и украса, изработени от децата от Дома за деца, лишени от родителски грижи в село Доганово, доброволки от Движението и от приятели, съпричастни с благотворителната кауза.
„Тази година планираме и голямо боядисване на великденски яйца на открито заедно с нашите приятели от дома в село Доганово”, разказаха доброволки от Движението. Средствата от базара ще бъдат предназна4ени  за Дома за деца, лишени от родителски грижи в град Златица,където живеят 40 деца на възраст от 0 до 3 години.

Очакваме ви, за да успеем за пореден път да направим живота на тези дечица малко по – лесен, малко по – щастлив и малко по – истински!

# 170
Kали ,аз се надявам Иви като тръгне на градина да е по спокойна,да си изразходва енергията на воля там и предполагам учителките са по търпеливи.А за тръшкането, нищо че е момиче шамарче и тръгва.Много често взех да си губя търпението напоследък... BlushА ми се е случвало и да е агресивна и то към по големи,но в повечето случаи гушка , милва децата...

# 171
Kали ,аз се надявам Иви като тръгне на градина да е по спокойна,да си изразходва енергията на воля там и предполагам учителките са по търпеливи.А за тръшкането, нищо че е момиче шамарче и тръгва.Много често взех да си губя търпението напоследък... BlushА ми се е случвало и да е агресивна и то към по големи,но в повечето случаи гушка , милва децата...
По моите наблюдения момичетата (повечето) са коренно различно устроени от момчетата.  newsm78
Днес сутринта пак рева. Като ме види, започва да недоволства нещо, да хвърля...Денят ми започна със скандали и два шамара  Embarassed Confused
Баща му го заведе  на ясла, ревал е. Днес ми е криво цял ден  Rolling Eyes

# 172
  • В светлината на слънцето
Кали, какво да ти кажа... Все едно описваш Теди.  ooooh! Същата история е, нищо че е момиче. И мен ме хваща срам на улицата. При нас единствено тръгването помага. Като й обърнеш гръб и й кажеш: "Чао", става и хуква след теб. Иначе - не!  ooooh! Нито заплахи, нито някое шамарче по дупето, нито блага дума, нито уговорки - нищо не помага. А тя не ходи на ясла, за да рече човек, че е оттам. Имам чувството, че е някакъв детски пубертет.  newsm78 Имаше преди време такъв период, но после кротна. Сега пак е такава. Просто незнам какво да правя... newsm78 Освен да ги съберем някой ден да си крещят в лицата на воля... Mr. Green

# 173
Кали, какво да ти кажа... Все едно описваш Теди.  ooooh! Същата история е, нищо че е момиче. И мен ме хваща срам на улицата. При нас единствено тръгването помага. Като й обърнеш гръб и й кажеш: "Чао", става и хуква след теб. Иначе - не!  ooooh! Нито заплахи, нито някое шамарче по дупето, нито блага дума, нито уговорки - нищо не помага. А тя не ходи на ясла, за да рече човек, че е оттам. Имам чувството, че е някакъв детски пубертет.  newsm78 Имаше преди време такъв период, но после кротна. Сега пак е такава. Просто незнам какво да правя... newsm78 Освен да ги съберем някой ден да си крещят в лицата на воля... Mr. Green
Това, последното, е хубава идея  Mr. Green
А иначе за "Чао!"...прилагам го всеки път.
КАзвам му съвсем спокойно: Чао, обръщам се и тръгвам.
Но той не става  Shocked А много често се случва на тротоар, близо до улица, не знам накъде ще хукне.  Shocked
Преди все успявах да го умиря по някакъв начин, но напоследък нищо не помага, освен да му "уйдисам" на акъла, което не ми харесва като начин на възпитание  Naughty
Снощи го наказах след постъпката-казах му, че няма да гледа Ледена епоха и се държах по-хладно.
Той доста рева, но в крайна сметка после цяла вечер ми се подмазваше.
Обаче на сутринта-пак същото.  Close

# 174
При нас засега номерът с тръгването минава. Но и аз гледам да не го прилагам, когато се близо до улица. Само в градинките. Иначе каквато е дива, като нищо хукнала към колите.
Като се оправи времето, може да организираме една дивашка среща на малките зверове.  Mr. Green

# 175
При нас засега номерът с тръгването минава. Но и аз гледам да не го прилагам, когато се близо до улица. Само в градинките. Иначе каквато е дива, като нищо хукнала към колите.
Като се оправи времето, може да организираме една дивашка среща на малките зверове.  Mr. Green
С удоволствие.
Ние най-често сме в Заимов.
Но и до Борисовата ходим. В Южния най- не обичам да ходя, но и там ходим понякога за разнообразие.

Аз все пак се надявам, че ще организираме една групова среща като стане по-топло, освен това  Mr. Green

# 176
Аз също мразя Южния, незнам защо. В Борисовата по-рядко излизаме, но Заимов ни е много удобна.
А груповата среща си е направо задължителна. Само да се изредят и последните рожденици. Но май ще трябва да изчакаме да минат и Великденските празници, че тогава много хора пътуват.  Grinning

# 177
Аз също мразя Южния, незнам защо. В Борисовата по-рядко излизаме, но Заимов ни е много удобна.
А груповата среща си е направо задължителна. Само да се изредят и последните рожденици. Но май ще трябва да изчакаме да минат и Великденските празници, че тогава много хора пътуват.  Grinning
В Заимов сме почти всеки следобед като стане топло, като го взема от ясла отиваме там с колата  Grinning
Събота и неделя като е топло, сме или на Витоща, или на вилата, но ако не-най-вероятно пак сме в Заимов  Mr. Green
Така че няма как-ще се видим. Да съберем дзеворевете, но мисля, че ще спечеля надпреварата за най-голем дзвер  Mr. Green Crazy

А за групова среща предлагам да стане топличко, примерно към май-юни.
Наемам се с организацията, стига да има желаещи  Heart Eyes

# 178
Честит рожден ден на Марина newsm59

Все още не ми се е случвало Марти да се тръшне на улицата и да реве и слава Богу, че нервите няма да ми издържат Rolling Eyes Засега и при нас минава номера с обръщането на гръб и чао. Напоследък се улавям, че й викам и шамаросвам, което си бях казала, че никога няма да правя, но нямам търпение вече Embarassed На обяд, докато й нарежа ябълка за десерт, тя решила, че трябва да си изсипе водата от шишето върху масата и направи малка локвичка. Еее, побърках се направо, не че е станало кой знае какво Confused Някой път мирно и кротко й обяснявам, че не трябва така, но друг път направо избухвам. Проблема си е в мен, защото съм много изнервена и знам, че това само би породило агресия в нея, която забелязвам от време на време, затова много усилия влагам, за да се държа по- спокойно и с търпение Blush

# 179
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАРИНА!!!

Кали, аз за групова среща съм винаги навита. Само да не е чак през август, че тогава ще трябва да идват с два броя: едно диване и едно ревящо.  Laughing А в Заимов ние се отбиваме обикновено през почивните дни. Аз работя предимно следобед и докато се прибера, то вече става твърде късно. Но пък в събота и неделя задължително обикаляме разни места: "Патиланци", зоопарк, докато имаше Софияленд ходехме много често и там, "Заимов"... Така че може да се видим. А това кой кого ще бие по диване, ще видим тая работа... Thinking
Reniuga, имам чувството, че сегашните деца са доста по-агресивни от предното поколение,  искат всичко да става много по-бързо, държат на своето от съвсем малки. А може би така ми се струва, знам ли?  newsm78 Във всеки случай някои от тези качества не са чак толкова лоши, само дето търпението ни е вече на ръба  #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт