Искам да кажа…(223) през Октомври 2024

• 33 547
  • 719
  •   1
Отговори
# 705
  • На брега на реката
Честита да е прекрасната Синеочка. Здрава, щастлива и много послушна!

Ети, Kissing Heart !

Селесте, и аз съм правила, но е отвара от дюли и е много хубаво за кашлица и много приятно за пиене.

# 706
  • на Мелмак
Точно щях това да напиша за дюлите.
Сладкото си седи, ще го подарявам, че място ми заема. Но желето се харчи много в къщи. То при мен и не става точно желе, че все го варя преди работа или преди да си легна и си става нещо друго. Не го чакам да стане такова.
Добавям индрише и карамфил при варенето. Много ни помага при хрема и кашлица. Изполваме го вместо мед.
Сега от Банско ще нося дюли, там съм пазарила. Миналата година купувах супер скъпи дюли, че нямаше добра реколта. По миналата обаче ги подаряваха направо.
Дъщерята е с проблем и много добре се чувства с него.

# 707
Благодаря ви за пожеланията! ❤️
Ети, радвам се да те "видя"! 🥰
Дюли си търся под дърво и камък. Купих едни, то нито вкус, нито аромат... А Синеочка много хареса чайчето от семките и плодовете. Много помогнаха за една кашлица гадна. Ще си насадя едно дръвче да си имам.
Оцелях след партито. 😅 Голяма лудница беше, но мина добре. Тя е доволна. Аз ... се радвам, че е само веднъж в годината. 🤣

# 708
  • при моите деца .....
Аз съм сигурна, че в България и дюлевата ракия е била изконсумирана....
Аз не съм опитвала...
Аз съм по гроздовите напитки

# 709
  • Бургас
С две ръце съм за дюлевата ракия 😜

# 710
  • при моите деца .....
А бе, знам, че ще се съберем...
Кой обича дюли... кой грозде 🤣😜

# 711
  • Бургас
И хмел,и хмел 🍺😍😜

# 712
  • Бургас
Добро утро! Честит празник!

"Буден човек! Така викаше дядо ми едно време и в това имаше всичко - жив, умен, добросъвестен, който има очи да види, отворен за света, не като нас, дето само ядем хляба бадева. Будният човек сам е будител, без да знае, без да има претенцията за това. Будният буди! Бавно и невидимо, неусетно. (Усетят ли го, тежко му.) Затова бавно и невидимо, неусетно будете!
Честит празник!"
Георги Господинов

# 713
  • Бургас
Добро утро!
Честит празник!
Гледах по новините за положението във Валенсия, та се сетих за Яна. Без въобще да ги знам близо ли са,далеч ли са, да пише как са?

# 714
  • на Мелмак
Добро утро, девойки!
Днес имам време за разходка, то пък мрачно. Следобед съм на кардиолог.
Намерих си добавките в Амазон. Напоследък шопинга ми е от iHerb и аптеките онлайн. Но и това ще мине.
За Валенсия не съм гледала, явно е сериозно.
Хубав ден ви желая и успех с дюлите Grinning

# 715
Яна писа в друга тема, че са далеч и всичко е наред. Аз за Тарталета се притеснявам, дано се разпише в онази тема.
Честит празник! 🇧🇬📚
Оправям се за работа и малко по-късно ще пусна новата тема.

# 716
  • Бургас
Яна са далеч, да, няма информация за тяхната област.
Тарти е в област Валенсия, но мисля, че конкретно в тяхната провинция не са засегнати. Дано!
Нашите доставчици обаче всички са там, ще ги прослушвам днес един по един.

Ети, скоро да смениш доставчиците Hug

Последна редакция: пт, 01 ное 2024, 10:01 от selleste

# 717
  • Germany
Добро утро!
Честит празник!
И при нас е почивен ден и си отспах. Малкият беше на купон с преспиване и още го няма, големият се е прибрал сутринта и още спи, мъжа ми и той спи, а ние с Ина се гушкаме на дивана Simple Smile
Хубав ден на всички!

# 718
  • София
Добро утро!
Честит празник!
Честито и на Синеочка!
Да расте все така умна, безгрижна и усмихната! Heart
Хубаво е у дома! Heart Eyes Макар и за малко, всички много се радват, че е ни видят.

# 719
Заповядайте в новата тема:
https://www.bg-mamma.com/?topic=1704400

Общи условия

Активация на акаунт