Онлайн магазин Тему (Temu) за България - 9 - октомври

• 43 801
  • 1 052
  •   1
Отговори
# 30
За мен е опасно да си запазя карта в сайта, защото телефонът ми няма пин и ако го забравя някъде, някой може да си напазарува като милиардер.
Я прочетете пак какво написах - как ще напазарува когато в картата ви има 0 пари. Като имате само една карта си направете револют и революта/пейпал-а сложете в сайта.
Само не ми казвайте, че когато сметката ви е на 0 няко може да плати от нея, Дава грешка. Кредитните карти дето имате възможност да плащате до определен лимит не са подходящи за онлайн банкиране.

# 31
Аз си ползвам нормалната карта, нямам специална за Тему.

# 32
Дойде един китайски смарт часовник, който работи с приложението HryFine. Някой знае ли как се добавят приложения?
Няма ли някъде по опаковката или инструкцията линк или QR код? Иначе ако го има в GooglePlay трябва да може и по името да се намери, но винаги предпочитам от кода като си супя нещо дето е с приложение, да съм сигурна че е точно същото.

Да, аз изтеглих приложението, свързах часовника, но никъде в опциите не виждам да се добавят нови приложения, например вайбър. А в опциите за нотификации го има. Но не знам от къде да го сложа.

А сигурен ли сте, че изобщо могат да се инсталират приложения, малко е съмнително това за китайски часовник от Тему!

# 33
Аз си ползвам нормалната карта, нямам специална за Тему.
т.е. ползвате една и съща карта за магазина, за банкомата и за интернет пазаруване. Е това вече е сериозна грешка.
Интернет пазаруването задължително трябва да се отдели от физическото пазаруване.

# 34
Аз имам и ползвам само една карта. Запомнила съм я в тему, както и на няколко други места (само сигурни сайтове от рода на А1). Не смятам, че ще има проблем. Но, който го е страх, не поръчва и не купува от интернет.

# 35
  • Пловдив
За някои може да изглежда много далечен проблем, но на моя колежка източиха картата. Не през Тему, друг сайт беше, минаха години и не помня точно сайта. Затова и аз имам револют и само през него плащам. Малко предпазливост не струва кой знае какви усилия, а може да спести много проблеми.

# 36
... Но, който го е страх, не поръчва и не купува от интернет.
Едно е да те е страх т.е. да не познаваш поне част от опасностите и тотално да отказваш ползването, а друго е да вземаш подходящи мерки за да минимизираш възможността от проблем.

# 37
Колкото и да си смел, добре е да се презастраховаш – за всеки случай. Има купища инструменти, създадени с тази цел, глупаво е да не се възползва човек. Пейпал, Джипей, Револют... Няма нищо сложно, просто пробвайте.

# 38
  • София
Пазарувам с една карта основно, но тя е с доста защити, така че не се притеснявам.

Преди малко получих съобщение, че пратките от 22. и 24. септ. са готови за взимане. Добре че ги обединиха.

# 39
На мен май ще ми обединят 4 поръчки. Предния път, като получих четири, беше един огромен чувал.

# 40
Никой не оспорва факта, че някога накъде на някого се е случвало да му източат картата. За това има други инструменти за защита. Аз ползвам Револют. За тези, които не са запознати - това е приложение, с което си създаваш виртуална карта. С нея може да пазаруваш, да изпращаш на друг пари в Револют без излишни такси. Например с колежките често си разменяме дребни суми за кафе, обяд, подаръци. Зареждам си Революта с ЕйпълПей. Без такси. В портфейла на телефона съм си качила картата ми от Уникредит и тази на Револют. Нямам пластика на Револют, но ако някой иска може да си поръча срещу 7 лв или евро (не помня). С телефона мога да плащат на пос терминал (ако случайно са ми останали пари в Револют, но по принцип не го занулявам). Обаче е много важно да имам на телефона заключване с ПИН. Револют ползвам за плащане навсякъде онлайн. Дори и доверени уж сайтове. За всеки случай. Реално с картата ми на Уникредит плащам само на пос терминал.

# 41
И аз не си получих джунджуриите, които трябваше да дойдат вчера и днес, така че ги чакам заедно. Евентуално.

# 42
Днес имах друга драма с кутия на Бокс Нау. Как е напъхал пакета този куриер, не знам, няма измъкване! Ужас! Взе да пиука, явно има време за отваряне/затваряне, едва го измъкнах! С риск да смачкам/счупя нещо вътре, даже и не знаех какво има.
Слава Богу, няма поражения, но те защо ги навират в такива малки кутии, не знам?!
За плащанията - имам пластика на Револют, с нея плащам на ПОС терминал, а онлайн - с виртуална карта.
С основната ми ДК нищо не плащам, само за зареждане на Револют я ползвам. От банкомат не тегля от много години.

# 43
Преди три дни сложиха нови кутии на Бокса почти под балкона ми и днес ме нацелиха, чудна работа!

# 44
Късметлийка!

Общи условия

Активация на акаунт