Джони и нас ни повтори този гриповирус ,но днес Иви е вече по добре и само покашля.Оздравявайте бързо!!
Лулумба и Теди бързо да оздравява!!!
Бяха какички-те го нарисуваха. Иначе и Кало щеше да се страхува
Накрая пак му отстъпих и го гушнах и го занесох у нас, иначе никога нямаше да се приберем.

Гледам да се държа търпеливо с него, да го гушкам, да му обяснявам...Баща му е толкова спокоен човек...

А ми се е случвало и да е агресивна и то към по големи,но в повечето случаи гушка , милва децата...
А ми се е случвало и да е агресивна и то към по големи,но в повечето случаи гушка , милва децата...
Същата история е, нищо че е момиче. И мен ме хваща срам на улицата. При нас единствено тръгването помага. Като й обърнеш гръб и й кажеш: "Чао", става и хуква след теб. Иначе - не!
Нито заплахи, нито някое шамарче по дупето, нито блага дума, нито уговорки - нищо не помага. А тя не ходи на ясла, за да рече човек, че е оттам. Имам чувството, че е някакъв детски пубертет.
Имаше преди време такъв период, но после кротна. Сега пак е такава. Просто незнам какво да правя...
Освен да ги съберем някой ден да си крещят в лицата на воля...
Същата история е, нищо че е момиче. И мен ме хваща срам на улицата. При нас единствено тръгването помага. Като й обърнеш гръб и й кажеш: "Чао", става и хуква след теб. Иначе - не!
Нито заплахи, нито някое шамарче по дупето, нито блага дума, нито уговорки - нищо не помага. А тя не ходи на ясла, за да рече човек, че е оттам. Имам чувството, че е някакъв детски пубертет.
Имаше преди време такъв период, но после кротна. Сега пак е такава. Просто незнам какво да правя...
Освен да ги съберем някой ден да си крещят в лицата на воля... 

Във всеки случай някои от тези качества не са чак толкова лоши, само дето търпението ни е вече на ръба