Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 151 - октомври 2024)

• 119 147
  • 1 450
  •   1
Отговори
# 135
След регистрация на бележка в играта на Либрес и Фантастико изписва ли ви нещо? Маса време бутонът за регистрация седеше като блокирал и нарая ми презареди страницата, та се чудя дали изобщо регистрацията ми е успешна.

# 136
  • In The Middle Of Nowhere
Някой опита ли да регистрира бележка за Крината? Излезе ми един полубял екран и една черта все едно зарежда и дотам.. И се чудя сега какво е станало, но предполагам че не ми е успешна регистрацията. 😖

# 137
  • София
След регистрация на бележка в играта на Либрес и Фантастико изписва ли ви нещо? Маса време бутонът за регистрация седеше като блокирал и нарая ми презареди страницата, та се чудя дали изобщо регистрацията ми е успешна.
аз от телефона регистрирах бележка на Либрес и Фантастико-това се появи
Скрит текст:
Писах на Лидл послучай една и съща жена изтеглена с моминската и с мъжовата фамилия
АЛЬОНУШКА КАМЕНОВА КОЦЕВА - ЧАНКОВА
това ми отговориха-превод: Ще си го преместим в другия крачол
Ако повече хора им пишат на мейла
hotline@lidl.bg
може и да се размърдат
Скрит текст:
Входящ номер: 108074124

Здравейте, госпожо,
Благодарим за Вашето съобщение . Бихме искали да Ви информираме,
че печелившите участници се определят на произволен принцип по уникални телефонен номер и имейл.
Ще бъде извършена допълнителна проверка на данните на посоченото от Вас лице и при доказване на посочените от Вас твърдения, ще бъдат взети съответните мерки.
С пожелание за успешен ден!
С уважение,
Екипът на Лидл
отдел Обслужване на клиенти
https://www.lidl.bg/c/pechelivshi-uchastnitsi/s10019873
Гледам че още си седи.
Всички дето получихте мейл за ваучери от анкетата-правилни ли са ви телефоните?

# 138
  • у нас
Ами, светнете ме, бе, момичета. Явно съм много назад. Как с малко кодове да печеля в КК?Близо година ги събирах кодовете. Ама, честно, много бързо се харчат. Питате ли ме какво ми беше.
Иначе на Колата съм им малко сърдита. За играта им на Банкя, никакво съдействие от тяхна страна. Да съм ходила в магазините, в които съм участвала и да питам кои са печелившите. Как пък не.

# 139
Някой успя ли да регистрира бележка във фереро? Дава ми грешка, след уж направена регистрация с номер и имейл. На безплатния телефон естествено никой не отговаря...
И аз не успях да регистрирам бележката си току що. Изписва, че има потребител с този тел. номер ...
Ами има желание този Thinking, но няма възможност Smiley
Явно имат проблем, дано се справят Gift Heart

# 140
lite16, благодаря! Успях през телефона след 10 опита.

# 141
  • Елхово

Своге:heart_eyes:

# 142
  • Пловдив
Някой опита ли да регистрира бележка за Крината? Излезе ми един полубял екран и една черта все едно зарежда и дотам.. И се чудя сега какво е станало, но предполагам че не ми е успешна регистрацията. 😖
Излиза това

# 143
  • In The Middle Of Nowhere
Dundi, мерси. Явно при мен има проблем и сигурно ще ми се наложи да търся връзка с фирмата, охххх.

# 144
аз от телефона регистрирах бележка на Либрес и Фантастико-това се появи
Скрит текст:
Писах на Лидл послучай една и съща жена изтеглена с моминската и с мъжовата фамилия
АЛЬОНУШКА КАМЕНОВА КОЦЕВА - ЧАНКОВА
това ми отговориха-превод: Ще си го преместим в другия крачол
Ако повече хора им пишат на мейла
hotline@lidl.bg
може и да се размърдат
Скрит текст:
Входящ номер: 108074124

Здравейте, госпожо,
Благодарим за Вашето съобщение . Бихме искали да Ви информираме,
че печелившите участници се определят на произволен принцип по уникални телефонен номер и имейл.
Ще бъде извършена допълнителна проверка на данните на посоченото от Вас лице и при доказване на посочените от Вас твърдения, ще бъдат взети съответните мерки.
С пожелание за успешен ден!
С уважение,
Екипът на Лидл
отдел Обслужване на клиенти
https://www.lidl.bg/c/pechelivshi-uchastnitsi/s10019873
Гледам че още си седи.
Всички дето получихте мейл за ваучери от анкетата-правилни ли са ви телефоните?
Правилно ми е и името и телефона.

# 145
Най-накрая уцелих тениската на КК. Направо ми омръзна да виждам това разплакано човече. Още първия ден изхабих 58 кода. Уж наблюдавах, засичах, но все не беше точният момент. Та така няколко дни и се отказах, но реших да пробвам пак и ми се падна. След 84 кода. Чудя се как с 1 код я уцелвате. Явно е майсторлък.
За ценителите на тениса, част от тениската от Бултекс.

Браво, че вече е спечелена, обаче направо ме сви сърцето. Много кодове са това, аз също дебнах, засичах и изгърмях няколко. Аз по принцип нямам. Благодарение на една много мила съфорумка сега имам кодове и ще си ги пазя. Сърце не ми дава да преследвам тениската с тях. Много мил жест от нейна страна, за което съм много благодарна.

# 146
  Благодаря на машката7 за наградата  Grinning Heart Eyes

# 147
  • Елхово
  Благодаря на машката7 за наградата  Grinning Heart Eyes
Радвам се, че успях да те зарадвам Sparkling Heart

# 148
И аз да се похваля с продуктов пакет от днес,детето е много щастливо

# 149
здравейте! някой получи ли си наградата от Каменица, играта приключи на 18.09., а наградите бяха комплект инструменти на Pearkside

Общи условия

Активация на акаунт