Кралски работи и клюки - октомври 2024 г.

• 86 387
  • 1 380
  •   1
Отговори
# 195
Тази рокля не е за такова събитие. Това едно. Другото е, че в областта на бюста е много зле. Като че й е голяма за нейния бюст или просто кройката е такава недооправена. Аз не бих се показала публично с рокля с такава кройка на бюста.

# 196
И мен ме учудва изборът на Меган с тази рокля и то за пореден път.
Тя е много верна на стила си, чак понякога до скучна, a роклята ѝ стои откровено зле.
Аз не мисля, че има жена на планетата, на която да стои добре с това особено деколте и чашки.

# 197
  • Някъде там
Официалното посрещане на Фелипе.

Ох този Абдула като го видя какъв "герест петел" е и винаги ме усмихва.Особено до Фелипе.

# 198
До Фелипе  е декоративен петел.

# 199
  • Някъде там
До Фелипе масово са "декоративни". 😀
Но, аз му се кефя на Абдула, че винаги е изпънат като струна и наперен.

# 200
Тази рокля на Меган не я харесвам, но тя изглежда много добре. Допада ми така косата й.

Шарлийн е страхотна, радва ме много тя откакто се оправи.

Мери сигурно е копирала как да се държи и усмихва.

# 201
Невъзможно е да копира  Ули, мисля, че Мери не се познава толкова добре с Мегън.

# 202
  • София
Цитат на: Lana
Благодаря за видеото от гала-вечерта. На видео роклята всъщност изглежда много по-добре. Личи си, че гънките стават при движение, в бюста също си изглежда добре.
Ето още едно видео тук: https://www.instagram.com/reel/DAxocD8oJN9/?igsh=eXEwOWV3a3AxZHVq
Наистина в движение е още по-добре.
Чашките са със специфична кройка, много красиво стоят.

Страхотна е на това събитие, много екзотична е, чернокожият ген има превес и изглежда супер.

# 203
Кралицата беше домакин на специален прием в Кларънс Хаус за членове на общността, които допринасят за лечението и грижите за остеопороза.

По-рано известна като Наградата на херцогинята на Корнуол, Нейно Величество връчи преименуваната награда на д-р Никола Пийл в знак на признание за нейната работа за подобряване на оценката на хора, изложени на риск от фрактури.

Кралицата е президент на Royal Osteo Soc, най-голямата национална благотворителна организация в Обединеното кралство за здравето на костите, и подкрепя работата им от 1994 г.

# 204
Значи явно ще да копира някого, когото познава.
О имала си предвид Кейт, не мисля, тя винаги е уверена в себе си и се справя отлично на ангажиментите си. На мен ми заприлича на Меган. Роклята на събитието е хубав цвят, но както и при първото носене не й стои добре. Прическата също е доста небрежна. Както писах и преди, явно са ги посъветвали да намалят общите си ангажименти.

# 205
  • София

Недобър избор на рокля, но най-важното е, че тя се чувства добре.

# 206
  • Някъде там
Имам чувството че Фелипе беше за няколко часа в Йордания. Вече си е тръгнал.

Разходката с две кучета никак не е лесна 😀

# 207
  • При семейството си
Крал Фелипе VI реши по-рано да съкрати пътуването си до Йордания, като кралица Летисия не участва поради нарастващото регионално напрежение - според новинарското издание "The Diplomat in Spain".

Първоначално посещението беше планирано да се състои на 5, 6 и 7 октомври.

# 208
Рания видяхме ли с Фелипе, сякаш я пропуснах.
Информацията, че посещението е съкратено и Летисия няма да ходи вече беше публикувана в темата.
Два дни наистина бързо се изнизаха, но и май официалните снимки не бяха много.

Маделин ли е с кучетата?

# 209
  • Някъде там
Ули имаше снимки и клипове и от двата дни, но сложих само няколко, не видях смисъл от повече.
Не, никъде не я видях Рания.
Вчера само Мириям беше с Фелипе, когато посети испанското посолство.
Абдула вече има друг гост. Президента на ОАЕ

Да, Маделин е.😀

Общи условия

Активация на акаунт