Онлайн магазин Тему (Temu) за България - 9 - октомври

• 43 850
  • 1 052
  •   1
Отговори
# 855
Ами ето как е

Тези 1,20, на които пише днес, са снощи, преди 0 ч.
За днес не ми излиза, утре ще пише, че е пропуснат.

Да не се бъркаш нещо с часа? Пише, че тези 1.20 днес си взела, а тези 1.20 за 26.10 са пропуснати. Иначе Панайоту е показала по-долу как й излизат кредите за две поръчки. Над 0.68 лв са двете табчета, за които говоря.

От фг група. Не знам дали е вярно, но съм склонна да вярвам.

# 856
  • софия
Втори ден не мога да намеря къде съм прибрала пинсети за почистване на кости на риба. Сигурна съм, че поръчах, бяха хубави, стабилни, веднъж дори ги пробвахме, но не ги намирам в поръчките си да поръчам отново.
Някой друг да е поръчвал? Подозирам, че тогава преписах от @evhen

# 857
Поръчах дамско и мъжко бельо,но не ни хареса .След което натиснах през сайта опция за връщане ,и ми се изписа че Теми ще възстанови парите ,без да е нужно да се връщат артикулите .Това вярно ли е ,и предполагам ако е така ,се отнася само до определени неща( разбираемо в случая ) ?

# 858
Само за някои неща изписва да не се връщат и ти възстановяват парите.

Досега съм връщала в бокснау тетрадки и пердета.
Не са ми искали връщане на смачкани бои за рисуване и гланц за устни (явно при доставката). Имах и смачкана кутия на четка за зъби, но там ми възстановиха частично, на което бях съгласна. Искат снимки на състоянието, което си е в реда на нещата.

# 859
Здравейте! Кредита за забавяне на пратка автоматично ли го връщат или аз трябва да го изискам?

# 860
Изобщо не бъркам часа. Точно това е странното. Снощи преди да си легна ги взех. Освен да не сменят часа при тях и да им отчита днешната дата.

# 861
Много се радвам, че не ми пращат оферти, чакам 2 поръчки с боклучета и това е Grinning
И преди съм живяла без тези неща, повечето от които след 1 седмица се счупват, отлепят, развалят и т.н
А и напоследък много ме дразнят, дойде отлепена джаджа за телефона на дъщеря ми, да съм я върнела - за 1,30лв ще си счупя краката да я оставям в бокса. Та още малко да дойдат пратките и го трия аппа.
Онзи ден дъщеря ми си поиска акрилни маркери от озон, имаше от тях и имаше и китайските, ами китайските вярно са по-евтини, но пък за 2-3 седмици се изхабиха. Висулката на гривната ми, уж сребърна се счупи - падна й камъчето. Еми не пазя всички баркодове и бележки, 5 лв тук, 10 лв там и то накрая излиза, че по-добре да си взема нещо оригинално.
Сори за спама...

# 862
На мен сутринта ми предложиха 30% връщане на кредит, но не съм си заредила картата, от която поръчвам и ще изчакам няколко дни.

# 863
Изобщо не бъркам часа. Точно това е странното. Снощи преди да си легна ги взех. Освен да не сменят часа при тях и да им отчита днешната дата.

Нещо гнило има.

# 864
Има, ето виж, сега цъкнах на това, което е за утре и какво ми изписва, вижда се часа на скрийншота.

# 865
DeVa®, нещо не ти е наред с телефона. Пробвай да намалиш мащаба или и аз не знам какво да направиш, но ти реже част от това, което трябва да се вижда.

При мен също изглежда като при Panayotu, а при теб липсва редът, на който пише 1-ва поръчка и 2-ра поръчка.

# 866
Те са в два последователни дни, не в един. Мащаб не съм пипала.
Ето какво ми пратиха, никакъв купон нямам.

# 867
Виж двете съобщения едно до друго и разликата между тях. Това в синьо показва къде ти е отрязано изображението, затова не виждаш къде да превключиш между двете поръчки.

# 868
  • Асеновград
Те са в два последователни дни, не в един. Мащаб не съм пипала.
Ето какво ми пратиха, никакъв купон нямам.

При мен са също в два последователни дни, и едното връщане ще свърши, преди другото. Ако си ползвала офертата два пъти трябва да имаш горе две поръчки.
Пробвай да го извикаш с QR кода или с claimcredit.
в профила в който не ми излиза в съобщения офертата, я викам с  QR кода
Виж си и в кредитния баланс излиза ли по две за всеки ден.

# 869
  • София
Като възстановява кредит, трябва ли да го използвам преди да се възстанови цялата сума?
Не ми е ясно изречението "Ако сумата бъде възстановена...."

Общи условия

Активация на акаунт