Кралски работи и клюки - октомври 2024 г.

• 85 654
  • 1 380
  •   1
Отговори
# 1 305
Нямам спомен да има снимка на Андрю със среден пръст.

# 1 306
  • При семейството си
Само една Елизабет има пари, а всички други рояли живи да ги ожалиш гОрките, беднички като църковни мишки. 😂😂😂
Аз лично, бих се изненадала Метте Марит да има , сравними с тези на Елизабет, лични средства, но всичко е възможно.

# 1 307
Само една Елизабет има пари, а всички други рояли живи да ги ожалиш гОрките, беднички като църковни мишки. 😂😂😂
Аз лично, бих се изненадала Метте Марит да има , сравними с тези на Елизабет, лични средства, но всичко е възможно.

Някъде да съм написала, че Метте има пари колкото Елизабет? Смешно е обаче да се твърди, че само Елизабет има лични пари, с които да осигури издръжка за синчето си. Съмнявам се другите рояли да не могат да си го позволят.

# 1 308

Някъде да съм написала, че Метте има пари колкото Елизабет? Смешно е обаче да се твърди, че само Елизабет има лични пари, с които да осигури издръжка за синчето си. Съмнявам се другите рояли да не могат да си го позволят.

Е, аз също не казах, че само Елизабет има пари Wink Направих сравнение между нея и Метето Норвежка....

# 1 309
Аз се чудя ако им падне монархията за колко поколения биха им останали средства, за да не работят. За Метте и Хокон ще има със сигурност.
Мариус също е ясен - той образование няма, а скъп лайфстайл и също е на хранилката.
Интересно ми е другите им деца какво учат и има ли образованието им практическа насоченост.

# 1 310
# 1 311
Кралят се наслади на „блажена“ индийска спа почивка на път за вкъщи от изтощителната си обиколка в Австралия и Самоа.
75-годишният монарх току-що прекара три дни в изключителния курорт SOUKYA, известен със своите йога и уелнес програми и аюрведични процедури.
The Mail разбира, че Негово Величество е решил да прекъсне наказателното 35-часово пътуване обратно от срещата на правителствените ръководители на Британската общност в южната част на Тихия океан с малка почивка със съпругата си, кралица Камила.

# 1 312
Заслужено и похвално - избрал е да си почине в държава от Общността...

# 1 313
  • Някъде там
Fredrick Obateru Akinruntan най ме впечатли, че е в списъка на най-богатите монарси .😀
Мери и Джоузефин  на разходка в Сидни.

Последна редакция: ср, 30 окт 2024, 13:48 от daviz

# 1 314
Мери с грим и без грим са двама различни човека. Явно на ангажименти много ѝ оформят устните, защото на последните снимки устните и около тях състоянието е доста зле, а тя не е толкова възрастна, че да се сбръчка така. Или има несполучливи процедури.

# 1 315
  • София
Джоузефин много е пораснала, вече е по-висока от майка си. Изглеждат чудесно и двете.
https://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-14018663/Queen-Mar … 02095969451134144

# 1 316
Има още да расте май 🙂 На някои снимки я е стигнала, но на повечето все още е по-нисичка. Зависи къде и как са застанали, също и от ракурса на снимката.
Поредното хубаво девойче в галерията на младите принцеси.

# 1 317
  • При семейството си
Мери се държи много странно на клипчето, тръгва, върви пред другите, после си маха шапката, за да се прозява и оправи косата, после спира на края на някакви стълби, за да се снима, пак тръгва нанякъде….лоша компилация от кадри.

# 1 318
  • Някъде там
Явно само Изабела ще е по-ниска и двамата с Винсент са доста високи за 13 годишни.

И една любима снимка от Гренландия.

Страхотна изложба ще има в двореца Soestdijk.

Скрит текст:
Зимна изложба "Shining on
Soestdijk | 22/11 2024 - 23/02 2025
Открийте омагьосващия свят на кралския двор в "Schitteren op Soestdijk"!
Влезте в света на разкоша на изложбата "Schitteren op Soestdijk". От 22 ноември 2024 г. до 2 февруари 2025 г. дворецът Soestdijk ще отвори вратите си за едно очарователно пътешествие през бляскавата история на кралския двор. Възхищавайте се на ослепителните бижута и разкошните бални рокли, които вдъхват живот на величието на двора. В голямата зимна изложба "Блясък в
Soestdijk" ще бъде представен животът на двора в съчетание със съвременната мода, изкуство и дизайн.Красота и майсторство на изработката
От кралски диадеми до блестящи брошки - всяко бижу разказва история за власт, любов и майсторство. Частни колекционери са предоставили свои колекции, както и диамантената на
музеят на диамантите в Амстердам. Открийте впечатляващите диадеми, които са се предавали от поколение на поколение и са били носени при паметни случаи.
Съвременен дизайн, фотография и мода
Очаквайте очарователна колекция от блестящи произведения на изкуството. Изложбата включва Ханс ван
Бентем и специално изработена инсталация от близнаците Верховен.
Освен това има стотици фотографии на
Патрик ван Катвийк, фотограф на
Кралското семейство, които могат да бъдат разгледани. В двореца са изложени и впечатляващи творения на известни модни дизайнери като Бенчелал, Клаес
Иверсен и Едвин Удсхурн. В допълнение, ексклузивни заеми от колекциите на кралското семейтво.
Билети и информация
Работно време: сряда-неделя, 11:00-17:00 ч. (часови интервали: 11:00-14:00 ч. и 14:00-17:00 ч.)

Последна редакция: ср, 30 окт 2024, 17:21 от daviz

# 1 319
Добре са решили Чарлз и Камила да си разделят пътя с почивка. Пак ли с пътнически самолет са летели?

Много приятни снимки от Сидни. Супер е Мери, може да й завиди човек само за формата.

Общи условия

Активация на акаунт