Баба Марта пъргаво пристъпи - върза мартенички на рождениците скъпи!

• 17 185
  • 310
  •   1
Отговори
# 240
  • Пловдив
Здравейте, набързо да пиша и аз -
Клер страхотна новина, желая ти леко бременеене и леко раждане с две кротки бебочета накрая   bouquet
Чоколина - и на вас ви желая бързо да ви се размине болестта, че преместването не е ека задача, а и с болно детенце още по-трудно ще ви е.
За срещичка - по-нанатък съм навита, но на 1 май имам рожденник - баткото ни става на 11год. така, че пропускам по обясними причини Wink Даже мислим да го водим в Патиланци, та ако някой ще е там да свирка, ще се запознаем Laughing
Лулумба, леки дни и на теб и много приятни емоции покрай бремеността Hug
Кали имаме си рожденици с теб на една дата  Peace Приятно изкарване ви желая  bouquet
Валери - имаш ли вече нова работа - ако да - успех и дано те устройва Peace
Фифи - и ние като вас си имаме програма - нещо трябва да се КУПУВА ама какво да е- не е важно, важно е да се купува нещо за хапване Mr. Green

Нашите мерки са 12.500кгл 98см. и обувки 24 номер. Явно е вярно, че момичетата изпреварват момчетата в тази възраст.

# 241
  • В светлината на слънцето
Джони, ние през почивните дни неизменно минаваме през Патиланци, така че може да се видим. Много ще се радвам.  Grinning А и както върви аз до 10 май няма да мръдна от София, така че е ясно къде ще сме - пак на същото място.

# 242
Ние в събота можем да идем до зоопарка  Grinning Ако си намерим компания от квартала  Grinning
Lulumba, ако сте там, свиркай. Ама силно, че да те чуя  Mr. Green

# 243
  • Пловдив
Джони, ние през почивните дни неизменно минаваме през Патиланци, така че може да се видим. Много ще се радвам.  Grinning А и както върви аз до 10 май няма да мръдна от София, така че е ясно къде ще сме - пак на същото място.

Лулумба много ще се радвам да се запознаем лично  Laughing
Аз обаче ще съм без малкия , че баткото да усети удоволствието напълно  Mr. Green
и с едно приятелче на рожденика, така че ще съм по-свободна . Не е като да съм с Алекс Mr. Green
Като наближи 1 май ще ти пиша да се разберем Laughing

# 244
Кали, засега се очертава тази събота да ходим до зоопарка, така че ще свиркам силно.  Whistling
Джони, много ще се радвам да се видим.  Hug

# 245
Клер, това е страхотна новина Hug Желая ти много лека бременност  bouquet Кога е термина?
Чоколина, желая ви бързо преместване и още по- бързо оздравявне на Мони Hug
Лулумба, кога ще разберете пола на бебето? Теди успя ли вече да усети ритниците на бебето Grinning
Кали, препдполагам, че ще е емоция посещението ви в зоопарка. Ние бяхме в събота на цирк и Марти много се забавлява. За мое учудване почти 2ч. издържа на едно място, през цялото време се поклащаше в такт с музиката, ръкопляскаше много и викаше с всички деца, когато водещия питаше нещо Mr. Green
Джони, Марти е със същите мерки , не бърза да наддава на килограми и височина Mr. Green
Вчера й направихме така отлаганата пълна кръвна картина и изследванията са хубави.
Валери, сподели как мина интервюто за работа. След 2 месечно чакане, в понеделник ми се обадиха, за да ме поканят на интервю в сряда. Бях много притеснена, тък като силно желая да започна работа, а пък и тази ми се вижда интересна и динамична и с възможност за развитие. Според мен интервюто мина добре, успях с голяма убеденост да отговоря на въпросите и до края на седмицата очаквам да ми се обадят, за да ми кажат, дали съм одобрена Praynig Имаше много автобиографии на бюрото и се надявам  да не се появи някой , приближен на някой друг Rolling Eyes, защото наистина такава е практиката във Видин. Много хора се борят за хубава работа, а пък хубавата работа не е никак в изобилие.

# 246
Аааа, идеята за цирка е много добра  Mr. Green

# 247
  • Sofiа
Здравейте момичета.
Още не мога да се похваля с нова работа. До тук минах 2 интервюта успешно и утре в 10.30 ми предстои последната среща с генералния директор, който е Австралиец и преди броени дни е дошъл в България. Стискайте ми палци, защото много съм се притеснила Embarassed Обхванала ме е някаква предстартова треска и много съм се навила за тази работа - дано ме хареса и Австралиеца, защото просто не ми се мисли ако трябва да започна от начало с търсенето на работа. Надявам се утрешната среша да е просто проформа тъй като мениджъра на отдела много ме хареса Praynig
Ренюга стискам всички палци да ти се обадят по-скоро с новината,  че са те одобрили Praynig
На мен иначе  седмичната почивка добре ми се отразява. Направих цялостно пролетно почистване на къщата. А Бобо, който не е свикнал да вижда майка си толкова много ми се е залепил като марка. Вчера следобед го изпратих на разходка с бавачката и той милият плакал за мен Shocked
Джони и Лулумба по кое време ще ходите в Патиланци - бих могла и аз да се включа в импровизираната среща Thinking
Хайде ще ви пиша утре как е минала срещата

# 248
Валери, по мои наблюдения последнта среща, с "баш-шефа" е само проформа, дано се окажа права.
Всичко зависи според мен от 2рия кръг на интервюто-на срещата с прекия ти шеф. Поне такива наблюдения имам...
Стискам палци!

