Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 151 - октомври 2024)

• 119 134
  • 1 450
  •   1
Отговори
# 120
  • Пловдив
Намерих ориз крина с промо опаковка, но цената не ми харесва - 6.99..
вчера в Билла го взех за 4,99, само този вид ориз на крина не беше с отстъпка.

# 121
здравейте! някой получи ли си наградата от Каменица, играта приключи на 18.09., а наградите бяха комплект инструменти на Pearkside

# 122
Скрит текст:

Добро утро и честит нов месец. Пожелавам ви да е пълен с награди. Да се похваля. От вчера съм с пазарско комбо от Кока Кола. Някой  може ли да ме светне каква беше тази награда.
това ли е ?

Скрит текст:

Най-вероятно е това.  Благодаря много.

# 123
От Анкетно проучване - къде почиватбългарите на някой звъняли ли са ? Номера е 0886986506.  Сега ми звъннаха, че съм изтеглена за някакви куфари или екскурзия.  Не знам дали не е нещо подвеждащо.  Спомням си , че имаше май такава анкета преди време.

И на мен звъняха, отказах им, трябвало да отида с половинката в някакъв хотел във Варна

# 124
От Анкетно проучване - къде почиватбългарите на някой звъняли ли са ? Номера е 0886986506.  Сега ми звъннаха, че съм изтеглена за някакви куфари или екскурзия.  Не знам дали не е нещо подвеждащо.  Спомням си , че имаше май такава анкета преди време.

И на мен звъняха, отказах им, трябвало да отида с половинката в някакъв хотел във Варна
И на мен звъняха. Отговорих им, че са съмнителни и не им вярвам. Отказах естествено.

# 125
ЕРА ТРАВЕЛ, потърсете ги в Гугъл, ще се хванете за главата

# 126
Скрит текст:

Добро утро и честит нов месец. Пожелавам ви да е пълен с награди. Да се похваля. От вчера съм с пазарско комбо от Кока Кола. Някой  може ли да ме светне каква беше тази награда.
това ли е ?

Скрит текст:

Най-вероятно е това.  Благодаря много.

Дано е това. 

# 127
Да похваля Лидл!
Може аз да не им печеля в игрите, но ММ е с ваучер от анкетата "Твоето мнение" и днес си е притил данните.

# 128

Получих днес наградата от Алфатар. Кисели няколко вида, 2 вида сирене, кашкавал, заквасена сметана, айрян.
Изпит вече 1 айрян Simple Smile

# 129
Получих си наградата от  Unilever "Експертната грижа за твоя дом"
Скрит текст:
Също имам ваучер от Лидъл

# 130
Днес очаквах ваучера от Нивеа,но се наложи да пренасочим пратката,та утре ще се похваля. Grinning
Гледам,че май съм и сред печелившите на Dove  за несесер с продукти - номера ми пасва,но никой не ме е потърсил още.

# 131
  • у нас
Най-накрая уцелих тениската на КК. Направо ми омръзна да виждам това разплакано човече. Още първия ден изхабих 58 кода. Уж наблюдавах, засичах, но все не беше точният момент. Та така няколко дни и се отказах, но реших да пробвам пак и ми се падна. След 84 кода. Чудя се как с 1 код я уцелвате. Явно е майсторлък.

Последна редакция: чт, 03 окт 2024, 08:12 от Sinara

# 132
Тенис топка с подписа на Гришо печеля от ИГ. Синът ми много се радва.

# 133
  • Сливен
Малее 84 кода, а аз щях да се оплаквам, че съм "изхабила" 6-7 някъде 😆😆😆

И така чакам 2 тениски - една от Кк,  една от Загорка. 😁 Тениски да валят 😆😆

# 134
  • При децата ми
Как 84 кода за една тениска?! Много кодове са това! Ако не се лъжа изхабих 4-5 кода на моя телефон и около 3-4 на детето на телефона. Може и да бъркам, но максимум 10 кода, мисля.

Общи условия

Активация на акаунт