Пулмокорт дозировка за възрастни

• 551
  • 5
  •   1
Отговори
Здравейте, правя си инхалации с Пулмокорт за по лесно отхачване. Личната ми каза да слагам 2мл физиологичен разтвор на една доза. Ама на детето му изписаха 1.5 млн физ. р-р. Струва ми се че трябва да е по-малко моя физиол. р-р. В указанието не пише нищо за дозировка.

# 1
Здравейте, правя си инхалации с Пулмокорт за по лесно отхачване. Личната ми каза да слагам 2мл физиологичен разтвор на една доза. Ама на детето му изписаха 1.5 млн физ. р-р. Струва ми се че трябва да е по-малко моя физиол. р-р. В указанието не пише нищо за дозировка.
И как го преценихте колко трябва да ви е физиологичният разтвор?
Ей този интернет някой ден ще ни затрие като нация Simple Smile
Физиологичният разтвор в случая не върши никаква работа. Идеята е да е малко по-продължителна инхалацията. И да не е много разреден Пулмикората разбира се.
Дали изобщо няма да слагате физиологичен разтвор или дали ще сложите 1,2,3 мл няма абсолютно никакво влияние на действието му.

Успех с лечението!

# 2
Сериозно ли сравняваш дозировка за възрастен с тази за дете? Simple Smile

Между другото, в листовката пише:

Цитат
Винаги използвайте Пулмикорт точно, както Ви е казал Вашият лекар. Ако не сте сигурни в нещо, попитайте Вашия лекар или фармацевт.

Вашият лекар предписва правилната доза за Вас.

# 3
Сериозно ли сравняваш дозировка за възрастен с тази за дете? Simple Smile

Между другото, в листовката пише:

Цитат
Винаги използвайте Пулмикорт точно, както Ви е казал Вашият лекар. Ако не сте сигурни в нещо, попитайте Вашия лекар или фармацевт.

Вашият лекар предписва правилната доза за Вас.
Ти сериозно ли си мислиш, че има в дозировка на натриев хлорид - вода със сол?
Дали пиеш 50 гр. водка с 20 мл. вода или с 200 милилитра....водката пак си я изпила.

# 4
Цитирала съм част от листовката. Ако имаш някакви претенции, обърни се към производителя.

# 5
Ok де просто питах. Не съм чела в интернет. Щом питам явно не ми е ясно. Имам чувството че на някои хора им е кеф да се заяждат не да помогнат. Правя си го както ми е изписано. Мислех че се разрежда действието и е по слабо като има повече физиологичен разтвор 😐

Общи условия

Активация на акаунт