Отговори
# 90
  • Варна
Идеи за подарък за рожден ден на мъж? Не ми е супер близък, но сме си другарчета, странен, затворен, леко асоциален. Хобитата му не ми вършат работа, а някаква вещ не ми идва на ум, не е изобщо материалист. Нещо дребно и не скъпо, защото иначе ще го накарам да се чувства неудобно. Мисля, мисля и все удрям на камък.

# 91
Аз днес по доктори ходих, че нещо се бях стресирала. Успокоиха ме. И аз като Бази, според тях с идеални детеродни органи. Grinning

Хайче, миии... това е много сложен въпрос. Виж какво ти предлагам - някой от вариантите на парфюма на Пако Рабан "Инвиктус". Щото някои хора са непобедими. Simple Smile

# 92
Инвиктусът е чудно мъжко парфюмче.
Днес покрай залежаването запоръчвах малката черна рокля на Герлен и още ту махам, ту слагам в количката Кара миа на Etienne Aigner. Подправков е и гушлив, но с къс силаж и трайност. Офисно удобен е.

# 93
Кара миа ми е Мама миа. Преко сили изпръсках 1/4 от шишето и се предадох.

Хайче, какво ще кажеш за CD с любима група? Или вече никой не слуша музика от дискове?

# 94
  • Варна
Музикалните му предпочитания са на светлинни години от моите, като жанр знам каква музика слуша, но не и конкретни изпълнители. Питала съм, никога в живота си не съм ги чувала, някои са и непроизносими. На всичко отгоре едното му хоби е да колекционира старовремски плочи и с удоволствие бих му купила някоя, но винаги, когато съм питала кои има в колекцията си, точен отговор не съм получавала.

Парфюми не ползва.

Абе, много трудна работа е.

# 95
  • София
Кара миа е на супер цена в Дъглас и много ме изкушава и мен.
Ох, много е тегаво подарък на мъж....

# 96
Купи му колие с плочка, надпис на старобългарски.

# 97
Книга, чаша за кафе/чай с някакъв мотив или от тези които са за път, ключодържател с плоча,....
В този студ вън едно Азаро което нося почва да проявява характер.....

# 98
  • Варна
Лане, удари в десятката с ключодържателя. Намерих един в Тему, чуден е!

# 99
# 100
Ох, Елифче, компот ... Joy

# 101
  • София
Добро утро. Аз днес съм почивка мммм

# 102
Петък е. Слънчево и лежерно на тръстиката, нищо че работата напъва.

# 103
Добро утро.

Денят се очертава лежащ.
Но пък ведър.

# 104
Като робот съм сутрин. Много ми се спи, затова. Grinning

Бо, ти не се оплакваш, ама да минава по-бързо. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт