Кралски работи и клюки - октомври 2024 г.

• 85 722
  • 1 380
  •   1
Отговори
# 1 140
Според този сайт с покупките и ползванията, то тази чанта е купена преди почти 20 години Thinking
Явно скандинавска марка...

# 1 141
  • София
О, страхотни са! Благодаря!
Имат и други модели...красота!
https://www.naledicopenhagen.com/collections/ostrich-clutches?sr … 6u9sEDdR5asRfoAYi

ПП Датска е марката.

# 1 142
ох, тези чанти нито са красиви, нито са практични, дано щраусите се убиват по по-хуманен начин от норките, че всички сме чели за фермите от норки.

Носят се на север, защото според сайта не трябва да се излагат продължително време на директна слънчева светлина, защото кожата избледнява.

# 1 143
  • София
Колко да е практичен един клъч?

# 1 144
Каква чанта, то  мъничко чанте някакво.

# 1 145
Колко да е практичен един клъч?

красивите чанти компенсират липсата на практичност. Но както казах за мен нито е красива, нито е практична, но Метте и другите жени от Севера имат странен вкус, явно им харесва.

# 1 146
  • София
Странен за теб, може би различен по-скоро.
На мен много ми харесват, бих носила с удоволствие.

Виктория Федерика на някакво събитие в Мадрид вчера, интересна рокля и много красиви сандали

# 1 147
Коя е тази Виктория Федерика и какво общо има с темата?

# 1 148
Коя е тази Виктория Федерика и какво общо има с темата?
Племенница на испанския крал, така каза гугъл.

Последна редакция: чт, 24 окт 2024, 13:25 от Не се сърди, човече

# 1 149
  • София
Принцеса Виктория Шведска някой виждал ли и я със спусната коса?

# 1 150
Доста хора на по-стари нейни снимки. Многократно е коментирано в темата заболяването й и са пускани подобни. Няколко  (или повече) страници по-назад също.

# 1 151
  • Някъде там
Странен за теб, може би различен по-скоро.
На мен много ми харесват, бих носила с удоволствие.

Виктория Федерика на някакво събитие в Мадрид вчера, интересна рокля и много красиви сандали

Много хубава рокля и сандали. Рядко и харесвам тоалетите но сега е супер.
Ще видим и братовчедките ѝ днес и утре и най накрая Леонор в нормални дрехи.

Алберт председателства церемонията по връчването на наградите Princess Grace Awards, грантове за подкрепа на млади таланти.
Джазмин колко много прилича на него.

# 1 152
Майк Тиндал разкри каква е била наистина покойната кралица.
Той пише: „Понякога ме питат дали кралицата е правила неформалност като „нормалните“ хора и отговорът е „да“. Животът й не беше като епизод от Downton Abbey, с ястия на дълги маси и всеки облечен в своите дрехи. всяка вечер и Зара и аз често гледахме състезанията с нея по телевизията, както съм сигурен, че много хора, които четат това, са направили с баба си.

„Обядите също бяха спокойни, особено горе в Шотландия , където обядът често се отправяше към откритото пространство на Шотландските планини за пикник.
„Има страхотна снимка на моята дъщеря Миа, седнала с херцога на Единбург, която улавя точно какви бяха тези следобеди: членове на много близко семейство, които много се обичаха, прекарват ценно време заедно. Да, има много драма около кралската особа семейство, но те не са много по-различни от всеки друг под всичко това."

Йоркширецът Майк също разкрива, че кралските особи са разбрали откъде идва и казва, че е бил приет „напълно“. Той добавя: „Вярвате или не, омъжването за кралското семейство беше доста лесно за мен. Те винаги са били мили с мен и аз винаги съм бил мил с тях. Наистина просто.“

Последна редакция: чт, 24 окт 2024, 13:39 от gala66

# 1 153
Ето я Леонор

Седи безформено, предимствата ѝ се губят, и съчетанието на цветовете не ми харесва. Според испанските медии костюмът е бебешко син.

# 1 154
ох, тези чанти нито са красиви, нито са практични, дано щраусите се убиват по по-хуманен начин от норките, че всички сме чели за фермите от норки.

Носят се на север, защото според сайта не трябва да се излагат продължително време на директна слънчева светлина, защото кожата избледнява.

А, хуманен. Няма хуманен начин да убиеш едно животно и да го одереш и/или изядеш. Особено пък промишлен. Но и домашен, или ловен, все е ужасно.

Пълно лицемерие е да се прави въпрос за някакъв щраус, при положение, че (почти) всички хора предпочитат да носят чанти и обувки от естествена кожа. Явно на Мете са и вдигнали мерника, което е доста жестоко при положение, че е толкова болна.
Синковецът отделно, той си е престъпник.

Общи условия

Активация на акаунт