Кралски работи и клюки - октомври 2024 г.

• 86 383
  • 1 380
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна

Изглежда така, сякаш не е на благотворително събитие , а е отишла да рекламира супермаркетите Costco. И пак измачкана рокля.

# 211

Чашките са със специфична кройка, много красиво стоят.

Роклята е недоразумение именно заради "специфичната кройка" на чашките. Изглеждат като два празни чорапа, зашити отпред.
Красива жена е, червено ѝ седи убийствено, ама това, което е облякла, принадлежи на кофите за боклук.

Последна редакция: пн, 07 окт 2024, 11:27 от bubanka

# 212
  • София
Ужасно грозна кройка на роклята на Меган Маркъл. Но цвета й отива- браво, че е сменила бежовото

# 213
  • София

Чашките са със специфична кройка, много красиво стоят.

Разбирам фенщина, ама чак толкова...
Роклята е недоразумение именно заради "специфичната кройка" на чашките. Изглеждат като два празни чорапа, зашити отпред.
Красива жена е, червено ѝ седи убийствено, ама това, което е облякла, принадлежи на кофите за боклук.
Приемете, че имаме различни мнения. 👍
Аз така правя и не репликирам никого с грозни коментари.  😇
Още хубави снимки:

Това до Мегън Джон Леджънд ли е или само прилича на него?

Последна редакция: нд, 06 окт 2024, 21:59 от jasmin tisane

# 214
Кое е красиво наистина в въпрос до вкус и субективно усещане, но все пак има едни естетически стандарти и тая рокля ги покрива само откъм цвят. Този цвят й отива на цвета на кожата, но само до там. Самата рокля е недоразумение от цепката, та до цялото оформление на бюста. Основният проблем е, че жени с по-малък бюст като си сложат рокли с чашки, които не могат да запълнят, става ... ами некрасиво.

Прави ми впечатление, че норвежката преса тия дни се пълни със статии за Ингри Александра. Нищо ново няма покрай нея, така че ''новините'' са малко изсмукани от пръстите. Очеизвадно е, че ПР стратегията на Метте-Марит и Хокон е да се залее пресата с положителни статии за Ингри Александра, за да се измести фокуса от Мариус. Статиите са от типа хвалебствени как Ингри Александра щяла да спаси норвежката монархия, колко умна, млада и прекрасна е, колко хубаво е направила, че си е удължила престоя в армията с 3 месеца, и т.н. празнословия.

Явно на Мариус случаят забускува, защото той упорито отказва да отговаря на въпроси на полицията. Прочетох неотдавна, че разпитите на Нора и Юлиане са приключили, мисля, че и на Ребека също. Остава само насилника да се накани. Той не казва, че няма да отговори на въпросите, ама не казва кога ще го направи. Адвокатът е тарикат - ползва всички финтове да затрудни работата на полицията и да забатачи разследването, докато го чакат да се накани. Въпросът е колко време ще го чака полицията да се накани. Точно 2 месеца станаха ... Предостатъчно време да се приключи разследването, ако Мариус и адвоката му не бавеха разследването нарочно.

# 215
Червената рокля на Мегън е пример за рядко нелицеприятна рокля. Който и да я облече ще изглежда зле. деколте до пъпа, чашките са потрес, стоят некрасиво и фокусът отива там

# 216
Според мен роклята би стояла по-красиво, ако Мегън имаше по-голям бюст и реално запълваше чашките добре. Щеше да е по-оформен бюста и да изглежда по-добре. Не решава проблема с цепката, но поне в горната половина щеше да е по-добре. Без сутиен и с малък бюст тази рокля просто е ... Дано има кой да й каже да не я носи повече.

# 217
  • Down south
Тази рокля е много красив цвят, но това е всичко.
 Не намирам нищо друго красиво в модел, цепка, деколте, чашки и това как стои.
Някой по-горе каза, че на дама с по-изразен бюст, може би роклята би стояла по-добре? Не мисля.

# 218
Няколко прекрасни снимки на Софи от последния й ангажимент със завръщащите се военни и техните семейства.

Софи е раздала на децата малки медали.
А това е същата рокля носена преди 4години, но с други обувки и клъч.

# 219
  • в сърцето на един мъж...

Това долу Джейми Лий Къртис ли е? Много е размазана снимката.
Роклята от събитието създава усещането за онези бодита на Мадона с острите върхове на гърдите - стои пошло. И е трябвало не само шлейфа да се преправи, но и бюста. Приятелката до нея е в пъти по-добре и класно облечена.
Софи ужасно много ми харесва с тази рокля. Стои й много добре и е изключително оригинална.

# 220

Роклята от събитието създава усещането за онези бодита на Мадона с острите върхове на гърдите - стои пошло. И е трябвало не само шлейфа да се преправи, но и бюста. Приятелката до нея е в пъти по-добре и класно облечена.
Софи ужасно много ми харесва с тази рокля. Стои й много добре и е изключително оригинална.
Да, Джейми Лий Къртис. Другите присъстващи не са ми известни.

# 221
  • в сърцето на един мъж...
Скрит текст:

Да, Джейми Лий Къртис. Другите присъстващи не са ми известни.

Струва ми се, че синът на Том Ханкс се вижда и един от тия известните телевизионни водещи, но останалите са много неясни. Дано са събрали добри средства за детската болница

# 222
Според сайта на болницата Джими Кимъл е там и Чък Лори, продуцент на "Двама мъже и половина" . Водещ е акторът, изпълняващ ролята на Алън Харпър и неговата съпруга. Събитие с доста висок профил на официалните гости.

# 223
Не виждам Мегън и прителката й на общата снимка.

# 224
Според пост, който беше скоростно изтрит, Меган е присъствала само на снимките в началото, после си е тръгнала, защо не разбрах.

Общи условия

Активация на акаунт