Боледуване на децата ни - тема 81

• 21 108
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
Еее, аз съм чувала супер хубави неща за тази професорка, даже навивах моята да ходим там, че е съвсем близо до вкъщи, ама засега иска да ходи на старото място и въпреки че е бая далече, в името на здравите зъби не настоявам.
Тони, не се отчайвай, опитайте още веднъж, два пъти..търпение и ще стане.

Даже не искаше да влезе 😢 тя прави и със седация… ама някак не си представям на улицата да го упоят 😂

Лошото е Ейпъл, че нямаме много време. Зъбър е отворен, въпрос на време е пак да стане кариес, от там пулпит, и недай си Боже да се счупи. 4-ия зъб е, сменя се от последните. Ако се счупи, трябва да се извади и с едно телче евентуално да се пази място за постоянния, иначе ще му станат леш криви зъбите. Не мога да се побера в кожата си, че това дете не разбира че може да стане много по-зле, от колкото сега.

# 496
Да, да, чувала съм, че прави седация, но как така не иска да влезе? Отивате, той се тръшва, че няма да влезе и просто си заминавате, така ли? Пробвайте още един, два, три пъти, трябва да преодолее страха си, на зъболекар се ходи цял живот.

# 497
  • shumen
Ваня,по добре съм аз.Гърлото,ухото и възела не ме болят,но още прокашлям.Май си е било настинка моето и с Фервекса я пресякох.
Тони,пробвайте пак и му говори много.

# 498
Аз искам да ви попитам следното.
Обикновения течен аналгин където е на капки става ли за малки деца и по колко капки.
Ампула течен аналгин също става ли за малки деца и по колко от ампулата може да се дава на ден.
Малкия е на 3 г и 11 м.
Тежи 21 кг
Благодаря ви

# 499
Обикновения аналгин в ампула няма капкомер, който е измерено какво капе. Как ще се капнат 10 капки... капката същата ли ще е като от шишенцето хексалгин? Внимавайти с аналгшна, тежко лекарство е. Аз и на 41 не го дадох...

# 500
Аз също не съм давала досега течен...4,9г...Танче как е малкия още ли е висока т.

# 501
Ох моята е на 5 и 4 месеца и е 16кг. Сега прочетох, че детенце на няма и 4 е 21кг. и се притесних. Извинявайте за отклонението.

# 502
  • shumen
Аналгин не съм давала още аз,а моето е на 12 години.Тежко лекарство е и не знам колко капки.Зя висока Т давам Хексалгин.
Евче,не се притеснявай.Моя е 38 кг,156 см.

# 503
Вчера не беше добре и не успях да го заведа за изследвания .
Ами продължава със температурата.
Носа му е запушен въпреки, че го промивам.
Сега към 8.00 часа ще отидем до Лабораторията.
Просто попитах за информацията относно Аналгина.
Малкия е висок 112 см,21 кг.
След 2 седмици прави 4 годинки.
Ами той е големичък дрешките са ни 122
Обувките 29 номер.
Татко му е 180 горе долу 116 кг
А дядо му на Татко му баща 2 метра  закръглен човек.Явно е ген.
Още малко да поспи .
А и е много тъмно още.
И ще го заведа.
За носен секрет ако му пусна проблем ли е, че веднъж снощи съм сложила Виброцил във нослето за да го пуснем секрета.

# 504
Снощи колко снощи мисля че трябва 12 ч да не е капано
И така колко дни е с т.май доста аз сигурно щях да поискам аб

# 505
Снощи колко снощи мисля че трябва 12 ч да не е капано
И така колко дни е с т.май доста аз сигурно щях да поискам аб
Нека излезнат резултатите и ще видим какво точно трябва да пие.
Сега няма да гадаят.

# 506
  • shumen
Аз също съм за АБ,ако е толкова дни с Т.
Той предния път пи ли?

# 507
  • Sofia
Ох моята е на 5 и 4 месеца и е 16кг. Сега прочетох, че детенце на няма и 4 е 21кг. и се притесних. Извинявайте за отклонението.
И аз се притесних - защото явно моята е слаботелесна. В трети клас е вече, а е едва 23 кг. Как си носи раницата не знам.
Мисля даже да я водя на ортопед да й види гръбнака дали няма някакви изменения, защото не е нормално с тези килограми да носи раница по 15 кг.

# 508
Аналгин и Хексалгин е едно и също. Даже май и Диалгин. Няма детски и за възрастни, поне при Хексалгина. Тоест, има две различни опаковки, но само във вкуса им е разликата, концентрацията на активното вещество е една и съща. Моята дъщеря е 20-21 кг и давам 11-12 капки. Старая се да е само в краен случай. Снощи през нощта например и дадох 11 капки. Оказа се, че е с ангина някаква. Педиатърката се хвана за главата като и видя вчера гърлото и направо изписа АБ. Каза, че ако искам веднага ще ме прати за секрет, но докато чакаме 3 дни антибиограма ще измъчим и детето и себе си. Та, почнахме снощи Клацид и Гранофурин. Панадола изобщо не действа, Нурофена сваля 2 часа след като съм го дала. Вчера и дадох на 38,5 и докато започне да действа стигна до 39 и като не действа Панадола се принудих през нощта да дам Хексалгин, иначе ще я предозирам с инбупрофен.

# 509
Аз също съм за АБ,ако е толкова дни с Т.
Той предния път пи ли?
Пуснах ме изследванията.
Чакам резултатите.
И ще видим какво ще правим.
За сега е добре

Общи условия

Активация на акаунт