Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 151 - октомври 2024)

• 116 764
  • 1 450
  •   1
Отговори
# 1 380
Това е списъка на КК и Кауфланд:
https://coca-cola.promo/campaigns/25/winners

Две от повтарящите се имена ги махнаха,  сега има още две повтарящи се...
За мен по-логично е да си редактират списъка и тогава да го качат, но явно тяхната логика е друга.

# 1 381
Ох чак ме е яд, че купих на либрес. Не става и не става.
Bundyrose, подозирам, че снимката на касовия ти бон надвишава допустимите размери. Аз ги смалявах, за да кача. Провери това.

# 1 382
  • Washington,USA
Bundyrose, подозирам, че снимката на касовия ти бон надвишава допустимите размери. Аз ги смалявах, за да кача. Провери това.

Снимката е ок, пише че успешно е качена, но когато натискам регистрирай участие просто не се изплаща. И от мобилна версия, и от десктоп така

# 1 383
Група,може ли помощ за Либрес и Лили,излиза ми,че страницата не може да бъде намерена.Моля за актуален линк.

# 1 384
Влезте в фейсбук в групата с игрите. Натиснете линка от там и ще се отвори през фейсбук. От там регистрирайте! Дано обясних правилно

# 1 385
Не мога да хвана Филаделфия кога качват седмичните печеливши.
Кока кола при мен излезе със задължително вписване в профила. Аз не си помня нищо 😁
Както и да е. Неуспешен вход.

# 1 386
Крина изпращат имейли. Аз съм със сърчице 😊🍀

# 1 387
  • София
Спечелила съм двоен билет за Shame Party в КиноцентърНю Бояна утре от 21:00 часа и е 18+, но няма да мога да отида. Ако някой го иска, нека ми пише. Билетите трябва да се вземат от Сердика център или от Парадайс.
Подарени!

Последна редакция: ср, 30 окт 2024, 21:30 от lorsun

# 1 388
Маймунчо благодаря!

# 1 389
Моята идея за послание върху билборд на Загорка Ретро. Не ме уведомиха кога и къде ще го поставят, както бяха обещали. Видях го съвсем случайно и дори не знам от колко време е там. В близост до НС Васил Левски в София се намира. Според условията ще стои 2 седмици и се радвам, че въобще успях да го снимам. Ако в темата присъства някой друг от хората с избраните 10 послания от Загорка Ретро, оглеждайте се из градовете си.

# 1 390
Много нечестно от страна на Загорка. Това е креативен конкурс и е редно да присъства и името Ви отдолу. Откъде-накъде ползват хората като безплатни копирайтъри за рекламите си? Някакви награди раздавани ли са поне?

# 1 391
Не мога да вляза в приложението на кока кола....влязох.

# 1 392
  • София
ПОДАРЕНИ!Подарявам два билета за утре вечер,парти за Хелоуин в София,само трябва да се вземат от офис Еконт Емил Марков,пишете ЛС при интерес.

Последна редакция: чт, 31 окт 2024, 14:42 от emli

# 1 393
  • In The Middle Of Nowhere
Не мога да вляза в приложението на кока кола, уж ми праща някакъв код за верификация на имейла, но код всъщност няма. Някой знае ли какво се прави?

Рестартирай телефона и опитай пак докато ти изпрати кода на мейла. При мен така се оправи

# 1 394
В правилата има клауза, в която се съгласяваш писмено да предоставиш авторските права. Аз се подписах и честно казано се радвам на този тип награда. За пръв път печеля подобен конкурс и дори и да го няма името ми, идеята си е моя. Ще се радвам някога отново да ми се случи нещо подобно, защото нямам професионален опит с копирайтинг. Имах и още десетки идеи, които им изпратих, по-добри от тази според мен, но и това щом им е харесало съм доволна. Стек бира беше материалната награда, почерпихме се. Не съм разочарована, защото не очаквах нищо друго предвид че се запознах предварително с пеавилата на конкурса.

Общи условия

Активация на акаунт