Онлайн магазин Тему (Temu) за България - 9 - октомври

• 43 779
  • 1 052
  •   2
Отговори
# 870
Не - натрупваш си го и си го използваш когато искаш. Но ако поръчаш междувременно, той ще бъде приложен към съответната поръчка.

# 871
Те са в два последователни дни, не в един. Мащаб не съм пипала.
Ето какво ми пратиха, никакъв купон нямам.

Пише днешна дата. Нещо се бърка с датите ти. Както и 30% връщане на кредит. Обърквам се и с горния ти скрийншот.

# 872
И с claim credit е същото. Нямам представа как да получа скритите редове.
А в кредитния баланс излизат по две връщания за някои дати.

С Андроид съм, ако има значение.

# 873
  • Асеновград
И с claim credit е същото. Нямам представа как да получа скритите редове.
А в кредитния баланс излизат по две връщания за някои дати.

С Андроид съм, ако има значение.
За датите  за които са по две си ги заявила, там където не си догледала, си пропуснала единия кредит.

# 874
  • София
х HAPPY х Беше права и не е случайност Grinning. Имам съобщение от Спиди, че утре сутринта ще ми доставят пратката (ех, колко жалко, няма да ми възстановят цялата сума Joy, а така вече се надявах с един ден да се забави.

author=gatanegra link=topic=1697101.msg48736215#msg48736215 date=1729842581]
Аз днес имам актуализация на поръчката с крайна дата 22ри (висяща на митницата от 16ти). Бяха ми отговорили от Тему, че ако не я получа до 28ми, ще ми възстановят цялата сума и ако получа пратката няма нужда да им я връщам. Да, ама сега в Спиди пише вероятна дата за доставка 28ми. (Сега се надявам да я доставят на 29ти Joy )
[/quote]

# 875
  • София
И моята ще дойде утре, както  и предполагах.

# 876
Някой беше поръчал таблет и пусна линк, ако е дошъл таблета моля за отзив.
Panayotu , аз поръчах таблет Simple Smile Вчера е минал митница, надявам се да го получа другата седмица и задължително ще дам отзиви. Междувременно му намалиха цената и с ваучера 60 лв. за поръчка над 160 лв + връщането на разликата ми излезе около 90 лв. Дано да се хареса.

# 877
Давала ли си линк

# 878
  • София
Не става автоматично.

Някой свързвал ли се е с митницата в София и ако да, на кой мейл?

Здравейте! Кредита за забавяне на пратка автоматично ли го връщат или аз трябва да го изискам?

# 879
Има някакъв проблем с часовете. Онзи кредит, който ми излизаше да го заявя утре, ми излезе в 23:30.  Цял ден го дебна, и скрийншот качих, че ми даваше за утре.
Много странна работа. Thinking

# 880
Да не са омотали часовите зони и затова да ти го дава по-рано? Особено сега с преместването с един час, евентуално там да има нещо.

# 881

Да, преди няколко страници.

# 882
Аз също поръчах таблет който крайната му дата е 06.11 цената с купон за 220 излезе 140 лв като параметри е ок да видим както дойде какво ще да е 

Някой беше поръчал таблет и пусна линк, ако е дошъл таблета моля за отзив.
Panayotu , аз поръчах таблет Simple Smile Вчера е минал митница, надявам се да го получа другата седмица и задължително ще дам отзиви. Междувременно му намалиха цената и с ваучера 60 лв. за поръчка над 160 лв + връщането на разликата ми излезе около 90 лв. Дано да се хареса.

# 883
Има някакъв проблем с часовете. Онзи кредит, който ми излизаше да го заявя утре, ми излезе в 23:30.  Цял ден го дебна, и скрийншот качих, че ми даваше за утре.
Много странна работа. Thinking

Да, нещо бъгаво има при теб с часовете и тази смяна.

# 884
  • Враца
Търся препоръка за блутут клавиатура за таблет, ако някой е поръчвал читава, ще съм благодарна за линк.

Общи условия

Активация на акаунт