Кралски работи и клюки - октомври 2024 г.

• 85 718
  • 1 380
  •   1
Отговори
# 1 155
Леонор в кметството на Овиедо. Получава титлата почетна кметица на града. Връчили са ѝ и златния медал на Астурия. Тази вечер към нея ще се присъединят Фелипе, Летисия и София за традиционния концерт преди връчването на наградите Принцеса на Астурия. Утре ще връчва наградите.

# 1 156
  • Някъде там
Много е хубава почетната кметица на Овиедо.
Бих заменила черните аксесоари и топ с  такива в друг цвят, но костюма много ми харесва. Отива ѝ.

# 1 157
Сакото не трябваше да го закопчава и щеше да седи по-добре. И определено да не го съчетава с черно, а с друг светъл цвят.
Иначе цвета ѝ ходи на Леонор, харесва ми, че е усмихната и ведра винаги, не е постоянно сериозна или изкуствено нахилена като Летисия.

# 1 158

За мен това е костюм за по-слаба или по- висока жена. Тя изпълва панталона в областта на бедрата и затова ширината в горната част става еднаква с тази на крачолите и седи безформено.

И мисля, че и време да започне да носи токчета за жени, а не за деца или възрастни дами.

Последна редакция: чт, 24 окт 2024, 14:21 от Tinо

# 1 159
  • София
Да, с тъмносиньо щеше да бъде по-хубаво.
Косата ѝ изглежда по-тъмна сякаш, русото съвсем е изчезнало. Много е хубава Леонор Simple Smile

Марта Луиз на премиера на филм за герой от войната Gunnar "Kjakan" Sønsteby, Марта го е познавала

Последна редакция: чт, 24 окт 2024, 14:34 от Lana

# 1 160
Съгласна съм с Тино за токчетата на Леонор. Ще изглежда още по-елегантна с едни 8 см. стилето или на дебел ток. Тия са наистина изключително бабешки и развалят всичко.

# 1 161
Много хубава Леонор. Страхотна женствена фигура има.
И как сърдечно и уважително общува с хората, които са там, за да я видят.

# 1 162

Косата ѝ изглежда по-тъмна сякаш, русото съвсем е изчезнало. Много е хубава Леонор Simple Smile
На някои от снимките се виждат останали руси кичурчета Joy
Наистина е много хубава, костюмът е добър избор. На снимките със светкавици се вижда, че е бледо синьо. На другите ми сивее повече.

# 1 163
  • Някъде там
Косата и е страхотна. Много красив цвят и как блести.
Много приятна и емоционална..

# 1 164
Останалите рокли и костюми на Летисия, които могат да се видят в експозицията за Лоренцо Каприле.

Интрото на сериала за кралица Виктория Еухения - https://x.com/RTVE_Com/status/1842153991800500474
Все още няма информация кога ще бъде излъчен и дали ще може да се гледа в някоя от платформите.
Кадри от сериала и от представянето му в Кан.

За мемоарите на Хуан Карлос - Фелипе е спрял издаването им сега. Когато се срещнаха, докато Хуан Карлос беше в Испания са говорили и Фелипе му е казал, че момента не е подходящ, заради снимките и аудиозаписите на Хуан Карлос и Барбара Рей. Според журналистката Пилар Видал, която е разговаряла с хора от обкръжението на Хуан Карлос, ще бъдат публикувани или в края на лятото на 2025 година, или в края на 2025 година.

# 1 165
Страхотни очи има обаче Ленор, както и на Уилям, потъваш в тях.

# 1 166
  • София
Вилем Александър е от мъжете, които с възрастта стават по-привлекателни, както и с брада

# 1 167
Страхотен е Вилем Александър. Сега е в пъти по - хубав, отколкото в младите години, ми то с такава жена - слънце!❤

# 1 168
Страхотни очи има Леонор и е много красива! Учудвам се, че веждите и не са почистени, скролнах снимката и се вижда съвсем ясно.

# 1 169
  • При семейството си
Зара, а покрай нея и Майк винаги са демонстрирали близки и непринудени отношения с роднините си, което е страхотно.
При испанците явно е някаква традиция:
“На 24 октомври испанската принцеса Леонор получи титлата почетен кмет на град Овиедо в кметството на Овиедо в Овиедо, Испания. Принцеса Леонор поздрави жителите на Овиедо на площада на Конституцията при пристигането си в кметството. Крал Фелипе също получи титлата почетен кмет на града преди 36 години, превръщайки това назначение в традиция като признание за семейните и институционалните връзки между кралското семейство и града.”

Общи условия

Активация на акаунт