Онлайн магазин Тему (Temu) за България - 9 - октомври

• 43 544
  • 1 052
  •   2
Отговори
# 15
Днес поръчах едни обувки за детето, че изгодни ми се видяха. И да се скапят за 23 лв. поне няма да ме е яд.

https://share.temu.com/OhoRiOh4cjA

Покрай тях и други щуротии, та пак 60 лв опатках за дребни неща.

# 16
Дойде един китайски смарт часовник, който работи с приложението HryFine. Някой знае ли как се добавят приложения?
Няма ли някъде по опаковката или инструкцията линк или QR код? Иначе ако го има в GooglePlay трябва да може и по името да се намери, но винаги предпочитам от кода като си супя нещо дето е с приложение, да съм сигурна че е точно същото.

# 17
  • София
Днес поръчах едни обувки за детето, че изгодни ми се видяха. И да се скапят за 23 лв. поне няма да ме е яд.

Покрай тях и други щуротии, та пак 60 лв опатках за дребни неща.
Доста симпатични обувки. Дай отзив като ги получиш.

# 18
Ще дам. Иначе получих доста дрешляци за детето, размерът е малко голям, но стават. Като качество са като тукашните, които зареждат от Китай и продават на двойни и тройни цени.

# 19
Здравейте, някой поръчвал ли е такова водоустойчиво яке?

# 20
Дойде един китайски смарт часовник, който работи с приложението HryFine. Някой знае ли как се добавят приложения?
Няма ли някъде по опаковката или инструкцията линк или QR код? Иначе ако го има в GooglePlay трябва да може и по името да се намери, но винаги предпочитам от кода като си супя нещо дето е с приложение, да съм сигурна че е точно същото.

Да, аз изтеглих приложението, свързах часовника, но никъде в опциите не виждам да се добавят нови приложения, например вайбър. А в опциите за нотификации го има. Но не знам от къде да го сложа.

# 21

Миналата година си взех едни подобни от Запатос, само че с цип и връзки. Изкараха сезона, ще ги нося и тази зима.
А като се има предвид, че в Запатос продават китайски обувки...

Аз си поръчах друг вид зимни боти, много добре изглеждаха. Но се оказаха леко малки, затова ги подарих на майка ми и си поръчах по-голям номер за мен. С 90% намаление ми излязоха около 3 лв., та и един месец да издържат, все е файда. Simple Smile

# 22
  • Асеновград

Да, аз изтеглих приложението, свързах часовника, но никъде в опциите не виждам да се добавят нови приложения, например вайбър. А в опциите за нотификации го има. Но не знам от къде да го сложа.
Спеца каза, да видиш има ли гугъл плей на часовника и от там да теглиш. У нас малкия звяр инсталира и свързва всичко.

# 23
Едва ли някой е купувал такова нещо, но все пак да попитам - знаете ли дали стъклените мъниста на сайта (синци) са калибрирани - т.е. еднакви, или са като тези, които се продават в магазините за мартеници (тоест разнородни)?
Понеже марковите стъклени мъниста са скъпи, защото са калибрирани (и това е необходимо за повечето неща, които се правят с тях).
Ето например тези явно имитират най-популярните на Прециоза: https://share.temu.com/9MahFSRYyIA

А тези май трябва да наподобяват Миюки: https://share.temu.com/epbtCHMfo5A

На снимките са идеални, но няма гаранция, че наистина ще е така. И на снимките в ревютата не се вижда ясно.

# 24
pppqqq поръчвала съм мъниста от друг вид. Бяха малко на брой, но бяха еднакви.
Аз имам въпрос за проектора - успя ли да свалиш на него приложение от Google Play? Искам да сваля приложението на HBO MAX. Логнах си профила, но не ми се отваря търсачката за приложения. Иначе вчера дойде, харесва ми много. Ползвам го със споделяне на екран от телефона за момента.

# 25
Свалих, но само Ю туб - като отворих съответната икона ме попита дали искам да сваля приложението и аз потвърдих.
Сега ме кара да ъпдейтна Гугъл плей, защото имало по-нова версия, но за момента ми е все едно.

# 26

Моят е с Go Fit. Не знам дали ще ти е от полза.

# 27
... да се оплача, че все повече стават приятелките и познатите ми, на които, като кажа, че поръчвам от Тему и започват да ми пращат линкове на неща, които са си харесали, но не искали те да си поръчат, за да не си вкарват данните на картата в китайско приложение. Било ги страх. Чак се чувствам глупава, че аз го правя. На последната даже отказах.
(малко съм ядосана)
Всякакви оправдания чувам и всичките са безпочвени. Преди мен вече дадоха повечето начини за справяне с вкарана скарта в китайски сайт. Стига мързелите са ползвали на готово.
Другата измишльотина с която тровят хората е "Не си запазвайте картата в сайта". Да попитам кое е по-опасно да си въвеждате 100 пъти по различно време и от различно място данните за картата и да ги запише някой кейлогър програма или да ви откраднат данните от сайта. За реномираните сайтове защитата е доста висока картата и е мястото в сайта (при условие сметката към картата да се зарежда само преди плащане) или надграждане до револют/пейпал ии запазване на тези данни в сайта.

# 28

В такъв случай не разбирам въпроса. Щом го има в опциите за нотификация, къде трябва да се добави ново приложение, например Вайбър?

# 29
За мен е опасно да си запазя карта в сайта, защото телефонът ми няма пин и ако го забравя някъде, някой може да си напазарува като милиардер.

Общи условия

Активация на акаунт