Отговори
# 105
Кара миа ми е Мама миа. Преко сили изпръсках 1/4 от шишето и се предадох.

Хайче, какво ще кажеш за CD с любима група? Или вече никой не слуша музика от дискове?

Съвсем наскоро си намерих концерта на ЕЛП (ELP) на олимпийския стадион в Монреал. Най-великия от най-великите концерти изнасяни някога. Единствено Пинк Флойд в Помпей 1971- вa се доближават до него.
Е, има и 2-3 други. По-точно 7 Simple Smile Wink
Концерта е 1977г, плочата излиза 1979-та и за съжаление е единична, тоест доста парчета от концерта са отпаднали. Сред отпадналите е Рондо ала турка, едно от най-добрите неща на Дейв Брубек. Ето ви го тук, на мнение съм, че си е чисто българска ритмика и такт (3/4). Което идва да докаже, че англосаксите си ни броят за турци.

Естествено, концертната интерпретация на Кийт Емерсън е далеч и от турци, и от българи, и даже от Брубек Simple Smile
--------------------------------------------------------------
Тоя михлюз, пако-то, съм го запомнил, че се кри като шебек 2000 ходина от страх пред края на света Simple Smile Я кажете, не миришат ли парфюмите му на страх Wink
--------------------------------------------------------------
Една от основните разлики между мъжете и жените е, че ако жена ви каже - Помириши това! - то обикновено мирише на хубаво Simple Smile

P.S.

Последна редакция: пт, 18 окт 2024, 22:01 от Bowerick Wowbagger

# 106
Чудно е парчето, Джейми! И ме подсети за рапсодия Вардар Simple Smile която ме впечатли преди мнооого години.

Открих сезона на есенните салати. Открих и че цените на тортите са минали психологическия ми праг.

Бази, как е кръста? Инчето и Аида - минаха ли вашите болежки?

# 107
  • София
Всички да се оправят бързо! Прегръдки.
Аз от 3 дни съм с мигрена и зобя хапчета, за да съм в кондиция през деня.
Започнах пренасянето!

# 108
  • Далечният изток
Бивам, Елифче, благодаря!
То ЕГНто вече не прощава, ама няма как, животът върви напред.

Роки, какви хапчета пиеш за мигрена? Мен като ме хване, от нищо не ми минава.

# 109
  • София
Въртя всичко - кетопрофен, аналгин, ибупрофен... Отпуска ме за час два и пак се почва.

# 110
Роки, магнезий в големи дози и с натрупване понякога работи доста успешно срещу мигрена!

# 111
Мерси, Елиф, кръстът е маааалко по-добре.
Поне вече ставам и ходя, обръщам се по половин час.
Ако искате да пожелаете на някого нещо смешно и лошо – това е. Ставаш неподвижно болящо от всяко движение тяло.
Но аз съм куче, трябва да съм на крака (полустабилни) до вторник.
//
Този октомври нещо много ми се изниза, не го усетих ама хич.
Отказах се от кара миата. Погледнах си рафта с парфюмите и си викам айде, не.

# 112
Идвам от "Джъмбо". Хлапето искаше украса за Хелоуин. Пълно със страшни неща и, разбира се, сувенири във формата на тикви. Но най-зловеща ми се видя купчина от супер автентични гарвани. Flushed Все едно куп умрели птици. Ужас... Scream

# 113
Като казахте тикви май е време за една печена тиква с канела в неделния следобед.

# 114
Идвам от "Джъмбо". Хлапето искаше украса за Хелоуин. Пълно със страшни неща и, разбира се, сувенири във формата на тикви. Но най-зловеща ми се видя купчина от супер автентични гарвани. Flushed Все едно куп умрели птици. Ужас... Scream

Като тука?

Скрит текст:
Мерси, Елиф, кръстът е маааалко по-добре.
Поне вече ставам и ходя, обръщам се по половин час.
Ако искате да пожелаете на някого нещо смешно и лошо – това е. Ставаш неподвижно болящо от всяко движение тяло.
Но аз съм куче, трябва да съм на крака (полустабилни) до вторник.
//
Този октомври нещо много ми се изниза, не го усетих ама хич.
Отказах се от кара миата. Погледнах си рафта с парфюмите и си викам айде, не.

Изниза се, но добре започна Wink
Още ми държи влага от 1-ви Simple Smile

Няма сняг още, невероятна есен.

# 115
Отпуснал си се на снимки, Джеймс, браво! Grinning

Елифче, аз бях счупила костица на стъпалото ... ми, наболява отвреме навреме, най-вече ако потичам малко. Предполагам и това ще отшуми.

За мигрената не ползвате ли Имигран?

# 116
Моята версия на есента Simple Smile Добро утро!

# 117
Добро утро/ден, есенници.
//
Приятел, с който не сме се виждали с години звънна за кафе. Точно днес като съм в клуба на пенсионера.Joy А де! Имам 1 час да реша.

# 118
Бо, какво стана? На среща ли си или се размина?

# 119
Покани го на гости и направи кафе.

Общи условия

Активация на акаунт