Днес пратих Калоян на ясла. От Коледа е ходил общо 1 или 2 седмици  Shocked Такъв рев падна. Много ми е криво и гадно  Cry Confused
Като си представя само после как ще се държи...Винаги като тръгне на ясла (защото постоянно заради нещо правим големи паузи) първите дни се държи ужасно с мен, тръшка се, ужас... ooooh! Довечера сме на кръчам с приятели и си представям как ще се държи...  ooooh!
Ако можех, хич и нямаше да го пращам на ясла. Много си ми е добре да си го гледам, стига да не се налагаше да работя  Tired

# 249
  • Sofiа
Валери, по мои наблюдения последнта среща, с "баш-шефа" е само проформа, дано се окажа права.
Всичко зависи според мен от 2рия кръг на интервюто-на срещата с прекия ти шеф. Поне такива наблюдения имам...
Стискам палци!
Благодаря за успокоението Кали. И аз така предполагах, но друго си е да чуеш и странично мнение.
И Боби не е ходил на ясла от много време. На вас искаха ли ви да носите изследвания сега като си го пуснала след толкова дълга пауза?

# 250
И Боби не е ходил на ясла от много време. На вас искаха ли ви да носите изследвания сега като си го пуснала след толкова дълга пауза?
Не, обаче знаеш ли кое е най-абсурдното?
В яслата ни имаше инкубационен период, понеже имаше коклюш. И ни казаха да не ги водим, ако искаме.
И сега трябва да си намеря мед. бележка за тея дни, независимо, че яслата е била под карантина  Shocked Що за тъпотия е това? Хем от ХЕИ забраняват да се водят децата, които не са били контактни с детето, което е болно, хем после не ти извиняват отсъствията? Какъв е тоя тъп пардокс, не знам... Close

# 251
Валери, стискам силно палци даже и на краката да стане това с работата.  Praynig И аз мисля, че всичко зависи от прекия ти началник, а последната среща е само проформа. Дано се окажа права.  Praynig
Reniuga, стискам палци и на теб всичко да е O.K.  Praynig И да получиш очакваното място. А що се отнася до връзкарите, то и в София такива не липсват. За съжаление, все още не можем да се отърсим от този гаден навик на някои началници.  Confused

Момичета, аз да ви се похваля. Днес в нашия колектив се роди бебе - момиченце, и всички сме много щастливи.  Crazy
Reniuga, моето със сигурност ще е момченце. Вече рита здраво, но е доста по-спокойно от кака си. Дано пък се случи по-кротко, че един бяс вкъщи стига.  Mr. Green
Валери, Кали, ние най-вероятно ще ходим преди обяд в зоопарка. Сигурно някъде към 11 часа, тъй като сме много бавни с накипрянето и е просто абсурд да успеем по-рано.  ooooh!

# 252
  • Sofiа
Валери, Кали, ние най-вероятно ще ходим преди обяд в зоопарка. Сигурно някъде към 11 часа, тъй като сме много бавни с накипрянето и е просто абсурд да успеем по-рано.  ooooh!
Уф нека ми мине утрешната среща и може да се уговорим нещо за зоопарка. Имам желание, но не знам в какво разположение на духа ще съм в съота Crazy

# 253
Валери, с теб сме в сходно положение. От написаното ти дотук, направо съм убедена, че интервюто ти утре ще мине добре и ще ти дадат работата. Ще ти скискам палци и след това веднага да се похвалиш Hug
Лулумба, наистина няма значение пола какъв ще е, стига да е живо и здраво детето, но честно казано, аз , живот и здраве бих искала второто ми дете, да е момче, за да си имам и от двете Grinning
Кали, наистина цирка на нас ни се отрази много добре и разтоварващо. Дори и аз и съпруга ми се забавлявахме Mr. Green

Днес 7-8 приятелки се събрахме и си направихме шоу на блъскащите колички. Толкова много се смяхме всички и буквално се забавлявахме като малки деца. Решихме да го превърнем в практика и другата седмица пак да отидем Mr. Green Вечерта пък на английския правихме едно упражнение, една част бяхме капризни и много богати клиенти, а другата-туроператори. Та и там се смяхме много и сега си мисля, толкова много смях днес, дали няма да ми се отрази зле утре Rolling Eyes Тъй като до края на седмицата трябва да ми се обадят за решението за работата, а утре е последният работен ден, си мисля, дали няма да ми излезе през носа, както се казва Confused

# 254
reniuga, ама как така ще ти се отрази зле?  Grinning
аз доста често се хиля така с приятели и приятелки и да ти кажа...освен на бръчките около очите, на друго не ми се отразява  Mr. Green Hug
Нали знаеш: на човек му се случва това, в което вярва.
Така, че според мен такива дни освен хубаво, друго не могат да ти донесат  Grinning

МАцки, утре ще се виждаме ли в зоопарка?

Хайде да си спретнем една импровизирана срещичка, а?
Събота, в Зоопарка. Кой е ЗА?

Общи условия

Активация на акаунт