Кралски работи и клюки - октомври 2024 г.

• 85 618
  • 1 380
  •   1
Отговори
# 75
Отново прекрасна Софи, много стилна и свежа комбинация, чантичката много ми харесва.

Все още не намирам кадри на Софи от вечерния прием. Тоалета на Камила не ми харесва особено.
Уилям е голям сладур, толкова е емоционален.
Вечерният тоалет на Мери е твърдо не, поотделно всяко едно от нещата е хубаво, но събрани са един голям миш-маш, направо ме заболяха очите, а и като кройка полата с точно тази блуза й нарушава пропорциите и не стои добре.

# 76
  • Някъде там
Сандалите на Мери са to die for 😍😍
Много ми харесва блузата и чантата. Полата също, но да, едноцветна щеше да е по-добре.

Какъв красив площад, като видя такава настилка и ми се доревава как изглеждат у нас нещата.
Полата е тази която не успяхме да видим цяла на кораба от регионалното турне.

С бялата блуза още повече ми харесва. Полата е страхотна.

# 77
Много красиво цветово съчетание на цикламено и зелено при Мери, нямаше да предположа, че толкова ще ми хареса.
Не съм сигурна дали едноцветна пола щеше да е по-добре, чудя се още Simple Smile

Максима с юрганчето много ми хареса също. Много нейно.

# 78
  • София
Бялото палто на Софи е много хубаво, но от приема е в обичайния си стил.

Рядко грозна рокля!

# 79
  • София
Софи от край време няма вкус за облекло.
Мери ми харесва навсякъде, как успява винаги да е стилна, дори и в спортен панталон и с трекинг обувки, страхотна е.Heart Eyes
Максима с юргана има полъх от 40-те - Рита Хейуърт, Марлене Дитрих, всичко в този стил. Харесва ми на мен.

# 80
  • Някъде там
Историята на страхотните традиционни португалски обици.
Обеци Raínha.
Скрит текст:
Обиците Raínha са най-женствените и очарователни португалски бижута. Те продължават да бъдат едно от най-ценените бижута заради красотата и елегантността си и, бидейки бижу на традицията, изненадват със своята модерност.
Едно наистина незаменимо бижу!
История на обеците Rainha

Обиците "Кралица" се появяват в края на XVIII век, по време на управлението на кралица Мария I, кралица на Португалия от 1777 до 1816 г. и на Бразилия, макар и само за три месеца.
Тези обеци са били още едно от нейните великолепни бижута, също като Coração de Viana, чието очарование се запазва и до днес.

Но името му, Brincos Raínha, се появява едва в началото на XIX век, след като тези обеци са елегантно носени от кралица Мария II (1819-1853 г.) по време на посещение в град Виана ду Кастело, градът-посланик на португалските бижута.

От този момент нататък тези прекрасни обеци омагьосват благородните дами по онова време, които започват да носят същия модел не само заради красотата му, но и за да демонстрират своя статус и богатство, защото по онова време, а и дълго, дълго време, бижутата са имали други стойности!

Освен като красиво украшение, те имали и материална, сантиментална и йерархична стойност.
Тези бижута стават популярни и името им отговаря на произхода им, като стават завинаги известни като "обеци на кралицата" или "мода на кралицата", "обеци на благородничка" или "обеци на богаташка"!

Дизайнът и значението му

Очарованието на тези обеци със сигурност се крие във вдъхновението им от женското плодородие. В долната част виждаме триъгълна форма, символизираща женското начало, а в горната част деликатно виси малко кръгче, прикрепено към структурната част, сякаш е дете, прикрепено към майчината утроба.  
Оттук "обеците на кралицата" се разглеждат като символ на женската плодовитост.

Дневният тоалет на Софи е хубав,
но от роклята от вечерния прием ми се зави свят.Цветя, плисета, якичка с панделка и няколко цвята в едно, а и изобщо не е подходяща за прием пък било то и  обикновен, а не гала такъв.

