Боледуване на децата ни - тема 81

• 21 053
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
  • shumen
Моя е 6 клас и продължава да боледува също и заразява и нас.Ето сега преди да започнат училище се разболя и зарази всички вкъщи.

# 166
  • София
danaeka,  все така е кашля , правим инхалациите , но май ще си изпие  и АБ-то . Не вярвам да се разминем. Ще я заведа да я чуе пак .
Радвам се ,че не е на училище ,че майките пишат в групата на класа, че има болни с повръщане и другото. Поне това да пропуснем.

# 167
И при нас го имаше този вирус. Уж давам пробиотик и се надявам да се размине. Повече ме притеснява този, за който Дани спомена с температурата и кашлицата.... но още не съм чула да има натръшкани тук, та ще видим.

# 168
  • shumen
Пуфе,да се оправя скоро детето.
Ваня,и мен по ме е страх от вируса с кашлица и Т.Моя какъвто е проклет и не ще лекарства не знам,ако донесе нещо.

# 169
Синът ми е така температура и кашлица от сополи от петък, тъкмо си мислех днес че се подобрява но сега пак вдигна 38,2…  не знам колко още ще продължи ..

# 170
  • shumen
G.H.а АБ пие ли?

# 171
Не, ЛЛ каза че няма нужда от по сериозни мерки, спрей за нос изписа и е по добре с тях. ще видим ако не се пооправи в петък пак ще го водим.

# 172
  • shumen
Кои ден му е с Т?Ако е повече от 3 дни за мен си е за АБ.

# 173
Ако предните дни не е имал Т, а сега вдига, то има вероятност да е отишло към ушите или надолу. Аз, честно казано, бих завела днес още на преглед в този случай.

# 174
От петък до сега са 5 дни и е за антибиотик вероятно, особено ако е имало затишие и вдига наново.

# 175
  • shumen
Моя миналата година точно така спря да вдига Т и след това започна наново и се оказа с пневмония.
Аз от АБ яко си разбутах стомаха.Не знам как ще го пия 10 дни.

# 176
Ако още в първия или втория ден на разболяването вдигнат Т го приемам за нормално. Обаче ако са сополиви или с кашлица 4-5 дни и след това започват да вдигат,  веднага ги водя на преглед. Значи нещо продължава да се развива, вместо вече да отшумява.

# 177
Ще го заведем, днес не зная дали ще успеем но до утре със сигурност, вдига различна температура един ден 37,2/5 друг 38/38,4 не е постоянна.. На 3 години е и за първи път боледува по сериозно , за втори път за месец е болен, като по малък е имал само някакви сополи или темп но бързо е минавало…

# 178
Бих казала да не се бавите до утре, защото такава променлива темпиратура може и да пневмония. Може и нищо да не е, но все пак...
Какво е общото състояние на детето?

# 179
Освен температурата, има сополи от които кашля като издухва добре носа не кашля толкова, играе си, но като вдигне темп. Става отпаднал и сърдит, спи си нормално, като подкашля понякога . Доктора като го преслуша понеделник  каза че не е слязло надолу.

Общи условия

Активация на акаунт