Искам да кажа…(223) през Октомври 2024

• 33 558
  • 719
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Добро утро!

Жива и здрава да е Синеочка! Весела, щастлива и безгрижна!
Вики да се оправя бързо!

Хубав да е денят ви!

# 676
  • Бургас
Добро утро!

Честит рожден ден на Синеочка! Да расте здрава, щастлива и успешна!

Бъни, освен този тест пускаш ли и цитонамазка? Чудя се дали да се възползвам и аз от предложението към Бел, при положение че вчера съм дала проба за нея и ако има нещо, трябва да го улови.

У нас явно добре обгрижвам болните, щото от днес и мъжът ми влиза в лазарета. Angry
И пак отменям ангажименти, прозорците на терасата трябваше да мият днес. Ама то май и ще вали, та тъкмо да не ме е яд.
В понеделник сутрин съм на масаж, дотогава трябва да съм излекувала болните.

Последна редакция: чт, 31 окт 2024, 09:20 от selleste

# 677
Честита да е Синеочка newsm59. Здрава, щастлива, с късмет и гордост за мама и татко. Весел празник ura.

Всички болни да се оправят бързо.

Последна редакция: чт, 31 окт 2024, 12:51 от 2в1

# 678
  • Бургас
Селесте,бързо да излекуваш домашните!

# 679
Честита да е Синеочка! Много здрава, щастлива и все така усмихната!
Селесте, бързо да ги излекуваш на домашните.

# 680
Честит празник, Ени! Синеочка да расте много здрава, щастлива и с късмет!
Бел, много са хубави такива срещи, като машина на времето са.
Деси, масажчета и хубава храна, много добра комбинация. Sunglasses

Довечера сме на хелуинско парти, на което бяхме поканени още началото на септември, много са ентусиазирани домакините. Аз ще съм червената булка от Beetlejuice, а моя ще е младоженеца.

# 681
  • Бургас
Честит рожден ден на Синеочка! Да получи много подаръци!

Аз на  хелоуинско парти няма да ходя, но по случай празника ще се маскирам на висока жена. Пък да видим Wink

# 682
  • София
Бъни, освен този тест пускаш ли и цитонамазка? Чудя се дали да се възползвам и аз от предложението към Бел, при положение че вчера съм дала проба за нея и ако има нещо, трябва да го улови.
selleste, аз съм с два лийпа на шийката. Един път в годината ходя за цитонамазка, придружена задължително от колпоскопски преглед и ехограф. HPV теста веднъж на две години. Изследванията са допълващи и нито едно само по себе си не ти гарантира, че си здрава, за съжаление от личен опит. При мен и двата пъти хистологията доказа изменения на клетките, за радост хванати преди критична точка, благодарение на лекарите, които се усъмниха на колпоскопския преглед и направиха биопсии. Цитонамазките не индикираха никакъв проблем.
Ако решиш, че искаш да ти пратя, пиши ми данните и телефон на лични, ако не успея утре, ще отида другата седмица.

# 683
  • на Мелмак
Привет, девойки!
Малко се загубих, ама трябваше Simple Smile
Честито на Синеочка! Здрава весела и много щастлива!
Честито на патерици на Митето! Както и на всички имащи поводи Simple Smile
Довечера ще сме Child free, така го определи малкия. И двамата ще са на гости с преспиване, та се зачудих ние какво ще правим с ММ? Sweat Smile

# 684
Честита да е Синеочка!

Ети, за добро надявам се Hug

# 685
Еттииии! Здрасти! Как сте?
Ако си търсите вариант за вечерта, може да гледате Гунди.

# 686
Ети, радвам се,  че се разписа!

# 687
  • Бургас
Ети, радвам се да те "видя"!

Бъни, аз съм с един Sad , от една порода сме. Видях сега, че в една от нашите лаборатории се предлага въпросната четка, ще видя първо там как стои въпросът. Яд ме е, че вчера така и така се чекнах, можеше да си доплатя и да поискам и това изследване, не сега да се главоболя допълнително.

# 688
  • Бургас
Ети,радвам се да те видя! Надявам се, че сте добре у дома!🍀

# 689
  • Germany
Ети, много се радвам да те "видя" 🙂
И ние довечера ще сме без деца, но ще си стоим вкъщи заради кучето.

Общи условия

Активация на акаунт