Кралски работи и клюки - октомври 2024 г.

• 85 674
  • 1 380
  •   1
Отговори
# 105
Не съм решила, че английската преса е писала.
Не знаех за новите оплаквания и затова попитах.

# 106
Не съм решила, че английската преса е писала.
Не знаех за новите оплаквания и затова попитах.
Първият ми пост беше отговор към Нолии, но докато пишех излезе твоя пост и се получи неяснота.

# 107
Хари е на посещение в кралство Лесото. Не видях тази новина да е пускана, но надали е пропусната от фенгрупата му. Ако се повтарям моля за извинение.

https://life.dir.bg/zvezdi/prints-hari-e-na-poseshtenie-v-kralstvo-lesoto

# 108
  • Някъде там
Тази рокля на Мери ми е любима, много сладурска снимка!

Максима трябва да подкъси косата, би изглеждала страхотно с подобна прическа, като е направена на тази снимка. Да не говорим колко добре ще ѝ се отрази на самата коса, и по-хубаво ще ѝ бъде и когато е рошава.
Много е хубава с нея.

Вчера не е сменяла тоалет.Посещение в центъра за биоикономика в горите на Амазонка (CBA), който е създаден в Манаус през 2002 г. и има за цел да насърчава устойчивото развитие в региона на Амазонка.
https://www.instagram.com/reel/DArQZv8Snf8/?igsh=MWNiZnRldnZsdjltMw==
Страхотни обици си показала, но тя колекцията ѝ е изключително разнообразна.
Обиците всички ми харесаха
Вчерашните също много ми харесват.

# 109
Херцогинята на Единбург ще прочете специална CBeebies Bedtime Story на Световния ден на зрението, 10 октомври. Херцогинята ще прочете Specs for Rex, написана от Ясмин Исмаил, история за млад лъв, който прегръща новите си очила.
Херцогинята казва: „Милиони от нас се нуждаят от очила, за да виждат света ясно. Световният ден на зрението напомня на всички нас да се грижим за очите си, независимо дали имаме нужда от очила или не. Очите ни са ценни, а зрението ни е нещо, което да ценим и за което да се грижим.“

# 110
Много й отиват очила на Софи, страхотна е.
Уилям е разкрил защо не е бил на Олимпимпиадата в Париж в разговор при откриването на общински басейн:
Принцът на Уелс каза, че е бил „залепен“ за телевизора, вместо да гледа мачовете това лято. Уилям говореше пред олимпийски и параолимпийски плувци в общински басейн в Бъртли, североизточна Англия, за да подчертае новата работа на Кралската фондация за подобряване на достъпа до плуване.Басейнът беше затворен поради съкращения на бюджета на общинския съвет, но беше отворен отново миналия месец след набирането на £400 000 от групово финансиране, правителството и Sports England - както и неразкрито дарение от Кралската фондация. Принцът започна посещението с импровизирана разходка с развълнувани местни жители, които си направиха селфита, като мнозина чакаха от 9 сутринта. Том Дийн олимпиец попита принца: „Успяхте ли да стигнете [до Париж]?“, на което Уилям, отговори: „Не, толкова исках да дойда, но трябва да кажа, че след като прочетох нечие интервю за Covid, реших, тъй като жена ми очевидно беше на химиотерапия, че не искам да рискувам да донеса Covid у дома, така че Адам много любезно ми напомни, че това все още е нещо! Но ние гледахме всичко. Бяхме залепени за това всеки ден."

# 111
Софи Единбург има толкова силно британско излъчване, че тази рокля много ѝ пасва на English визията и за мен не е "рядко грозна рокля", а "изключително подходяща" за конкретната жена.
Всички тоалети на "гюлчета", да се чете "английски рози", които ежегодно гледаме на Royal Ascot отиват на конкретния вид/тип/визия жени и на конкретното място.

И това бозаво прасковено, ако беше в друга обстановка, нямаше да ми хареса на светла жена. В случая акцента е на очилата и на уюта около нея. Изключително подходящо Hands V

Последна редакция: пт, 04 окт 2024, 11:57 от peneva_a

# 112
  • София
Има и красиви рокли на гюлове Simple Smile, тази не е такава.

Предполагам няма да има проблем да кажа, че смятам оправданието на Уилям за...лицемерно. при положение, че беше на Европейското, а Катрин на Уимбълдън.

ПП Харесва ми Софи много с розовкото пуловерче и очилата.

Последна редакция: пт, 04 окт 2024, 13:51 от Не се сърди, човече

# 113
Не знам да е имало ковид сред футболистите на Европейското или тенисистите на Уимбълдън.
Докато в отбора на Великобритания имаше Ковид. Дори Адам Пийти, който вчера се срещна с Уилям, беше един от болните и участието му в отборното беше под въпрос.

Последна редакция: пт, 04 окт 2024, 11:24 от Tinо

# 114
  • София
Но имаше достатъчно хора, наоколо, няма как да знаеш на всеки здравния статус.

# 115
  • Някъде там
Ули, искаше да видиш  как изглежда Софи в ролята. Ето видео.
https://www.instagram.com/reel/DArUKETvg7o/?igsh=MXN2Yzhramlkam5zNw==

Колкото повече я гледам толкова повече я харесвам, тази рокличка. На Мери ѝ отива много.

И Максима вчера с бялата. Първоначално не я харесах, но после да.

Емануел става на 19 години. Снимката с която го поздравяват.

Последна редакция: пт, 04 окт 2024, 11:52 от daviz

# 116
  • София
На мен Максима не ми харесва особено, тази драперийка нещо...но пък обувките спасяват положението. Нови ли са? Сякаш нямам спомен, че има змийски. Обаче хубава коса.

# 117
Аааа, на мен Максима  ми хареса,но заради избора на обувки.
ПП Писахме заедно с Лана Joy

# 118
Давиз, мерси, не бях видяла, че е лъскава роклята,  това не ми харесва. Затвърди ми се мнението,  че без модел ми харесва повече, а облечена не.

На Мери роклята е много хубава или поне на нея й стои чудесно.

Максима с по-тясна пола щеше да е идеална. Дайте обувките от близо, моля.

Последна редакция: пт, 04 окт 2024, 13:53 от Не се сърди, човече

# 119
На Мери комбинацията на пола, блуза и клъч бяха изключително (за нея) несполучилива комбинация Thinking Полата е просто жестока, но тази блуза я убива, клъча даже няма да коментирам, че се чудя как изобщо е попаднал в гардероба ѝ...

Последна редакция: пт, 04 окт 2024, 13:53 от Не се сърди, човече

Общи условия

Активация на акаунт