# 81
Мери не ми харесва в тая комбинация от цветове, доста неподходящ. Блузата е хубава, полата твърдо не.

Хубава Софи и през деня и на приема.
Херцогинята на Единбург стана кралски патрон на момичетата. Херцогинята, която е президент на Girlguiding от 2003 г., следва стъпките на кралица Елизабет II, която служи като патрон от 1953 г.

Катрин е на всички главни страници в пресата.

# 82
Цялата история за Лиз, талантливата млада фотографка, болна от агресивна форма на рак.
Майката на Лиз, която използва името на социалните медии @2ndTimeMama, обясни историята на Лиз на последователите си на 12 май.
Тя написа: „Лиз е на 16 и живее, за да прави снимки. Тя има рядък и агресивен рак, за който лекарите са й казали, че й остават между 6 месеца и 3 години живот. Надяваме се всеки ден за цял живот за нея, но ако можем да постигнем това, надяваме се да й създадем спомени за цял живот, ако успеем да направим дори един от нейните снимки в списъка й да се случи, тя ще бъде изключително възхитена.
След това тя продължи да маркира различни акаунти с надеждата, че те ще видят и ще дадат възможност на Лиз да ги снима.
На 13 май потребител написа: „Просто си мисля за някои добре познати хора, базирани в Англия, които да маркираме“ и включи името на принца и принцесата на Уелс, преди да добави: „Може би могат да се отворят няколко врати за дъщеря ви да има нейните фотографски мечти се сбъдват, изпратени от Ванкувър, Канада с добри пожелания."
Като се има предвид публикацията на кралските особи, изглежда тя е привлякла вниманието им.
Говорител на двореца Кенсингтън каза: „След инвеститурата принцът и принцесата на Уелс се срещнаха насаме с Лиз със семейството й, за да чуят за нейния ден и пътуване.“
В отговор на срещата майката на Лиз написа: „Не можем да благодарим достатъчно на вас и на двамата или на невероятния ви екип за невероятната възможност, която предоставихте на Лиз, или за прекрасния ден, който изживяхме като семейство . Това е ден, който никой от нас няма да забрави и ние сме много благодарни на всички вас."
Жестът на Уилям и Кейт е безценен за това момиче, на което нищо друго не му остава.

# 83
Уфффф, това на Софи е наистина грозничко Rolling Eyes Не искам да коментирам как ще стои на нейната фигура.
Много красиви и бих казала с интересен дизайн обеци от Мери.

# 84
На мен роклята на Софи така без да е върху човек ми допада. Не знам облечена как ще е.
Но ми се струва доста неподходяща за повода.

# 85
Кралицата посещава проекта за сакристия на Уестминстърското абатство, на който тя стана патрон по-рано тази година.

Кралицата стана патрон на проект за създаване на нова сграда в Уестминстърското абатство – която ще бъде наречена Сакристията на крал Чарлз III в чест на Н. В. Краля – което ще преобрази посрещането, предлагано на милионите хора, идващи от цял свят.

Сградата ще бъде построена върху отпечатъка на средновековната Голяма сакристия на Хенри III. Построена през 1250 г. и неразделна част от църквата на Хенри, сакристията е била мястото, където монасите са държали одежди, олтарно спално бельо и други артефакти, необходими за ежедневното им богослужение, позволявайки на самото абатство да бъде запазено в цялата му красота и чудо като свещено пространство.

# 86
  • София
Разкошни! Heart EyesHeart Eyes
Колкото повече гледам тази комбинация повече ми харесва. Сякаш по полата има нещо в розово, червеникаво - което отива на блузата.

Бразилия си е подходящо място за смели цветни комбинации.

# 87
Тоалета на Камила от приема на Британската общност не ми допадна, но днес е перфектна. Това за мен е един от най-хубавите й костюми, много хубав цвят и кройка, стои й страхотно.

# 88
Цветовата комбинация на Мери много ми допада. Но аз харесвам съчетаване на наглед несъчетаеми цветове.

И роклята на Софи е хубава, само бих махнала финтифлюшката отпред.

# 89
Още снимки от вчерашният тоалет на Софи, не млга да им се нарадвам на тия обувки, убиец са! 😍

Общи условия

Активация на акаунт