Отговори
# 75
  • Варна
Природата си връща своето, така е. Тъжно, но всеки сам избира накъде да поведе живота си, Допел, и аз лично не си губя времето да съжалявам за направените избори. И да беше останал, все тая. Така си мисля.

# 76
Допел, ако стреляш така както пишеш, значи си в 10-ката всеки път. Удоволствие е да те чета.
Перото се е затъпило, а мерникът блести от шкурене.

Хай, така е, нищо нямаше да е по-различно.
Но това не ме спира да искам по-бързо да се повтори тази лятна отпуска. Липсва ми нашето си море, барбекюто на двора и събирането със скъпите ни приятели навън под лозата. Повече от всякога досега.

Съжалявам за меланхолията, но това дъртизма било лоша работа. Smile

# 77
Тъжно, но всеки сам избира накъде да поведе живота си, Допел, и аз лично не си губя времето да съжалявам за направените избори.
Човек трябва да живее с избора си, факт, но как живееш, ако осъзнаваш, че той е бил "риск печели, риск губи" и ти си уцелил обратното на джакпота?
Въпросът ми е принципен, не се разпознавайте, моля.

Божеее, цял ден не мога да изляза от просъницата. Това не съм аз. Не.

# 78
Елифче, може да си мислиш, че си уцелил обратното на джакпота /с някакъв си избор/, но ако се замислиш не се знае как би се развило всичко при уж уцелването на джакпота - добре, печелиш нещо, но после ти се случват други неща, кои добри, кои лоши, та ... нищо се не знай. Животът е всякакъв /и добър, и гаден/ и евентуалното избягване на даден проблем не значи, че други съвсем неочаквани проблеми няма да се появят. Живейте за мига, ама хубавия миг - това май е най-истинското.

Допел, аз не бих съжалявала. Решил си, видял си. Ако не беше отишъл щеше най-вероятно да искаш да отидеш в бъдеще. Помниш хубавите моменти и ако можеш създаваш още такива.

# 79
Инче, хубаво си го написала, но не съм много съгласен и не искам да споря. Не се живее за мига. Живее се за близките ни които са до нас, за семейството. То е това, което ни дава сила и за което всеки ден се борим с предизвикателствата, които живота ни поднася, това което ни зарежда и дава сили. И времето прекарано заедно е неоценимо. За това има смисъл да се живее.  Носталгията винаги я има под една или друга форма, както и страха от бъдещето. Но трябва да вярваме в едно по-добро утре и да се борим да го направим такова.

# 80
  • Варна
Умните хора са казали - никога не знаеш какво печелиш, докато губиш и какво губиш, докато печелиш. Еми, вярно е. Лично изпитано.

# 81
  • София
Особено в последните две години, това ми се доказа сто пъти. Много изгубих, но 10 пъти повече спечелих.

# 82
Инче, хубаво си го написала, но не съм много съгласен и не искам да споря. Не се живее за мига. Живее се за близките ни които са до нас, за семейството. То е това, което ни дава сила и за което всеки ден се борим с предизвикателствата, които живота ни поднася, това което ни зарежда и дава сили. И времето прекарано заедно е неоценимо. За това има смисъл да се живее.  Носталгията винаги я има под една или друга форма, както и страха от бъдещето. Но трябва да вярваме в едно по-добро утре и да се борим да го направим такова.
Лане, съгласна съм и с теб, но твоето не изключва моето мнение, т.е. може да се допълнят взаимно.
Скрит текст:
В момента съм със здравословен проблем в семейството и затова пиша, че всеки миг е ценен.

# 83
Инче, стискам палци здравословния проблем да бъде разрешен и всичко да бъде наред!

# 84
Ина, бързо поправяне на боледуващия и от мен!

# 85
  • София
Инче, да се похвалиш скоро с излекуването на близкия ти! Purple Heart
И аз скоро мисля да се прибера до родното място и да се видя с някои стари приятели. Чувството е неописуемо.

# 86
  • София
Аз пък за Коледа мисля да събера цялото ми семейство /без БМ/ в новото ми жилище.

Ина, бързо излекуване и от мен!

# 87
Инче и от мен стиснати палци за добро разрешаване на ситуацията Hands Pray
Иначе, по написаното от теб: винаги можем да кажем, че не знаем от какъв лош късмет ни е избавил лошия ни късмет. Но докато първия лош късмет е имагинерен, то с последиците от втория се налага да живееш. А най-трудно се живее като знаеш, че не е лош късмет, а собствен избор.

Излизам от философските съждения, защото въпреки прогнозата и днес е слънчево. Имах среща с майстора на новата ми кухня и ми е едно такова, отиващо към песен. А дори не е още петък Simple Smile))

# 88
  • Варна
Много противоречив и динамичен ден е от сутринта. Нищо не тръгна както обикновено, което не значи, че е зле, просто е непредвидим денят. Ще завърши с родителска среща, та има още мегдан за изненади.

# 89
Мерси ви за съветите.
И при мен много "динамичен" ден днес.
Включила съм в действие мазила, хапове и супозитории. Засега няма ефект.Joy
Мъжете краен резервен вариант.
Гледам на положителните неща – изгледах си риалитита, които следя и филми от листата.
//
Някой път лошият късмет е за добро. Няма случайни неща.

Общи условия

Активация на акаунт