Кралски работи и клюки - октомври 2024 г.

• 86 358
  • 1 380
  •   1
Отговори
# 225
Излезе притеснителна статия, в която пише, че Чарлз ще спре лечението, докато е в Австралия и Самоа.
https://www.dailymail.co.uk/news/article-13930651/king-charles-c … it-australia.html
Един испански журналист доста спекулира за здравословното му състояние. Дано всичко е наред, защото четенето между редовете не звучи добре.

# 226
Според пост, който беше скоростно изтрит, Меган е присъствала само на снимките в началото, после си е тръгнала, защо не разбрах.
Статия в People за събитието.

https://people.com/meghan-markle-recycles-2021-carolina-herrera- … ital-gala-8723986

Ако проявите търпение - към средата е обяснено, че е изведена от страничен изход от служител след като се е снимала и разговаряла с присъстващите. Семейство с дете, което се лекува в тази болница, медицински персонал и др.
Впрочем има две статии в People за събитието с идентично съдържание.

# 227
Дано не е каквото мисля, изведена ,защото се е натрапила ,не е  била в плана. Другото е заплаха за нея някаква, но едва ли.

# 228
  • София
Всъщност later не уточнява кога си е тръгнала. Може след снимките, може след галата.
Има много общи снимки на различни групи хора.
Иначе 5,5 млн са събрали.
Поправям се - към 5 мил. 5,5 е от 2022.

ПП Със сигурност е крашнала събитието
Tickets, tables and sponsorships are available by invitation. For more information, please visit chla.org/gala.

Последна редакция: пн, 07 окт 2024, 10:05 от Lana

# 229
На мен тая червена рокла не ми харесва между чашките, а не самите чашки. Интересна  е и дотам. Но самата Мегън е много красива и такава прическа и отива, радвам се, че не е на прилизан кок.

Шарлийн е по-хубава от всякога, как разцъфтя тази жена, откакто оздравя.

# 230
  • При семейството си
На тези снимки не се вижда Меган:
https://www.gettyimages.com/search/2/image?events=776214493&family=editorial

# 231
  • Някъде там
Всъщност later не уточнява кога си е тръгнала. Може след снимките, може след галата.
Има много общи снимки на различни групи хора.
Иначе 5,5 млн са събрали.
Поправям се - към 5 мил. 5,5 е от 2022.

ПП Със сигурност е крашнала събитието
Tickets, tables and sponsorships are available by invitation. For more information, please visit chla.org/gala.
С президента на болницата.
https://www.gettyimages.com/detail/video/meghan-duchess-of-susse … ootage/2177013546

Мащабно събитие е било.Залата е пълна. Не ми се вярва всички да са говорили на сцената.
Браво за събраните средства.

И вътре от събитието
https://www.gettyimages.com/detail/video/meghan-duchess-of-susse … ootage/2177012180

# 232
На сайта на събитието има ценоразпис за даренията и право на колко маси и места дава.
Най-ниското е 2000 долара билет за "посетител". Вероятно Мегън е с такъв билет (защото има снимки от залата) или е само придружител на приятелката си Кели и за това не е останала след снимките и краткото изявление пред медиите.
Има списък на наградените най-големи дарители.
Съдейки по броя вероятно те са на общата снимка.
Т.е правото да си на Галата и снимката се осигурява от размера на дарената сума, а не от титлата.

# 233
  • София
Щом е била там, поне 2000 е дарила. Колкото-толкова.

# 234
Отишла е с носена рокля на благотворително събитие, какво по-уместно от това. Не е най-добрият й избор, в първия варинт, с шлейфа, роклята й стои в пъти по-добре. Но в крайна смета жената е платила не ниска цена да има свободата да се облича и държи, както си иска. Така че, в правото си е.

# 235
  • София
На мен тая червена рокла не ми харесва между чашките, а не самите чашки. Интересна  е и дотам. Но самата Мегън е много красива и такава прическа и отива, радвам се, че не е на прилизан кок.

Шарлийн е по-хубава от всякога, как разцъфтя тази жена, откакто оздравя.
И на мен така. Можело е по-плитко да е изрязано там.
Но какво да се прави, дизайн.

# 236
Тези снимки, които сте показали не са от събитието вътре, а са си от червения килим. Навсякъде пише, че не е присъствала на самото събитие, защото е била придружител на приятелка си. Както ѝ я няма на официалната снимка с официалните гости.

Доста притеснителна информация за Чарлз да спре лечението си заради визитата в Австралия, не знам колко е правилно това нещо за човек на неговата възраст.

# 237
Херцогът и херцогинята на Единбург ще посетят Малта, за да отбележат 60-ата годишнина от независимостта на страната.
Едуард и Софи ще пристигнат в понеделник, ще прекарат четири дни на острова и ще изпълняват натоварен график от ангажименти.
Един от акцентите на посещението ще бъде пътуването в сряда до Вила Гуардамангия – бившата резиденция на покойната кралица и нейния съпруг принц Филип , покойният херцог на Единбург, когато са били млада семейна двойка.
Те живяха там между 1949 и 1951 г., докато принцът беше разположен в Малта като действащ офицер от Кралския флот , и се върнаха във вилата, за да отпразнуват 60-ата си годишнина от сватбата през 2007 г.

# 238
А защо Меган не е с Хари в Лесото? Има ли инфо някакво?

# 239
Доста притеснителна информация за Чарлз да спре лечението си заради визитата в Австралия, не знам колко е правилно това нещо за човек на неговата възраст.

Далеч по-притеснителен е видът на Уилям през последните седмици, който на всяка следваща снимка изглежда по-слаб, докато Чарли изглежда много добре поне на външен вид. А и със сигурност има разрешение от лекарите, за да предприеме тази стъпка.

Общи условия

Активация на акаунт