Онлайн магазин Тему (Temu) за България - 9 - октомври

• 48 400
  • 1 052
  •   1
Отговори
# 195
  • софия
И леки, и тежки, и по-малки, и по-големи получавам със Спиди.

# 196

Може би нямате БоксНау в населеното място, където се намирате?

# 197
  • софия
Сигурно в София няма. Лятото в жегата трябваше да ходя 6 км до Централни гробища за пратка.

Доп. Сеймдей бяха, но Бокснау май са техни.

Последна редакция: нд, 06 окт 2024, 21:34 от zvаnchе

# 198
Да, спомням си твоя случай, звънче.

# 199
  • Асеновград

Може би нямате БоксНау в населеното място, където се намирате?
И аз това щях да питам ама гледам пише София, уж.Ill

# 200
Не съм й разглеждала профила. Не знам от къде е. Сеймдей не са на БоксНау. Сеймдей май са Изибокс.

# 201
  • софия
Ѝ е тук и никога не ѝ е стъпвал кракът в София 🙃
Правя се на интересна пред случайни в разни теми откакто съм регистрирана във форума, но дойде ianpav и ме хвана. И в тази тема съм от снощи.

# 202
Звънче, не разбирам иронията ти. Нито помня кой от кога е в темата, нито помня всички, най-малко пък проверявам профилите дали някой е посочил локация. Но продължавай да се правиш на интересна.

# 203
Минавам да похваля скоростта на доставка. Не бях пазарувала от 4 месеца, а сега на 30 поръчах, а на 5 пристигна (с бокснау) 😁 Късмет ли е или вече доставят с такава скорост?

# 204
Аз поръчах такава ножица, дойде преди няколко дни. Едвам отряза перките на рибата. Кълца, кълца, но не реже като хората. А моята беше Лаврак и отгоре имаше и дебел шип, с голям зор го отрязах.
Точно щях да пиша отзив тук.

От мен малко отзиви за дребошляци:

Това го водят органайзер за колата, моят мъж го искаше, за нашата не става - големи са.
Светлинките като на Аврора - не са като видеото, а някакви  фигури:
Скрит текст:
Поисках да го върна, възстановиха ми сумата. не знам дали ще поръчам друго, защото може пак да дойде такова.
Кухненска ножица - още не съм я пробвала с пилешки бутчета, дали ще мога да ги срежа. Удобна изглежда
Закачалки за панталони - добри са, малко е голяма горната част за тръбата на моя гардероб, та ги накланях и при това се плъзгат панталоните.
Оригами - взех си 152 листчета с купонче за около 7 лв. изглежда забавно, има книжка с инструкции как да се правят различни предмети. Хартиите са шарени. Дойде в картонена кутия, добре подредено вътре. Би било забавен и интересен подарък.

# 205
  • Враца
Аз поръчах такава ножица, дойде преди няколко дни. Едвам отряза перките на рибата. Кълца, кълца, но не реже като хората. А моята беше Лаврак и отгоре имаше и дебел шип, с голям зор го отрязах.
Точно щях да пиша отзив тук.
Кухненска ножица - още не съм я пробвала с пилешки бутчета, дали ще мога да ги срежа. Удобна изглежда
Мда, вчера се опитах с едни дребни пилешки бутчета - никакъв шанс. Ще си седи там за красота Simple Smile

# 206
  • София
Поне орехи чупи ли с дръжките? Аз две такива имам - зелени, купени от средностатистически БГ супермаркет.
Скрит текст:
Много си ги обичам, затова и си купих и втората (а и защото като пуснах първата в съдомиялната и разядох едно алуминиево нитче на снадката, което обаче има само естетически функции). Не са нещо уау, не съм и очаква, но точно това правя с тях: режа перките и главите на рибата, режа пилешко, но чак след като е сварено. Да полагам усилия да срежа пустите глави, не става с лекота, но то и няма как да стане с такава ножица. Свекърва ми има ножица за пиле, която наподобява по форма на лозарска ножица - с много по-яки извити челюсти. С тези обаче  троша орехи. Режа си пакетите със спагети или сол. Ако някой е заврял някъде отварачката, може да прибегна и до ножичната за най-лесно. Децата непрекъснато ми ги крадяха като не можеха да си намерят техните ножички. Просто не очаквайте чудеса, а си ги ползвайте за рутинни нужди в кухнята. Освен ако не са екстремно тъпи.

Аз ли свикнах с цените в тему или те ги завишиха, но вече нещата не ми се виждат толкова евтини. Може би в този клас продукти, в който аз залитнах да разглеждам.
ММ поиска кухненски киломчета ми неоправдано скъпи са за мен. Купих си преди месец диатомитна подложка за под кафе машината и съм много доволна https://share.temu.com/TT4JMB0M5gA и тя е на добра цена. Но стигне ли се до по-големи размери, цените сатват майко мила. Накрая все пак поръчах две за 35лв. с кредит за връщане, но пак ми скъпеят. Та това е тъпо пластмасово килимче.

# 207
Завишени са. Същото го забелязвам, дори бях писала миналата седмица в темата.

Днес ще връщам пердета, като им погледнах сега цената са с +10 лв.

# 208
Аз си поръчах стрелите, защото вчера бяха 30 лв, а днес са 9. Но каква е ползата, като няма лък...

# 209
  • софия
Някой опитвал ли е да поиска повече от веднъж удължаване срока на купони? Удължават ли ги?

Вчера ботът леко ми се скара да съм ги ползвала в срок преди да изтекат, а днес не съм в настроение да харча пари. Не че няма за какво.

Общи условия

Активация на акаунт