Онлайн магазин Тему (Temu) за България - 9 - октомври

• 45 000
  • 1 052
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Чакам първа поръчка и срок за доставка е утре. Трябва да ми я доставят със Спиди. Обаче, от 16ти след митницата няма движение. Последен статус е "освободена от митницата", а в сайта на Спиди е в статуса от първия ден, получена информация за пратка. В приложението пише, че ако е след 22-ри, ще ми дадат 10лв. компенсация. Автоматично ли се начисляват или трябва някъде да пиша. А нормално ли е да виси без промяна в статуса от 16ти?

# 676
И аз съм така от 16 ена статус Приключила митническа обработка първата дата за доставка беше днес следващата 25 да видим

# 677
И аз чакам две поръчки, минали митническа обработка. Едната е до 25, другата до 29.
Такова за рязане на зеле и аз купих, не е изпробвано още.
Нов кредит 30% имам днес. Много се отпуснаха пак, успокоих се. Simple Smile

# 678
Ще ви разочаровам, ама това за зелето не става.
Кълца едни малки деруги, като го забиеш по-дълбоко пък става трудно за дърпане и така. За ленти от тиквички става обаче.

# 679
Покрива се с моите очаквания значи Grinning Което естествено не значи че не го взех да си начеша крастата да пробвам...

# 680
И аз поръчвам стикери, даже преди малко това разглеждах Simple Smile
Днес е пристигнала една поръчка, но съм малко болна, затова мой роднина я взе и още не съм я видяла. Остана само подложката за рисуване, която ще дойде със Спиди.
Аз също пак имах връщане на кредит днес, явно няма да спрат да пращат оферти. Вече си набелязвам какво ще поръчам следващия месец. Simple Smile

П.п. аз съсипвам тенджерите и тавите - просто не мога да ги измия хубаво без тел, а телата ги надрасква и обелва. Вчера се случи с тавичката на еърфрайъра. Знам, че частици от това сигурно попадат в храната, но не мога да направя нищо по въпроса.

# 681
Ето ги лампите, които бях поръчала. Доволна съм.
https://share.temu.com/muZsOXRclwA

И тези калъфки за декоративни възглавници, качеството е добро. На моите възглавнички идват големи, но ми харесват. Котаракът също ги хареса Simple Smile
https://share.temu.com/sRj4Jjtm60A

Последна редакция: пн, 21 окт 2024, 23:23 от Рени_то

# 682
Големите ги пращат със Спиди. Няма ли как да ти го променят получаването да не е с бокснау?

Явно не всички, втора голяма пратка ми пращат с BOX-а. Бях будна, когато получих съобщението от Тему в 2 ч. през нощта и веднага проверих размера, като видях, че избраният доставчик е BOX-а. Нали вече съм гърмян заек Grin Значи максимум 5-10 минути след това писах в чата за проблема. Но явно нямат никаква възможност за реакция след като пратката е тръгнала. Моята идея е да променят алгоритъма, който избира доставчика и да се съобразява с размерите, а не само с теглото. Не мисля, че е толкова сложно, а и виждам, че постоянно работят по сайта. Дано този проблем стигне до човек, който може да го реши кардинално, поне така обеща в чата Tobroney Satisfied

# 683
П.п. аз съсипвам тенджерите и тавите - просто не мога да ги измия хубаво без тел, а телата ги надрасква и обелва. Вчера се случи с тавичката на еърфрайъра. Знам, че частици от това сигурно попадат в храната, но не мога да направя нищо по въпроса.

За теб ще е идеален варианта с чугунените без покритие - те точно с тел се чистят като имат нужда. После малко мазнина, изпичане и са като нови.

За зелето утре до пазара и ще го видим.... Ако не - имам камък за точене.

Лампите изглеждат симпатично, обаче високите хора вкъщи не долюбват висящи такива и сме все с плафони

# 684
Мен Твму ми залива с тип всичко до 9 лв. 70% Познай какво избрахме за теб. Три артикула за един колко си, нищо съществено.
Easybox и box now нещо като Спиди и Еконт ли са? Тоест на един принцип, различни кутии. Тъкмо се бях отказала от Тему и до нас отвориха box now , много удобно.
Пристигна ми елемента за гривна Номинейшън, по нищо не се различава от оригиналните, освен по печата от вътрешната страна. Даже в магазина не го различиха.
Поръчах тези стикери за стена, мислих да ги слагам в мокрото, но какво да ви кажа нямат отлепяне на това двойно тиксо, което си мисля че имат, тоест не мога да ги отделя и залепя. Да не би да няма такова и да се лепят по друг начин?

# 685
Рени-то, много добре стои. От какъв материал са "чашките"?

# 686
Аз съм много доволна от закъсняването на поръчката ми - първо ми даде купон за 20 процента, след това 10лв, че не е пристигнала на време, след това още 10лв, че не е пристигнала 2 дни след крайния срок и сега, ако не пристигне, ще ми възстановят и цялата сума, а поръчката не е нищо спешно.

# 687
На мен почти винаги ми идват на първия или втория ден от срока. Иначе ще е супер 10 лв. за закъснение....

# 688
  • софия
С поръчките от началото на месеца доста пари ще има да дават. Явно има нещо с тях. Имам 3, които от 16.10. седят на митница.

# 689
  • София
Бавят се при нас, така ли? На митницата?

Общи условия

Активация на акаунт