Искам да кажа…(223) през Октомври 2024

• 33 584
  • 719
  •   1
Отговори
# 615
Добро утро!

Нищо интересно при мен, работа, в къщи!

Сави, бързо възстановяване!

Спокоен ден,  банда!

# 616
  • Г. О.
Добро утро, момичета. Чета ви, макар и все по-рядко, тъй като не успявам да си организирам достатъчно добре времето и често не стигам до форума. Надявам се да ме приемете и дори и да е от време на време, но да споделям с вас.
Пуснах си изследване на ТСХ и ми излезе с доста висока стойност - 5 единици. Глюкозата на гладно ми е 5,6. За глюкозата знаех, тъй като още преди две години я забелязах при профилактични изследване. Лекарите ми казаха, че до 6 не е проблем.. Да, де, ама е близко до 6. Никой не ми обърна внимание. Не бях пускала хормони на щитовидната жлеза и не знам дали и преди съм имала проблем. Сега започвам да разпитвам и да търся добър ендокринолог, който да ми каже какви изследвания да си направя и да ме посъветва как да променя начина си на живот. Обмислям да купя и книги, които да чета. Объркана съм.
Бързо оздравяване на всички болни и стиснати палци за тези, които имат нужда.
Пожелавам приятен ден на всички и да имате само положителни емоции.

# 617
  • Бургас
На моят мъж глюкозата на гладно беше 7,5. Ходи на ендокринолог с диета и лекарства влезе в норма. Моят съвет е да прочетеш информация ,тук в бгмама има много полезни теми, да посетиш ендокринолог за твое успокоение.НО в никакъв случай да не си поставяш сама диагнози.

Два дни училище-мъчилище и после почивка. Аха, да слея дните на децата, но се оказа че еднатя щяла да прави контролно по ЧП и по история, другата пък щяла да ходи в първи клас да им четат за будителите и работата се разсъхна. И сега страдаме и те и аз.

# 618
  • Бургас
Добро утро!
Учениците почиват в петък нали така 🤔?
НефертитиЯ, задължително направи консултация с лекар.
Допивам кафето и подхващам къщЯта, че иска чистене.
Болните как са днес?

# 619
  • Бургас
И в четвъртък почиват

# 620
  • Бургас
В четвъртък пък защо?
Моите нищо не са ми казали 🤔
За всички училища ли е Лин?🤔

# 621
Да, Карз, есенна ваканция са.

# 622
  • Бургас
НефертитиЯ, Flowers Four Leaf Clover!

Тути, да минава леко и бързо одитът и да влязат в по-спокоен ритъм работните ти дни!

Въпреки че оставих Марто вкъщи, не ми се размина ходене рано до училище, щот' кака му тийнеджърката трябваше да занесе едни документи, ама що да не ги забрави.

# 623
  • София
НефертитиЯ, добре дошла! И аз минавам през подобен проблем. За момента се опитвам да контролирам нещата предимно с режим и повече движение. Дано намериш точния за теб доктор и начин на живот! Flowers Four Leaf Clover
Ние планираме в четвъртък да попътуваме малко, за да видим баща ми. Ще поработвам от дистанция.

# 624
  • Бургас
Добре,че писахте за почивните дни. Погледнах в Школо и видях.
Ама моите хубавци,що да ме информират 😂

# 625
Добре дошла, Нефертития и от мен. Аз също търся добър ендокринолог, по възможност около Студентски град за щерката.

# 626
И аз съм с високи нива на ТСХ. Днес не се чувствам добре и не можах да стигна до лекарката, но утре - ще.
Утре дребното е на екскурзия.
Каката ще учи.

# 627
Момичета, благодаря,по- добре съм, хапвам вече.Но си беше тежка операция.В четвъртък ще ме изписват.Дано да е последния тежък момент за тази година 🙏

# 628
  • София
savina, бързо възстановяване ти желая!

Последна редакция: вт, 29 окт 2024, 23:13 от buni

# 629
  • София
Савина, бързо възстановяване!

Общи условия

Активация на акаунт